Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Vânzări de peste 200.000 de euro pe segmentul produselor pentru băi și piscine pentru Color Smart, în primele opt luni ale anului

Vânzări de peste 200.000 de euro pe segmentul produselor pentru băi și piscine pentru Color Smart, în primele opt luni ale anului

București, 6 septembrie, 2022 –  Vânzările pe segmentul de produse dedicate piscinelor și băilor s-au ridicat la peste 200.000 de euro, reprezentând 40 de proiecte în perioada ianuarie – august, pentru compania Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints.

Proiectele pentru băi de locuințe au reprezentat 120.000 euro din vânzarea produselor pe acest segment, iar pentru zona de spa-uri și piscine valoarea acestora s-a ridicat la 80.000 euro.

„Produsele dedicate zonelor de baie și piscinelor din portofoliul Color Smart  oferă posibilitatea utilizatorilor să înlocuiască gresia și faianța cu micro ciment modern și versatil, format din nisipuri naturale, lianți și aditivi speciali, cu proprietăți antiderapante, rezistent la abraziuni. Sistemul mineral este îmbogățit cu cristale de sticlă de Murano și marmură de Carrara, care reinterpretează pardoseala venețiană într-un stil modern, contemporan și durabil. Ne bucurăm că românii încep să descopere și să aleagă tot mai mult produsele Wall2Floor, dedicate băilor, și Wall2Floor Top Coat, special create pentru spații de piscină și spa-uri”, a declarat Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart Distribution.

ColorSmart_BaiPiscine_1 (1)

Bugetul mediu alocat de către clienții Color Smart începe de la 10 euro/mp, pentru o baie decorată simplu, cu produse lavabile, ecologice, care oferă durabilitate în timp și ajunge până la 200 euro/mp, dacă beneficiarii aleg vopsele minerale sau micro cimentul pentru decorare. Aceste estimări nu includ lucrări preliminare de îndreptare a pereților acolo unde ar fi cazul.

În ceea ce privește un proiect cu produse lavabile pentru o piscină sau un spa,  bugetul pornește de la 20 euro/mp, însă se pot investi și 300 euro/mp dacă se folosește Wall2Floor, sistemul mineral care realizează suprafețe, atât orizontale cât și verticale perfect uniforme. În cazul în care clienții doresc combinații de materiale minerale sofisticate cu micro cimenturi  sau picturi, atunci bugetul va sări de aceste cifre.

ColorSmart_BaiPiscine_2 (1)

Aaceste tipuri de materiale oferă amenajări mult mai durabile, rezistente în timp, care își păstrează textura, culorile și finisajul intact ani de zile. În funcție de cât de mare este traficul și cât de persistentă este umiditatea, durata de viață a unui astfel de proiect este între 10 și 20 de ani.

„În România, trendul legat de micro cimenturi a început să fie apreciat și luat în calcul abia în ultimii 2-3 ani. Cei care achiziționează acest tip de materiale vor un rezultat excepțional, unic, reprezentativ pentru fiecare dintre ei. Sunt interesați, dincolo de estetica inegalabilă, de rezistența culorilor pe termen lung, durabilitatea amenajării și chiar de faptul că protejează natura folosind produse ecologice, sustenabile”, spune Cătălina Trupșor.

ColorSmart_BaiPiscine_3 (1)

Cel mai important proiect realizat de Color Smart pe acest segment s-a ridicat la o valoare de 50.000 de euro, pentru o piscină cu suprafața amenajată de 1000 mp. Pentru amenajarea acestui proiect s-a folosit o combinație între vopsele lavabile și materiale speciale, bugetul fiind de circa 50 euro/ mp. În acest buget au fost incluse și planificarea, bugetarea și implementarea proiectului până la cheie.

Aplicarea acestor materiale de top se poate realiza doar de către meșteri extrem de calificați. În România numărul acestora este foarte mic: în prezent sunt aproximativ 10 persoane care au experiența și cunoștințele necesare pentru a realiza astfel de decorări. Color Smart apelează la aplicatori din toată lumea – Italia, Croația, UK, India etc, pentru a pune la dispoziția clienților cei mai buni specialiști din domeniu, care pot realiza proiectele la cel mai înalt nivel. În același timp, compania organizează cursuri specifice pentru micro cimentul Wall2Floor pentru formarea, dezvoltarea și evaluarea ulterioară a aplicatorilor interesați.

Toate produsele Color Smart dedicate piscinelor și băilor sunt sustenabile, pe bază de var, pigmenți naturali, finisaje minerale care au un conținut scăzut de adezivi adăugați.

Caracteristicile specifice ale vopselurilor dedicate zonelor cu umiditate sunt curățarea și întreținerea ușoare, rezistența la abraziune, la lovituri, la pelicula de apă, acestea fiind totodată și antiderapante.

Lasă un răspuns