Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Înapoi la școală cu stil: cele mai bune oferte de la MSI pentru sezonul școlar

Înapoi la școală cu stil: cele mai bune oferte de la MSI pentru sezonul școlar

Înapoi la școală cu stil, pentru că sezonul de întoarcere la școală din acest an este din nou în toi și aduce cu el mai multe provocări și cerințe. Asta înseamnă cumpărături pentru ghiozdane noi, papetărie, cărți și, bineînțeles, laptopuri. Având în vedere că pandemia COVID-19 a schimbat fundamental școala, obținerea unui laptop care să ajute eficient atât la muncă dar și la joacă nu a fost niciodată atât de importantă.

Noua gamă de laptopuri de gaming și de productivitate de la MSI este disponibilă pentru a vă ajuta să vă ridicați la înălțimea provocărilor, cu caracteristici și performanțe adaptate la fiecare nevoie și buget. Consultați aici portofoliul extins de la MSI pentru a vedea cum aceste laptopuri pot completa perfect noul an universitar.

MSI oferă o selecție largă de laptopuri ideale pentru întoarcerea la școală. În acest an, compania prezintă câteva oferte foarte bune, indiferent dacă sunteți în căutarea unui notebook de gaming capabil sau a unei locomotive pentru productivitate cu o durată de viață lungă a bateriei.

MSI Back To School 2022

MSI a adoptat cele mai recente tehnologii de la Intel, AMD și Nvidia, adăugând în același timp la acest mix propria expertiză unică în domeniul laptopurilor. Pentru acest sezon Back to School, MSI oferă o gamă extinsă de laptopuri care se adresează tuturor opțiunilor de design și perfomanță. Combinate cu poziția de lider incontestabil a MSI în ceea ce privește designul șasiului și răcirea, aceste laptopuri vă asigură că puterea reală de calcul este la îndemână oricând aveți nevoie.

Cu aceste informații, haideți să ne adâncim în caracteristicile unora dintre ofertele de top ale MSI din acest an și să vedem cum pot acestea să completeze cel mai bine călătoria de întoarcere la școală.

Reinventarea arhitecturii multi-core cu Katana GF66

Seria Katana GF66 este la fel de puternică și rezistentă ca o lamă de sabie și optimizată pentru a descătușa performanța maximă în timpul jocului. Pentru o experiență completă, laptopurile Katana GF66 vor străluci pe câmpul de luptă printr-o tastatură iluminată într-un roșu unic.

Laptopurile Katana GF66 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel de până la a 12-a generație. Arhitectura revoluționară a acestora include core-uri proiectate separat pentru viteză sau eficiență și oferă un salt fără precedent de performanță în aplicațiile multitasking sau în jocurile cu cerințe mari. La acestea se adaugă un display în culori vii și grafică rapidă din seria RTX 30 cu cele mai recente inovații în domeniul tehnologiilor grafice. Unitățile GPU Nvidia dedicate aduc cu ele cele mai recente inovații în domeniul tehnologiilor grafice, inclusiv ray tracing, super eșantionare bazată pe inteligență artificială (DLSS – deep learning super sampling) și productivitate accelerată în fluxurile de lucru creative.

În completarea graficii rapide din seria RTX 30 se află un SSD NVMe PCIe Gen4 care poate  accelera viteza traficului de date la valori ce pot atinge dublul vitezei unităților PCIe Gen3.

Imaginație fără limite deasupra arenei de luptă cu Alpha 17

Seria de laptopuri Alpha 17 este construită special pentru a permite succesul în orice arenă de luptă sau sarcină de lucru. Combinând performanțele de top ale procesorului AMD Ryzen 5 5600H cu grafica dedicată Radeon RX 6600M, Alpha 17 poate satisface visurile oricărui gamer.

Designul de răcire remarcabil ce folosește soluția unică de răcire MSI Cooler Boost 5 va face ca sistemul să funcționeze fără probleme în timpul sesiunilor intense de joc și să îndeplinească necesitățile tuturor pasionaților de jocuri. Tehnologia de stocare de ultimă generație SSD PCIe Gen4 cu NVMe garantează timpi minimi de încărcare pentru a nu pune nici un fel de frână imaginației. Iar cu ecranul generos de 17.3″ al lui Alpha 17, cu imagini extrem de fluide și clare la 144Hz, puteți plana deasupra câmpului de bătălie precum o invincibilă pasăre a tunetului, observând cele mai mici detalii.

Studiu și jocuri la purtător, cu GF63 Thin

Jucătorii sunt mereu în căutarea celui mai capabil suport hardware care să nu-i încetinească indiferent de sarcină. Puternicul GF63 Thin vă ajută să dați lovitura atât la studii, cât și la jocurile competitive.

MSI GF63 Thin redefinește capabilitățile unui laptop de gaming subțire și ușor. Acest laptop înglobează cele mai bune procesoare Intel Core de generația a 11-a până la Core i7 pentru cele mai bune performanțe de gaming și single-core din categoria sa. La baza imaginii ecranului excelent de nivel IPS al lui GF Thin se află grafica unităților GPU Nvidia GeForce RTX 30 de ultimă generație. Aceste GPU-uri dedicate vă oferă un impuls suficient atât pentru sarcinile de lucru din jocuri, cât și pentru crearea de conținut. Tehnologia exclusivă Cooler Boost 5 de la MSI asigură o utilizare fără blocaje cu până la șapte conducte de căldură și două ventilatoare care lucrează pentru a asigura o performanță susținută mai îndelungată atât de la CPU, cât și de la GPU. Așadar, acum puteți să vă jucați și să lucrați mai mult timp fără să vă faceți griji cu privire la încetinirea laptopului. Și bineînțeles, GF3 Thin beneficiază de ultimele progrese ale tehnologiei în ce privește stocarea datelor, cu SSD-uri pe interfață PCIe v4 și cel mai performant protocol de comunicare NVMe, pentru a oferi încărcare aproape instantanee pentru jocuri, seturi de date uriașe și calcule complexe.

Așadar, indiferent dacă doriți cele mai noi tehnologii de ultimă generație pentru studiu, jocuri, creativitate, sau dacă sunteți în căutarea unor laptopuri subțiri și ușoare dar puternice, oferta MSI conține cu siguranță combinația perfectă.

Mai multe informații despre prețuri și specificații pot fi obținute accesând acest LINK

Lasă un răspuns