Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Monitorizarea temperaturii bazale a corpului din timpul menstruației este acum disponibilă pe seria Samsung Galaxy Watch5 în 32 de țări

Monitorizarea temperaturii bazale a corpului din timpul menstruației este acum disponibilă pe seria Samsung Galaxy Watch5 în 32 de țări

Utilizatorii Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro din 32 de țări ale lumii își vor putea urmări mai bine ciclurile menstruale folosind senzorul de temperatură în timp ce dorm

București, România –24 aprilie 2023 – Samsung Electronics a anunțat adăugarea măsurării temperaturii pielii1 la caracteristica Cycle Tracking deja existentă de urmărire a ciclului menstrual bazată pe calendar.

Utilizatorii Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro pot obține acum informații și mai detaliate pentru a-și gestiona ciclurile menstruale și pentru sănătatea generală. Noua funcție va fi lansată progresiv prin actualizările aplicației Samsung Health2 în Coreea, SUA și 30 piețe europene3.

“Viziunea holistică a Samsung asupra stării de bine avansează și mai mult datorită inovațiilor noastre în materie de senzori, oferind informații detaliate despre sănătate, care îi ajută pe utilizatori. Noul senzor de temperatură cu infraroșu de pe Galaxy Watch5 oferă modalități mai convenabile de a urmări și înțelege sănătatea personală”, a spus Hon Pak, Vice Președinteși Șef al echipei Digital Health, din cadrul diviziei MX, la Samsung Electronics.

Temperatura bazală a corpului variază în funcție de perioada menstruală. Aceasta trebuie măsurată imediat după trezire și înainte de orice activitate fizică sau înaintea contactului cu alți factori externi. Obținerea unor monitorizări ale temperaturii bazale a corpului exacte necesită măsurarea temperaturii  dimineața, imediat după trezire, proces care poate fi incomod si uneori uitat. Noua caracteristică Samsung automatizează acest proces, făcându-l mai ușor și mai convenabil.

Funcția Cycle Tracking este realizată de Natural Cycles. Integrată cu tehnologia senzorilor Samsung, aceasta permite utilizatorilor să urmărească schimbările de temperatură ale pielii, o estimare eficientă a temperaturii bazale a corpului în timpul somnului chiar de la încheietura mâinii. Seria Galaxy Watch5 utilizează tehnologia cu infraroșu pentru citiri mai precise, chiar dacă condițiile din jur se schimbă. Funcția avansată Cycle Tracking ajută utilizatorii să urmărească ovulația și să prezică mai bine când va începe următoarea menstruație.

Pentru a o activa, utilizatorii selectează Cycle Tracking în aplicația Samsung Health, adaugă cele mai recente informații despre menstruație în calendar și apoi activează „Prezicerea mentruației cu ajutorul temperaturii pielii” în setări. Monitorizările colectate în luna anterioară sunt afișate ca un grafic în urmărirea menstruației, afișând utilizatorilor perioada lor, precum și ovulația anticipată și fereastra fertilă. Toate datele colectate sunt criptate și stocate în siguranță pe dispozitivul utilizatorului, oferindu-i mai mult control asupra datelor lor.

Cycle Tracking evaluează, de asemenea, simptomele introduse în jurnalul zilnic și oferă informații relevante și sfaturi bazate pe acestea, cum ar fi programarea unei zile pentru a vă relaxa pentru a preveni oboseala sau exerciții ușoare pentru a ameliora durerea pelviană premenstruală. În plus, aplicația Samsung Health4

sugerează conținut util pentru a ajuta la o mai bună gestionare a sănătății holistice în timpul menstruației, cum ar fi cursurile de stretching ghidate sau de meditație pentru a reduce stresul și pentru a obține un somn mai bun – factor esențial pentru o sănătate mai bună.

Pentru a afla mai multe despre Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro, vă rugăm să vizitați:

Galaxy Watch5: www.samsung.com/galaxy-watch5
Galaxy Watch5 Pro: www.samsung.com/galaxy-watch5-pro

Lasă un răspuns