Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

ATEN extinde perspectiva regionala a subsidiarei de la Bucuresti

aten-vector-logo

Compania sustine educarea si instruirea gratuita a clientilor si partenerilor sai

Bucuresti, 20 aprilie 2023 – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, se bazeaza pe competentele echipei sale de la Bucuresti si pe ecosistemul de parteneri pentru a-si consolida prezenta regionala si serviciile oferite clientilor sai. In cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti, reprezentantii companiei au subliniat anvergura regionala a biroului local, a carui responsabilitate pentru derularea afacerilor ATEN in regiune – Romania, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Croatia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord si Albania – este dublata de operarea unui centru de service prin care se realizeaza operatiunile de reparare (RMA) pentru produsele companiei.

9CAA9349-2230-4763-850C-48F35580B460

„Piata Europei Centrale si de Est are o dinamica aparte si pentru a putea fructifica oportunitatile din perioada care urmeaza trebuie sa ne bazam pe o echipa dinamica, un lant de parteneri cu un set complet de abilitati tehnice si cunoastere in detaliu a caracteristicilor pietei, precum si a cunostintelor tehnice necesare pentru utilizarea optima a tehnologiei ATEN in proiecte”, a declarat Lanie Chen, VP Aten Eastern Europe. „Ma bucur ca la Bucuresti am reusit sa construim acel nucleu pe care ne putem baza cresterea din perspectiva regionala”, a completat Lanie Chen.

E70FFFAE-EB55-4531-9A5A-F8B660189919

Compania taiwaneza care a incheiat anul fiscal 2022 cu o cifra de afaceri de 184 milioane USD, in crestere cu 5% fata de anul anterior, este recunoscuta pentru accentul pe care il pune pe activitatea de cercetare-dezvoltare. „Simply Better Connections” a fost intotdeauna deviza care a stat la baza activitatii ATEN. Urmand aceasta deviza, compania dezvolta si ofera utilizatorilor solutii inovatoare pentru a realiza conexiuni mai bune, mai simple si mai eficiente cu oamenii si informatiile pe care le pretuiesc. Drept urmare, prin crearea unui mediu mai prietenos, mai simplu si mai bine conectat, ATEN asigura clientilor sai accesul la resursele globale, oricand si de oriunde, punandu-le la dispozitie tehnologii care permit sa isi partajeze informatiile si sa se conecteze intre ei.

30FAA655-4693-42A7-8A78-F04FFBC6CFD4

„Cele peste 650 de patente care stau la baza produselor dezvoltate de ATEN de-a lungul a peste 40 de ani de activitate arata angajamentul companiei de a pune la indemana clientilor nostri tehnologie de avangarda intr-o forma simpla si accesibila”, a declarat Bowei Lai, Assistant Marketing and Promotion Vicepresident ATEN International, completand: „Recent, o serie de produse ATEN au fost recompensate cu premii Red Dot Award 2023 si iF Design Award 2023, iar misiunea noastra si a colegilor nostri din Romania este sa le integram in solutii moderne pentru clientii din regiune. ATEN este pregatita sa isi sustina clientii cu solutii de avangarda in cele patru domenii de expertiza ale sale. In zona de digitalizare, switch-urile KVM ajuta la simplificarea managementului IP dintr-un punct central, in timp ce switch-urile KVM cu componenta de securitate avansata contribuie la indeplinirea cerintelor stricte impuse in anumite sectoare critice. De asemenea, salile de conferinte inteligente devin mai usor de gestionat prin intermediul sistemelor noastre de control, sistemele de management al rezervarilor, precum si prin solutiile de matrici video dezvoltate de colegii nostri. Iar in domeniul procesarii sunetului continuam sa fim lideri in furnizarea de solutii atat in zona profesionala, cat si in cea a utilizatorilor domestici”.

16320251-6918-42BA-81AC-660FCB4B655B

ATEN ramane consecventa in eforturile depuse in domeniile guvernantei corporative si protectiei mediului, urmarind sa controleze prin gandire creativa si tehnologie eficienta energetica si sustenabilitatea ca un tot unitar, desi la fel ca si alte companii din domeniu s-a confruntat cu diverse provocari legate de productie. „ATEN pune la dispozitie clientilor produse si servicii personalizate pentru a obtine o experienta exceptionala de utilizare. Prin solutii integrate KVM, solutii AV profesionale, solutii pentru piata SOHO si de energie inteligenta, produsele ATEN conecteaza, gestioneaza si optimizeaza echipamente AV/IT in medii corporative, guvernamentale, educationale, medicale, de productie, de broadcasting si media si de transport”, a subliniat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania. „Membrii echipei noastre au acumulat un volum de cunostinte impresionant referitor la aceste solutii, iar acest lucru ne-a ajutat sa ne extindem activitatea la nivel regional”, a mai spus Bogdan Mihalcea.

DA8F6D94-BFF5-4BB5-8F0B-2C14DD9412E6

Despre ATEN

Infiintata in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Lasă un răspuns