Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Maguay a organizat cea de-a 19-a editie a evenimentului anual No Time for Downtime

Maguay a organizat cea de-a 19-a editie a evenimentului anual No Time for Downtime

Maguay a organizat pe 2 noiembrie 2022 cea de-a XIX-a editie a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor si infrastructurii IT critice pentru siguranta organizatiilor – „No Time for Downtime”.

 

Editia din acest an a fost una cu o participare record, complementara aniversarii Maguay a 30 ani de activitate. Pe langa cei peste 250 invitati care au participat au fost prezenti si cei mai importanti parteneri Maguay, lideri mondiali de solutii hardware si software – Intel, Fortinet, VMware, HPE, Veritas, Oracle, Microsoft, Bitdefender, Pure Storage, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Synology, Rittal si Samsung, dar si companiile romanesti Phoenix IT si iTrack.

No Time for Downtime, editia a XIX-a, s-a adresat specialistilor IT, dar si managerilor de nivel inalt, interesati de solutiile si noutatile tehnologice prezentate de Maguay si de catre partenerii sai. Locatia evenimentului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, suficienta la editiile anterioare, a devenit neincapatoare pentru showcase-ul tehnologic de anul acesta.

„Line-up-ul editiei No Time for de anul acesta a fost cel mai bun mod de a aniversa cei 30 ani de Maguay. Pe langa partenerii traditionali ai Maguay si ai evenimentului, noi branduri importante precum Samsung si-au dorit sa ni se alature, sa dam impreuna „ora exacta” in tehnologie. De asemenea, un numar record de participanti au fost alaturi de noi validand, inca o data, acest lucru. Obiectivul nostru este ca pentru urmatorii 30 ani sa oferim, in continuare, aceleasi solutii competitive, configurabile si la un pret corect. Singura schimbare sa fie doar tehnologia: mereu cea mai noua!” a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.

„Felicitari echipei partenerului nostru Maguay, pentru inca o editie de succes a evenimentului pe care il organizeaza anual, NTFD devenit de acum traditie. Cu aceasta ocazie am prezentat viziunea Oracle legata de platformele integrate Oracle de tip Engineered Systems, ce ofera inalta performanta si disponibilitate la un cost scazut prin extinderea capabilitatilor oferite: implementarea mai multor baze de date si aplicatii, procesarea unui volum mai mare de date, acomodarea unui numar mai mare de utilizatori, consolidarea unui numar mai mare de workload-uri, procesarea unui numar mai mare de tranzactii si o putere sporita de analiza. 

Ca exemplu, X9M ultima generatie de Oracle Exadata continua strategia noastra de a furniza clientilor cea mai puternica, rapida si disponibila platforma de baze de date aducand o valoare exceptionala clientilor nostri, fiind disponibila atat in Cloud cat si on-premise.

Colegul meu Ciprian Pustianu – Principal Solutions Specialist Engineer care a sustinut prezentarea noastra, a punctat si recentele noutati Oracle de la evenimentul global anual “Oracle Cloud World” din US din luna octombrie. 

De mentionat aici noile dezvoltari anuntate in zona de Oracle Cloud Infrastructure:

  • lansarea de noi servicii in zona arhitecturilor hibride de tip Cloud@Customer;
  • conceptele revolutionare de infrastructura Cloud dedicata: “OCI Dedicated Region” (OCI Cloud Region in data center-ul clientului) si “Oracle Alloy” (o noua platforma de infrastructura Cloud ce va permite partenerilor nostri sa devina cloud provideri)” a declarat Florin Draganescu – Alliances & Channels Leader, Oracle Romania.

 

„Ne bucuram ca am putut lua parte la cea de-a 19-a editie a evenimentului anual „No Time for Downtime”, deja de referinta pentru piata de IT din Romania. A reprezentat un eveniment de anvergura in cadrul caruia au fost prezentate cele mai performante solutii pentru siguranta organizatiilor, la care au participat clienti din diverse sectoare de activitate, in numar mare, fapt care demonstreaza inca o data aprecierea pe care Maguay o plaseaza in randul clientilor si partenerilor. Avem convingerea ca acest eveniment marcheaza un pas important in cresterea vizibilitatii portofoliului de produse si solutii Microsoft, iar impreuna putem sustine procesul de transformare digitala in Romania.” a declarat Adrian Marinescu, Partner Development Manager, Microsoft Romania

 

 „Am pastrat traditia de peste 10 ani si am participat din nou in 2022 la „No Time for Downtime” – un eveniment de referinta in piata IT din Romania, care a avut si anul acesta, printre tematicile principale, securitatea infrastructurilor critice. Daca in ultima perioada tot mai multe solutii incep sa integreze echipamente ce ajuta la securizarea infrastructurii, Fortinet a dus acest aspect la nivelul urmator, prin Fortinet Security Fabric – arhitectura care acopera infrastructura organizatiei, integrand in cel mai armonios mod si produsele FortiSIEM, FortiSOAR, FortiEDR, alaturi de alte produse din zona Security Operations – solutii ce au fost acoperite atat la standul nostru, cat si in timpul prezentarii.”  a declarat Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.

 

„Vrem sa multumim partenerilor de la  Maguay, atat pentru un eveniment de succes cat si pentru implicarea in cadrul parteneriatului pe care il dezvoltam in ultimii ani. Pentru Hewlett Packard Enterprise, acest eveniment aduce prilejul de a prezenta ultimele noutati disponibile in protofoliul HPE si as mentiona aici solutiile Data & Cloud, Hiperconvergenta, Mission Critical, Wi Fi – Aruba. Toate aceste solutii de ultima generatie, au ca scop modernizarea si optimizarea infrastructurii si proceselor IT pentru toate companiile din Romania, a declarat Radu Opris, Managing Director, HPE.

„Multumim echipei Maguay pentru invitatie si organizare, multumim participantilor pentru prezenta si implicare. Apreciem in mod deosebit evenimentul in format fizic si implicit interactiunea cu toti cei prezenti: clienti, specialisti, parteneri. Ne bucuram ca am avut ocazia sa impartasim viziunea VMware: any app on any cloud on any device. Strategia ultimilor ani a facut ca VMware sa se concentreze asupra conceptului de multi cloud, concept capabil sa aduca valoare clientilor si partenerilor nostri prin integrarea si completarea unei multitudini de solutii: networking and security, digital workspace, business continuity, modern applications. 
Ne bucuram ca am putut aduce valoare si evenimentului din acest an si ca reusim sa ne integram si sa completam cu succes conceptul „No Time for Downtime”, a declarat Marius Bobe, Senior Partner Business Manager Romania, Moldova, Greece, Cyprus, Malta, VMWare.

No Time for Downtime este un eveniment, important in calendarul Veritas Technology, la care am participat, inca de la inceputurile prezentei noastre in Romania. O asemenea consecventa a fost usor de obtinut, deoarece Maguay este un partener valoros, iar Veritas Technology, in ultimii 30 de ani, a participat activ la revolutia digitala moderna, oferind management si performanta in procesul de transformare a informatiei in cunoastere, precum si rezilienta pentru centrele de date, asigurand protectia a peste 800 de surse de date. NetBackup 10.1 with Cloud Scale Technology, Enterprise Vault 14.2, precum si alte noutati din portofoliu, au fost prezentate in cadrul sesiunii principale, iar interactiunea cu participantii, in cadrul showroom-ului, a fost o reala placere.” a declarat Mihai Ghita, Territory Manager Veritas, Romania & Bulgaria.

Evenimentul a fost structurat in 2 sectiuni, una de prezentari si una de showcase.

Cele 14 prezentari sustinute au trecut in revista noutatile momentului si au prezentat tehnologiile ce vor sta la baza solutiilor de anul viitor. Lista completa a acestora este disponibila aici, precum si prezentarile propriu-zise, disponibile pentru download.

In cadrul showcase-ului au fost expuse si prezentate echipamentele hardware Maguay (servere, storage, statii de lucru profesionale, PC-uri desktop si laptop), echipamentele de business produse de partenerii Microsoft si Samsung, solutii avansate si clustere HCI, bazate pe diverse tehnologii, dar si solutiile partenerilor Maguay.

Lista completa a solutiilor expuse in showcase, prezentarile si galeria foto pot fi vizionate pe site-ul evenimentului, http://ntfd.ro/ro/editii-precedente/2022

Prezentarile complete, in format video, pot fi regasite in playlist-ul de pe YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7hA1-COFsnJFL7ECS0a88Kav2AfxhMVA

 

Despre Maguay Computers

 

Maguay este unul dintre cel mai importanti producatori romani de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere si storage comercializate sub marca proprie.

Conform IDC, in ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producator roman de servere – fiind singura companie romaneasca prezenta constant in Top 5 Server vendors. In 2012, compania a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii de suport tehnic de inalta calitate. Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania atat prin oferirea solutiilor personalizate (hardware si software) in functie de nevoile clientilor, cat si din punctul de vedere al orientarii catre cele mai noi tehnologii, la un pret rezonabil.

Lasă un răspuns