Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • consolid8 Festival alături de LG premiază inițiativele inovatoare și sustenabile care schimbă viitorul educației în România

consolid8 Festival alături de LG premiază inițiativele inovatoare și sustenabile care schimbă viitorul educației în România

consolid8 Festival, eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, organizează alături de LG Electronics România Competiția Edu-Transformers Award – powered by LG. Înscrierile se realizează în perioada 20 iulie – 1 septembrie 2023, iar câștigătorii vor fi anunțați și premiați pe 23 septembrie 2023, în cadrul conferinței consolid8 Talks, desfășurată la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

Edu-Transformers Award promovează educația ca pilon central al dezvoltării societății și este dedicat inovatorilor pasionați care dezvoltă inițiativele revoluționare privind îmbunătățirea experiențelor de învățare în contextul tranziției digitale și a transformării tehnologice, indiferent dacă este vorba de un proiect care abordează inegalitatea educațională, un program specializat în promovarea alfabetizării digitale sau aplicații pe bază de inteligență artificială dedicate adulților.

LG a investit în cercetarea și dezvoltarea unor produse inovative care să contribuie la îmbunătățirea sistemului educațional. O soluție care oferă valoare educației și răspunde nevoilor de învățare ale elevilor și educatorilor este tabla interactivă LG XJ834HD proiectată pentru mediile și metodele de învățare digitale ale școlilor și universităților din toată lumea. Tabla interactivă de la LG se bucură de un afișaj de rezoluție 3.840 × 2.160 (UHD) și un ecran multitactil de 40 de puncte prin care oferă experiențe fluide și interactive de scriere și desenare. Acest produs stimulează implicarea elevilor în timpul orelor prin funcțiile sale inteligente și facilitează metode de învățare interactive și distractive prin aplicații dedicate, fiind ideal pentru jocuri didactice, activități colaborative și multe altele.

Înscrierile se realizează exclusiv online, fie prin înregistrarea unui videoclip tip pitch în care participanții trebuie să prezinte inițiativa, caracterul inovator, gradul de sustenabilitate/componenta verde și strategia de scalabilitate a proiectului lor, fie prin completarea formularului disponibil aici. Toți pasionații de educație, antreprenorii, profesorii, studenții și profesioniștii sunt încurajați să își înscrie inițiativele pe platformă până pe data de 1 septembrie.

Câștigătorii vor avea ocazia de a-și prezenta ideile și inițiativele în fața a 700 de oameni așteptați în cadrul conferinței consolid8 Talks desfășurată la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, în data de 23 septembrie 2023. Pe lângă recunoaștere, vizibilitate și validare, câștigătorii vor fi recompensați de către LG Electronics România cu premii în valoare de până la 1,500€.

Competiția Edu-Transformers Award este un eveniment dedicat promovării inițiativelor care contribuie la îmbunătățirea procesului educațional pentru un viitor mai bun și o modalitate de a celebra eforturile de inovare în domeniul învățământului. Prin acest concurs sunt evidențiate ideile și inițiativele revoluționare care vor schimba experiența de învățare pentru generațiile viitoare.

Pentru mai multe informații referitoare la evenimentele consolid8 Festival puteți urmări pagina de facebook și pagina web dedicată.

Lasă un răspuns