Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Philips Monitors lansează noul model 49B2U6900CH cu funcție Smart KVM și o cameră web cu funcția de auto-încadrare

Philips Monitors lansează noul model 49B2U6900CH cu funcție Smart KVM și o cameră web cu funcția de auto-încadrare

București, 25 ianuarie 2023 – MMD, specialistul în afișaje și partener licențiat pentru comercializarea produselor Philips Monitors, anunță lansarea noului model Philips 49B2U6900CH dedicat utilizatorilor din mediul profesional. Noul monitor a fost conceput pentru a facilita colaborarea online și pentru a elimina necesitatea unui monitor secundar. Monitorul prezintă un ecran generos DQHD (5120 x 1440) de 48.8 inchi și funcții precum Smart KVM și o camera web integrată cu capabilitate de autoîncadrare.

Un monitor dedicat profesioniștilor

Conceput pentru a facilita fluxul de lucru în mediul online, Philips 49B2U6900CH este dotat cu o camera web integrată, ajustabilă în limita a 30 de grade și cu funcția de încadrare automată. Pentru a completa experiența de comunicare online, monitorul dispune și de un microfon cu funcție de anulare a zgomotului. Mai mult, indicatorul Busylight va lumina roșu în timpul convorbirilor pentru a oferi colegilor într-un mod discret detalii despre statusul curent al utilizatorului. Aceasta se poate sincroniza automat cu Microsoft Teams sau se poate acționa și manual folosind butonul dedicat poziționat pe rama inferioară, în stânga monitorului.

Productivitate sporită

Datorită funcției Smart KVM, cu o apăsare triplă a tastei “Ctrl” de pe tastatură, utilizatorii pot comuta între două surse de semnal. De exemplu, între un computer de tip desktop și un laptop andocat USB-C. Cablul USB-C conectat la monitor permite și alimentarea cu energie a dispozitivelor conectate.

Pentru a asigura un confort sporit, monitorul are încorporat și un suport dedicat căștilor, oferind astfel posibilitatea de a aranja biroul într-un mod mai organizat.

Caracteristici suplimentare

Pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai completă, monitorul dispune de o ramă curbată și un ecran cu certificat DisplayHDR400 care oferă imagini clare și de înaltă calitate. Funcțiile Low Blue mode și Flicker Free vin în ajutorul utilizatorilor pentru a reduce oboseala ochilor cauzată de perioadele extinse petrecute în fața ecranului.

Preț și disponibilitate

Philips 49B2U6900CH  va fi disponibil începând cu luna februarie la prețul recomandat de 6220 lei.

Lasă un răspuns