Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Ubisoft Romania angajeaza tineri pasionati de jocurile video la East European Comic Con 2022

Ubisoft Romania angajeaza tineri pasionati de jocurile video la East European Comic Con 2022

  • Cei care isi doresc o cariera in gaming pot obtine in timp record un job entry-level, cu program hybrid, in cadrul evenimentului;
  • Doua probe fulger pentru rolul de Video Game Tester ii asteapta pe vizitatori la standul Ubisoft, dar si multe activitati distractive si un moment special cu un streamer local;

Ubisoft Romania, liderul pietei locale de gaming, aduce la cea de-a noua editie East European Comic Con o noutate pe plan local – cei care isi doresc sa dea startul carierei lor in industria jocurilor video isi pot pune la incercare skill-urile de Video Game Tester participand la doua probe fulger. Daca le trec cu brio, acestia primesc confirmarea ca sunt angajati, chiar in cadrul evenimentului. Totul se va intampla la standul Ubisoft, unde vor avea loc si multe activitati distractive, dar si un moment special pentru pasionatii de gaming.

Cei care au obtinut deja diploma de bacalaureat si au cunostinte bune de limba engleza pot obtine in timp record un job entry-level, cu program hybrid, daca vin la standul studioului de gaming si sunt selectati. Ei vor participa pe loc la doua probe rapide pentru rolul de Video Game Tester: un scurt interviu cu doi specialisti din companie urmat de testarea atentiei la detalii si a vitezei de reactie prin identificarea si raportarea bug-urilor dintr-un joc. In urma probelor, participantii vor afla pana la finalul evenimentului daca sunt sau nu angajati.

Ubisoft Romania x Comic Con

Ubisoft Romania pregateste si multe activitati distractive care vor anima atmosfera la East European Comic Con. Vizitatorii isi pot face poze alaturi de unul din personajele iconice Assassin’s Creed la cabina foto special amenajata si se pot juca ultimul titlul al seriei, Assassin’s Creed Valhalla, la coltul de gaming, care marcheaza si aniversarea de 15 ani a celebrei francize. Tot la stand, cei prezenti la eveniment pot incerca si coregrafiile celor mai in voga piese ale anului, in zona special amenajata Just Dance.

Un moment special pentru pasionatii de gaming va avea loc sambata, pe 27 august, incepand cu ora 16:30. Cei care il indragesc pe streamer-ul local Bobo Spider il pot cunoaste chiar la standul Ubisoft, unde acesta va organiza un Meet and Greet si va interactiona live cu membrii comunitatii lui.

In acest an, East European Comic Con va avea loc la Romexpo intre 26 si 28 august si toti vizitatorii conventiei sunt invitati la standul Ubisoft in aceasta perioada. Mai multe detalii despre programul activitatilor vor fi anuntate curand pe pagina oficiala Ubisoft Romania, pe Facebook si Instagram. Cei care isi doresc sa afle mai multe informatii despre rolul de Video Game Tester, o pot face aici.

Ubisoft Romania x Comic Con - Become a game tester

Despre Ubisoft Romania:

Echipa globala Ubisoft, de 20.000 de angajati, lucreaza in peste 40 studio-uri din intreaga lume, avand o misiune comuna – aceea de a imbogati vietile jucatorilor cu experiente de gaming originale și memorabile. Aceeasi ambitie se regaseste si in cadrul Ubisoft Romania, unde sunt create jocuri care ajung la milioane de oameni de pe tot globul. Studiourile din tara co-creaza alaturi cu alte studio-uri Ubisoft de top la dezvoltarea de lumi iconice in industria de entertainment – de la Assassin’s Creed si Tom Clancy’s Ghost Recon, la Watch Dogs, Just Dance si multe alte proiecte care urmeaza sa fie anuntate.

Despre East European Comic Con:  

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. In cadrul evenimentului, vizitatorii isi pot intalni actorii preferati, vor putea participa la o competitie regionala de gaming si vor putea testa cele mai noi jocuri in zona special amenajata. Pentru cei care doresc sa se transforme in personajele preferate, va avea loc si nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

Lasă un răspuns