Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Huawei România lansează înscrierile pentru cea de-a IX-a ediție a programului Seeds for the Future, dedicat studenților

Huawei România lansează înscrierile pentru cea de-a IX-a ediție a programului Seeds for the Future, dedicat studenților

București, 17 August 2022

S-au lansat înscrierile pentru cea de-a noua ediție a programului Seeds for the Future derulat în București de Huawei România pentru studenții pasionați de tehnologie.

Ediția 2022 se va desfășura în perioada 19-26 septembrie, iar studenții pasionați de știință și tehnologie din toată țara pot aplica aici până pe 5 septembrie 2022. Fie că abia au pășit în anul I sau chiar dacă sunt proaspăt absolvenți, aceștia se pot înscrie completând formularul de înscriere de pe site-ul oficial. Participanții la acest program vor fi selectați în prima etapă pe baza motivației personale și a mediei generale de la ultimele studii absolvite. După selecția inițială, cei care vor trece mai departe vor avea de susținut un interviu online în limba engleză cu echipa Seeds for the Future Huawei România. La final, vor fi selectați 30 de studenți din România și 10 studenți din Republica Moldova.

Seeds for the Future banner

Cursanții din acest an  au ocazia să ia parte la ateliere și prezentări despre industria IT&C, cursuri de public speaking și leadership, precum și prelegeri ținute de profesori și lideri ai mediului de business românesc despre dezvoltarea inteligenței artificiale, aplicații 5G, cloud computing sau producția de energie verde.

Pentru a absolvi programul „Seeds For The Future”, studenții vor fi implicați în competiția Tech4Good, unde vor lucra proiecte de echipă având ca temă dezvoltarea unei tehnologii care să răspundă unei probleme sociale importante. Competiția va testa și promova dezvoltarea abilităților de leadership și de lucru în echipă, găsind totodată soluții moderne pentru probleme presante, precum încălzirea globală sau poluarea.

Screenshot 2022-08-17 133726

Câștigătorii competiției au șansa de a trece la etapa internațională Tech4Good și de a participa la Huawei ICT Summit din Grecia, care va avea loc anul acesta.

În România, programul ”Seeds for the Future” se derulează din 2014, contribuind până acum la formarea a peste 300 de studenți pasionați de domeniul TIC și de experimentarea îndeaproape a culturii chineze. Programul reprezintă pentru studenții înscriși o oportunitate de a învăța și de a-și perfecționa atât abilitățile tehnice, cât și pe cele personale, iar în același timp, să dobândească o experiență de lucru cu mediile multiculturale.

Înscrierile au fost deschise aici: https://seedsforthefuture.ro/

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei pentru industria IT&C, al infrastructurii în telecomunicații și în cel al dispozitivelor inteligente. Cu soluții integrate în patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – ne angajăm să aducem tehnologia digitală la fiecare persoană, în casă sau organizație, pentru o lume inteligentă și conectată.

La Huawei, inovația pornește de la nevoile clienților. Facem investiții masive în cercetare, concentrându-ne asupra inovațiilor de ruptură în tehnologie pentru a duce omenirea mai departe. Avem peste 194.000 de angajați și derulăm operațiuni în mai mult de 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de propriii angajați.

Huawei Technologies S.R.L. depune toate eforturile pentru a menține competitivitatea și siguranța rețelelor pentru întreg portofoliul de produse, soluții și servicii end-to-end. Prin colaborare deschisă cu partenerii de ecosistem, creăm valoare pentru clienți, îmbunătățind experiența consumatorilor și inspirând organizații de toate mărimile să inoveze. Huawei Technologies SRL și-a început operațiunile în România în anul 2003, unde are peste 2.300 de angajați și a dezvoltat colaborări cu toți marii operatori de telecomunicații.

Pentru detalii, vizitați www.huawei.com/ro sau urmăriți-ne pe Facebook Huawei Romania

Lasă un răspuns