Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Pentru a șaptea oară, un proiector BenQ primește această recunoaștere de la experți în audio și video

București, România – 15 august 2022 – BenQ, lider mondial pe piața de videoproiectoare, anunță cu mândrie că proiectorul său de gaming, model X3000i, a câștigat prestigiosul premiu EISA. Datorită abilităților sale de gaming, X3000i este premiat cu distincţia “EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 în categoria Home Theatre Display&Video”.

Juriul EISA a ales proiectorul X3000i drept câștigător al premiului spunând:

EISA aplaudă abilitățile de gaming ale proiectorului, precum sursa de lumină cu patru LED-uri pentru a oferi o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni, tehnologia pixel shifting DLP și rezoluția 4K. Pasionaţii de jocuri vor aprecia Fast Mode, un mod preconfigurat care oferă un timp de răspuns de 4ms la rezoluţie Full HD și 240Hz, sau 16ms la rezoluție 4K și 60Hz, dar și cele trei moduri de joc optimizate pentru diferite genuri. X3000i oferă o redare luminoasă și fluidă a filmelor, cu culori bogate datorită tehnologiei CinematicColor™ de la BenQ, care oferă 100% spectru de culoare DCI-P3. Stick-ul cu Android TV și difuzoarele stereo integrate ajută la transformarea lui X3000i într-un pachet complet de divertisment.”

Reprezentând aproximativ 60 dintre cele mai apreciate reviste electronice de larg consum din 30 de țări din întreaga lume, Expert Imaging and Sound Association (EISA) a acordat premii din 1982 celor mai inovatoare, avansate și de ultimă generație produse din categoriile lor.

x3000i

“Faptul că proiectorul nostru de gaming X3000i a fost recunoscut pentru abilitățile sale de gaming este o mare onoare pentru noi” spune Steve Chu, Președintele BenQ Europa. “Nu doar că X3000i este un proiector foarte versatil, dar acesta subliniază și eforturile BenQ de a crea produse inovatoare pentru utilizatorii săi și de a le oferi dispozitive de înaltă calitate”, continuă Chu. “Pentru noi, aceasta este a șaptea oară când această asociație de renume onorează proiectoarele BenQ pentru cea mai bună calitate în categoriile lor. Acest lucru ne arată că mergem pe drumul cel bun pentru clienții noștri.”

Jocurile sunt redate folosind 100% din spectrul de culoare DCI-P3, susţinut de tehnologia CinematicColor™ de la BenQ. Imaginea este acompaniată de un sunet susţinut de sistemul audio de la treVolo şi un input lag de doar 4ms, permițând gamerilor să se bucure de realismul din jocurile open-world.

Pentru o experiență de gaming cu adevărat captivantă, X3000i introduce jucătorii în intriga jocului printr-o gamă de  culorile autentice și echilibrate, rezoluția 4K, luminozitatea de 3000 ANSI Lumeni şi un contrast ridicat de 500.000:1 cu algoritmi Dynamic Black. Nu lipseşte de aici nici suportul HDR10/HLG, care asigură performanțe vizuale pregătite pentru viitor, în timp ce sursa de lumină cu 4 LED-uri și calibrare automată a culorii garantează ani buni de utilizare. În plus, toate acestea sunt combinate cu un control fără lag oferit de un timp de răspund de doar 4ms la o rată a cadrelor de 240Hz.

Imaginile de calitate au nevoie și de un sunet pe măsură, de aceea X3000i integrează un sistem audio stereo cu difuzoare de 5W, reglate de echipa audio treVolo de la BenQ și îmbunătățite de Bongiovi DSP (procesor de semnal digital) cu o dinamică și detalii sonore excelente pentru un sunet 3D. Pentru o experiență audio superioară, sunetul poate fi transmis unui sistem extern folosind HDMI eARC.

Realitatea tuturor interacțiunilor poate fi descoperită în continuare prin jocurile FPS, eSports sau open-world, deoarece X3000i este echipat cu moduri de joc prestabilite și special concepute pentru fiecare tip de joc. Profunzimea, claritatea, definiția și prezența muzicii de fundal cu bas profund, voci clare, pași care se apropie, sunt detalii pe care jocurile le oferă și proiectorul le pune în evidență. Aceste setări calibrate cu atenție sunt aplicabile și la modelele TK700STI și TK700, completând astfel gama de proiectoare dedicate jocurilor.

BenQ X3000i oferă un design dinamic ce se potriveşte perfect în orice sală de gaming, un zoom reglabil de 1.3x, keystone 2D, conectivitate AV avansată, dar și o sursă de lumină formată din 4 LED-uri care oferă 30.000 ore de funcționare sau 10 ani, fără a fi nevoie de înlocuirea lămpii.

X3000i este disponibil la un preț recomandat de 1999 euro. Pentru mai multe informații vizitaţi pagina produsului accesând acest link.

Despre BenQ (Corporation)

Întemeiată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, BenQ Corporation este lider mondial în furnizarea de soluții și tehnologie umană, având ca scop îmbunătățirea fiecărui aspect al vieții consumatorilor. Pentru a-și realiza viziunea, compania se concentrează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de astăzi – stilul de viață, afaceri, asistență medicală și educație – cu speranța de a oferi oamenilor mijloacele de a trăi mai bine, de a crește eficiența, de a se simți mai sănătoși și de a îmbunătăți învățarea. Astfel de mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii încorporate orientate către utilizatori, de la proiectoare digitale la monitoare, afișaje interactive de format mare, produse audio, produse cloud pentru consumatorii finali, comunicații mobile și iluminare lifestyle. Because it matters.

Despre BenQ Group

BenQ Group este o corporație puternică cu venituri de peste 22 de miliarde de dolari, compusă din aproape 20 de companii independente care operează în peste 30 de țări în numeroase industrii, cu o forță de muncă combinată de peste 100.000 de angajați. Fiecare membru al grupului este un lider recunoscut în propriul său domeniu, contribuind la resursele vaste ale BenQ Group, la cercetarea și dezvoltarea extinse și punctele forte strategice distincte. Prin valorificarea specializării verticale a fiecărei companii pentru a crea o scalare reală pe piețele orizontale, BenQ Group controlează un lanț valoric extrem de eficient, cu capacitatea de neegalat de a furniza componente critice și soluții de clasă mondială în următoarele industrii: TFT-LCD, energie verde, chimicale fine și materiale avansate, iluminat, design IC, componente de precizie, integrare de sistem, afaceri de marcă și servicii. Grupul se angajează în afaceri profitabile și sustenabile care împărtășesc viziunea sa de lungă durată Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life. Companiile BenQ Gruop sunt: ​​BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (cel mai mare producător mondial de panouri TFT-LCD de dimensiuni mari), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Lasă un răspuns