Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

K.M.Trust Group si Marco Polo CEE semneaza o alianta strategica

Cele doua companii targeteaza o crestere de 20% pe segmentul Corporate,

pe un fond de restructurare al marilor companii din economie

 

 

  • Aceasta devine prima entitate cu capital integral romanesc, activa in Romania dar si pe pietele regionale, care integreaza complet serviciile de transformare organizationala, dezvoltare, Executive Search si suport Mental Health.   

 

  • Companiile din grup vizeaza impreuna pentru primul an o crestere de 20% in 2022 pe segmentul Corporate si de 30% pe segmentul Antreprenorial si o cifra de afaceri consolidata de 2 milioane de euro.

 

  • Domeniile cu cele mai mari perspective de crestere sunt sectorul bancar, segmentul agribusiness, FMCG, IT&C si cel de retail.

 

 Lucian Marin, Co-fondator, Marco Polo CEE

 

Bucuresti, 5 iulie 2022: K.M. Trust Group, jucator de varf pe segmentul serviciilor de recrutare si dezvoltare pentru management, anunta o alianta strategica cu Marco Polo CEE, companie antreprenoriala romaneasca de top in domeniul serviciilor de training si consultanta organizationala. Noua alianta reprezinta o asociere solida intre doua entitati puternic specializate pe segmentele lor, pentru adresarea nevoilor curente ale marilor companii din economie.

 

Cele doua entitati vizeaza in 2022, impreuna, o crestere de 20% pe segmentul marilor clienti corporate si de 30% pe segmentul antreprenorial si un volum total de business de 2 milioane de euro in primul an.

Alianta dintre grupul K.M. Trust si Marco Polo CEE aduce impreuna peste 30 de specialisti cu expertiza locala si internationala. Acestia lanseaza impreuna pe piata platforme avansate de transformare organizationala, recrutare pentru nivelurile de top, senior si middle management ale companiilor, dezvoltare executiva si, programe de training si dezvoltare organizationala, utilizand inclusiv resurse digitale si tehnologii VR (virtual reality.O noutate in piata regionala sunt programele care abordeaza performanta capitalului uman si din perspectiva sanatatii fizice si emotionale. Adresarea integrata a acestor tipuri de nevoi organizationale, care imbina solutiile de business cu cele legate de sanatatea emotionala sau fizica este o premiera pe piata si va genera un impact major atat in economie cat si la nivel  social, apreciaza reprezentantii celor doua companii.

Radu Manolescu, Managing Partner, K.M.Trust Group

“Analizele noastre arata ca atragerea oamenilor potriviti in rolurile cheie ale companiilor si antrenarea acestora pentru a genera performanta, inclusiv mentinerea si imbunatatirea gradului de sanatate la nivel fizic si emotional in contextul actual, se regasesc printre principalele preocupari in randul companiilor.

Alianta cu Marco Polo CEE ofera solutii concrete de adresare a provocarilor majore ale mediului de business, abordand elementul central al oricarui business – oamenii,” declara Radu Manolescu, Managing Partner K.M. Trust Group.

Sectoarele cu cel mai mare potential de crestere in perioada urmatoare sunt cel bancar, agribusiness, FMCG, IT&C sau software development.

“Focusul companiilor in aceasta perioada este transformarea modelelor de business pentru a face fata si chiar a valorifica oportunitatile unui mediu atat de volatil. Practic, vorbim de o continua schimbare a modelelor de business, iar presiunea pe resursa umana aflata la varful marilor organizatii este din ce in ce mai mare. Este crucial sa asiguram capacitate de leadership economic si social, iar pentru aceasta este nevoie de expertiza specializata. Avem nevoie de lideri bine pregatiti, atat pe zona de hard cat si pe cea de soft skills, pentru a traversa perioadele de incertitudine la care suntem expusi continuu”, spune Lucian Marin, co-fondator Marco Polo CEE.

Despre K.M.Trust Group: K.M.Trust & Partners si K2S – Key 2 Success

 

Fondate in 2005 si respectiv 2009, K.M.Trust & Partners si K2S sunt singurele companii din Romania care ofera intreg spectrul de servicii de Executive Search, Recrutare si Selectie, Coaching, Dezvoltare si Transformare Organizationala si Mental Health Support, dedicate managementului companiilor. K.M.Trust Group detine un portofoliu de peste 100 de companii – client, unii dintre cei mai mari contributori in PIB-ul Romaniei si angajatori in industriile de retail, agribusiness, energie, tehnologie, servicii financiare, farmaceutice sau productie industriala.

 

Despre Marco Polo CEE

Marco Polo CEE a fost fondata in Romania, ca parte a Marco Polo Performance, de o echipa de manageri ai unor afaceri de top, cu experienta in FMCG, Servicii sau Educatie. Fiecare dintre consultantii Marco Polo CEE au cel putin 20 de ani de experienta in Roluri Strategice si Executive, direct implicati in transformari de afaceri. Focusul Marco Polo CEE este dezvoltarea afacerilor clientilor, dezvoltarea capitalului uman si a comunitatilor. Prin cele 2 birouri, la Bucuresti si Varsovia, compania lucreaza cu peste 80 de clienti Corporate si antreprenori din Europa de Est.

Lasă un răspuns