Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

WiFi 6 în aer liber în vacanță? Nici o problemă!

7 iulie 2022 — Toată lumea trebuie să ia o pauză, iar vara vrem să petrecem cât mai mult timp în aer liber, totuși vrem să rămânem permanent conectați. Cu cel mai recent access point WiFi 6 de la Zyxel, chiar și cea mai mică firmă poate oferi conexiuni WiFi excelente în aer liber, spune Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel.

În această perioadă a anului în Europa, gândurile noastre se îndreaptă către vacanță. Cu toții trebuie să luăm o pauză, să ne relaxăm și să uităm de muncă pentru câteva zile. Dar fie că preferi să petreci timp în munți și păduri, lângă o piscină sau pe o plajă, vei dori totuși să rămâi conectat.

Deși mulți dintre noi avem activat serviciul de date mobile, este întotdeauna de preferat să folosim o conexiune WiFi, deoarece va fi mai rapidă și mai stabilă. Utilizarea WiFi înseamnă, de asemenea, că vă puteți salva cota alocată de date mobile pentru atunci când aveți nevoie cu adevărat de ele – în locuri în care nu puteți obține WiFi.

banner_NWA55AXE_1600x400

Fără probleme

Pentru baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, pensiuni, parcuri tematice și toate celelalte afaceri care ne ajută să ne distrăm în vacanță, este important să oferim cea mai bună acoperire WiFi posibilă.

Există însă două probleme – sau cel puțin două lucruri care sunt percepute ca fiind probleme.

În primul rând, WiFi-ul este un fel de tehnologie de interior care nu se pretează cu adevărat pentru setările exterioare – și majoritatea oamenilor își doresc să fie în aer liber atunci când sunt în vacanță. În al doilea rând, faptul că oferirea unui serviciu de acces Wi-Fi de bună calitate tuturor este destul de costisitor, iar oferirea unei versiuni ieftine, cu preț redus, nu este o rezolvare fericită pentru toată lumea.

Deși în urmă cu ceva timp aceste enunțuri ar fi putut conține o doză de adevăr, ambele sunt acum complet depășite – iar access point-ul Zyxel NWA55AXE WiFi 6 este dovada acestui lucru. Proiectat special pentru utilizarea în aer liber, are un grad de protecție IP55, ceea ce înseamnă că are o protecție excelentă împotriva prafului și apei. Poate fi montat cu ușurință pe un perete sau pe un stâlp și poate fi gestionat folosind platforma noastră cloud Nebula, astfel încât să puteți controla de la distanță toate setările de pe un smartphone, tabletă sau laptop, fără a fi nevoie să puneți mâna efectiv pe dispozitiv.

De asemenea, acceptă WiFi 6 și, prin urmare, vă oferă cele mai rapide viteze și este capabil să suporte densități mari de utilizatori cu care vă puteți cu ușurință confrunta atunci când barurile, cafenelele și alte locuri populare sunt aglomerate. Cu 2 antene externe duale, dispozitivul are o rază de acțiune excelentă și va oferi tuturor utilizatorilor conexiuni stabile și sigure în orice moment. De asemenea, antenele externe sunt orientate în jos pentru a se asigura că oferă cea mai bună acoperire atunci când acces point-ul este montat într-o poziție aflată la înălțime.

Accesibil tuturor

În ceea ce privește a doua idee preconcepută și greșită, NWA55AXE cu siguranță nu este un dispozitiv scump. Deși folosește cele mai noi tehnologii disponibile, echipa noastră foarte inteligentă de cercetare și dezvoltare a produs un access point WiFi 6 pentru spații deschise care este la îndemâna chiar și a celei mai mici companii.

Toate acestea sunt vești grozave pentru turiști și pentru afacerile care le servesc nevoile. Dacă aveți o afacere în aer liber și doriți să oferiți clienților și oaspeților cea mai bună acoperire și performanță WiFi posibilă, ar trebui să vă gândiți serios să cumpărați un access point Zyxel NWA55AXE.

Dacă sunteți partener Zyxel cu clienți care își desfășoară o mare parte din afaceri în aer liber, ar trebui să vă asigurați că ei cunosc acest punct de acces WiFi 6 puternic, practic și accesibil. Pentru mai multe informații, contactați partenerul dvs. de încredere Zyxel sau cel mai apropiat birou Zyxel.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Lasă un răspuns