Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Serviciul de ride-hailing de la Bolt este acum disponibil direct din Petal Maps

Serviciul de ride-hailing de la Bolt este acum disponibil direct din Petal Maps

București, 25 martie 2022 – Huawei Consumer BG oferă până pe 30 martie vouchere de reducere pentru toți cei care utilizează serviciul Bolt direct din Petal Maps. Bolt, popularul serviciu de transport, este integrat în instrumentul de cartografiere al Huawei, Petal Maps.

 

Pentru a marca integrarea Bolt în platforma Petal Maps, mii de vouchere sunt disponibile pentru utilizatorii români care pot solicita o reducere de până la 7 RON la o călătorie efectuată până pe 30 martie 2022. Clienții Huawei care au smartphone-uri bazate pe Huawei Mobile Services (HMS) și clienții care descarcă Petal Maps de pe Google Play pot beneficia de o nouă opțiune suplimentară atunci când caută direcții și durate de călătorie de la o locație la alta. Pe lângă mașină, transportul public, mersul pe jos și cu bicicleta, ei vor avea acces și la serviciul de ride-hailing.*

Atât smartphone-urile din seria P50, HUAWEI P50 Pro, cât și HUAWEI P50 Pocket, se bazează pe HMS,  iar utilizatorii lor sunt printre beneficiarii acestei colaborări. De asemenea, cel mai recent model din gama smartphone, HUAWEI nova 9 SE, oferă acces utilizatorilor săi la același avantaj. HUAWEI nova 9 SE este disponibil pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere la prețul recomandat de 1599 lei. Cei care achiziționează nova 9 SE în perioada 23 martie – 5 aprilie 2022 primesc și un WATCH FIT Elegant Edition. De asemenea, cei care cumpără telefonul până pe 23 iunie 2022 beneficiază de protecție a ecranului timp de 12 luni, fără costuri suplimentare.

Cu doar o atingere a pictogramei, utilizatorul va fi redirecționat automat în aplicația Bolt unde poate rezerva un șofer, poate verifica detaliile și distanța la care se află șoferul și va vedea și costul călătoriei. Acest proces fără întreruperi adaugă un beneficiu suplimentar experienței de utilizare Petal Maps, serviciu care, deși a fost lansat cu doar un an în urmă, are deja 20 de milioane de utilizatori activi lunari (MAU) la nivel global și 7 milioane în Europa, fiind disponibil în peste 166 de țări.

De la lansarea pe AppGallery în vara anului 2020, Bolt a devenit popular în rândul consumatorilor, dintre care 12 milioane l-au descărcat la nivel global. Acest lucru se datorează reputației sale de accesibilitate, fiabilitate și siguranță, fiind unul dintre cele mai rapide servicii de transport-hailing disponibile.

Experiența utilizatorului Petal Maps este mult îmbunătățită prin integrarea cu Bolt și credem că asocierea validează, de asemenea, gradul de sofisticare a aplicației noastre de cartografiere”, a declarat Derek Yu, Președintele Huawei Europa Centrală de Est, Regiunea Nordică și Canada. „Colaborarea Huawei cu Bolt a permis lansarea a trei aplicații diferite (Bolt, Bolt Food și Bolt Driver) în doar 12 luni, nu doar pentru Europa, dar și pentru Africa, astfel că suntem mândri să jucăm un rol atât de important în extinderea audienței aplicației Bolt la nivel mondial. De asemenea, este grozav că putem demara această integrare oferind beneficii suplimentare utilizatorilor noștri din România.”

Cele două companii au colaborat, de asemenea, la nivel de dezvoltare software, Bolt integrând kitul de hărți Huawei, permițându-i să alimenteze aplicația cu afișaje și interacțiuni personalizate pentru dispozitivele HMS.

Petal Maps a fost recent îmbunătățit cu noi actualizări, inclusiv Lane Guidance, care reprezintă un suport pentru șoferii care se pot bucura de planificarea rutei, dar și un ajutor în diferite situații complexe din trafic și Offline Maps, care le permite utilizatorilor să profite de funcțiile de căutare și navigare, chiar și atunci când aceștia nu au semnal. În plus, căutarea facilităților este mai ușoară datorită funcțiilor noi și îmbunătățite de căutare „one touch”, care afișează mai multe servicii, cum ar fi benzinării, restaurante, bancomate și magazine din apropiere.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core unic permite integrarea aplicațiile pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai fluidă – iar aceasta face parte din strategia noastră mai largă „1+8+N” la Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastră este să facem din aceasta o platformă deschisă, de distribuție a aplicațiilor, inovatoare, care să fie accesibilă consumatorilor și, în același timp, să protejăm strict confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferindu-le în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020, distribuțiile totale de aplicații din AppGallery au ajuns la 432 de miliarde de ori.

Pentru actualizări regulate despre AppGallery, urmăriți-ne pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook:https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter:https://twitter.com/AppGallery

Instagram:https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:http://www.e-sex.roYoutube.com/AppGalery

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Despre Bolt 

Bolt este super-aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, mai sigură și mai durabilă.

Bolt are 75 de milioane de utilizatori în 45 de țări din Europa și Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, incluzând ride-hailing, închirierea de mașini și trotinete electrice și livrarea de produse alimentare și mâncare.

Lasă un răspuns