Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Samsung Electronics anunță M8, cea mai nouă și elegantă serie de Smart Monitor

Samsung Electronics anunță M8, cea mai nouă și elegantă serie de Smart Monitor

Dispunând de o cameră SlimFit, noul Smart Monitor M8 este disponibil în patru culori moderne

București, România – 28 martie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi cea mai recentă serie de Smart Monitor, M8, cu un design modern și elegant. Noul M8 versatil oferă design-ul subțire, iconic, al Samsung în patru culori noi – Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green – disponibil în dimensiunea de 32 inci cu rezoluție UHD și cameră SlimFit Cam.

Smart Monitor M8-11

Lansată pentru prima dată în noiembrie 2020, seria Smart Monitor de la Samsung simbolizează familia primelor ecrane do-it-all din lume, concepute pentru utilizatorii moderni care își doresc un produs capabil să ofere atât funcționalitate, cât și divertisment acasă. Nefiind doar un monitor tradițional, M8 le permite utilizatorilor să se bucure și de o varietate de servicii OTT, precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ și Apple TV prin Wi-Fi, fără a fi nevoie să se conecteze la PC sau TV.

Smart Monitor M8-10

Când vine vorba de stil, Smart Monitor M8 oferă eficiență maximă ajutându-te să economisești atât spațiu, cât și să-ți îmbunătățești productivitatea, totul într-un design ultra-elegant. Extrem de subțire, cu o grosime de numai 11,4 mm, noul model este cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelele anterioare.
Dispunând de un design sofisticat cu spatele plat, gama de culori a modelului M8, dezvoltată pe cromatica rafinată warm white, aduce un plus de eleganță și stil oricărui mediu în funcție de preferințele personale ale utilizatorului.

„Ne-am dorit să creăm un produs capabil să se potrivească cu toate tipurile de stiluri de viață și preferințe ale oamenilor. Paleta de culori a modelului M8, compusă din patru culori diferite, a fost inspirată de tema „Shades of Nature”. Privind cerul albastru senin într-o zi însorită, relaxându-vă în pădurea verde luxuriantă sau, în cele din urmă, scăldându-vă în strălucirea unui apus de soare”, a declarat Kyounghoon Kim, Executive Vice President and Head of Design Team, Visual Display Business, Samsung Electronics.

Smart Monitor M8-6

Când vine vorba de productivitate, Smart Monitor M8 excelează la toate capitolele. M8 oferă un mediu perfect de lucru la domiciliu, fără a fi nevoie de utilizarea unui PC, prin conectarea la diverse dispozitive IT cu ajutorul Smart Hub-ului actualizat. Interfața de utilizator Workspace oferă toate serviciile necesare pentru a funcționa pe un singur ecran, ajutând utilizatorii să se conecteze wireless la un computer Windows sau Mac și să utilizeze eficient o gamă largă de funcții utile, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și serviciul cloud Microsoft 365, precum și mirroring de pe smartphone pe M8.

În plus, Smart Monitor M8 are o cameră SlimFit Cam, magnetică și detașabilă, care se poate atașa la monitor, păstrând spațiul de birou îngrijit, fără fire inestetice. Camera SlimFit Cam dispune, de asemenea, de funcții de urmărire a feței și de zoom automat, identificând rapid fața unei persoane și focalizând automat pe subiect. Cu alte cuvinte, poate urmări și ajusta automat imaginea surprinsă de cameră în timp ce este transmisă, o opțiune perfectă pentru o prezentare activă sau o transmisie live. În plus, monitorul acceptă aplicații de chat video, precum Google Duo, permițând utilizatorilor să lucreze de la distanță sau să participe la conferințe video de acasă sau de la locul de muncă prin intermediul SlimFit Cam.

Smart Monitor M8-5

Smart Monitor M8 are un hub IoT numit SmartThings Hub, unde utilizatorii își pot conecta wireless toate dispozitivele IoT. Aplicația SmartThings permite utilizatorilor să urmărească cu ușurință dispozitivele IoT din întreaga casă, cu ajutorul panoului intuitiv de control al aplicației, care evidențiază toate informațiile furnizate de alte dispozitive conectate la M8, inclusiv întrerupătorul de lumină și alimentarea la priză.

Echipat cu un microfon Far Field Voice de înaltă sensibilitate, asistentul controlează dispozitive, precum Bixby și Amazon Alexa, folosind comenzi vocale. În plus, microfonul dispune și de funcția Always On Voice, afișând informațiile dintr-o conversație pe ecran, atunci când Bixby este activat, chiar și cu ecranul monitorului oprit.

Smart Monitor M8-3

Display-ul oferă tehnologie de imagine adaptivă, sporind confortul utilizatorului prin ajustarea automată a luminozității și a temperaturii culorii. M8 include, de asemenea, un suport reglabil pe înălțime (HAS) și funcționalitate de înclinare, permițând utilizatorilor să găsească poziția perfectă pentru fiecare proiect, seară de film sau sesiune de studiu.

Smart Monitor M8 a câștigat premiul CES Innovation Awards Honoree din partea CTA (Consumer Technology Association) drept recunoaștere a gamei largi de tehnologii de display.

Samsung Smart Monitor M8 este acum disponibil pentru precomandă la nivel global într-o varietate de culori și specificații. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: [https://displaysolutions.samsung.com/monitor/why-smart-monitor]

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

[Tabel Specificații]

Model M80B
Display Dimensiunea ecranului 32”
Plat/Curbat Plat
Aspect ratio 16:9
Rezoluție 3,840 x 2,160 (UHD)
Luminozitate (standard) 400 cd/㎡
HDR Da (HDR 10+)
Rată de reîmprospătare 60 Hz
Timp de răspuns 4ms (GtG)
Raport de contrast 3,000:1 (Standard)
Unghi de vizualizare 178° (Orizontal) / 178° (Vertical)
Acoperire sRGB 99% (Standard)
Suport de culoare 1.07B
Caracteristică Eye Care Mod Eye Saver / Flicker Free
Design Culoare Warm White / Sunset Pink / Daylight Blue / Spring Green
Tip suport HAS
Înclinare Da
Interfață Conectivitate 1 micro HDMI / 2 USB-C (1Up/1Dn) *Încărcare Max 65W
Wireless WiFi5, BT4.2
Speaker 2.2CH (5W x 2 cu tweeter)
Cameră În cutie (FHD Cam.)
Telecomandă În cutie (încărcare USB-C)

Lasă un răspuns