Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Seria Huawei P50 va alege ”Fotograful anului HUAWEI”

București, 16 februarie 2021 – Huawei Consumer BG continuă concursul care se adresează tuturor pasionaților de fotografie, unde premiile oferite constau într-un HUAWEI P50 Pro și titlul de „Fotograful anului HUAWEI” pentru 6 dintre cei mai talentați fotografi amatori. Competiția celebrează lansarea celor mai recente modele din gama smartphone: HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket. Mai sunt 2 zile în care entuziaștii pregătiți să-și transforme fotografiile în artă se pot înscrie în competiție prin intermediul paginii lor de Instagram și a paginii @huaweimobilero.

 

Sub umbrela sloganului ”Open For More”, Huawei a lansat o provocare tutror celor pasionați de fotografie, încurajându-i să surprindă un cadru cu un smartphone Huawei, urmând că cei mai inspirați și talentați 6 fotografi amatori să fie numiți „Fotograful anului HUAWEI” și să câștige un HUAWEI P50 Pro. În cadrul concursului sunt 6 categorii distincte, astfel va fi desemnat un câștigător pentru fiecare în parte.

Cele 6 categorii, Live Moments, Details, Storyteller, Faces, Product Photo și Hello Life, nu au fost alese la întâmplare, astfel încât fiecare surprinde o parte din realitatea zilnică a tuturor utilizatorilor de tehnologie.

Materialele care se încadrează perfect în secțiunea Live Moments nu mai au nevoie de niciun fel de explicații suplimentare, fiind vorba despre cadrele care surprind, pe scurt, o poveste în mișcare.

Screenshot 2022-02-17 095005

Întotdeauna detaliile au făcut diferența, astfel că fotografiile din categoria Details trebuie să surprindă detaliile unice și perspective diferite, indiferent dacă utilizatorul se află în interior sau în exterior.

Fotografiile premiate în secțiunea Storyteller vor fi cele care vor spune o poveste personală a lumii înconjurătoare și care exprimă emoții puternice. Inspirată de design-ul aparte al camerelor telefoanelor din seria HUAWEI P50, povestea ar putea include imagini în 2 cercuri.

În cadrul secțiunii Faces se va experimenta în mod direct identitatea și puterea acestui tip atât de personal de imagine, astfel că utilizatorii pot surprinde portrete foarte aproape de realitate.

Categoria Product Photo îi provoacă pe pasionații de fotografie să surprindă, în cel mai inspirat mod, design-ul unui produs care le atrage atenția în viața lor de zi cu zi.

Dacă o imagine valorează cât o mie de cuvinte atunci cea mai spectaculoasă fotografie din categoria Hello Life surprinde o emoție sau un simplu moment care sporește inspirația.

Procesul de înscriere este foarte simplu, iar cei interesați pot lua parte la competiție  prin intermediul paginii lor de Instagram și a paginii @huaweimobilero. Tot ce trebuie să facă este să încarce la Story o fotografie surprinsă cu un smartphone Huawei, reprezentativă pentru una dintre cele 6 categorii, folosind hashtag-ul #OpenForMorePhotoContest și să dea tag paginii @huaweimobilero.

Huawei vrea să-i încurajeze pe pasionații de fotografie să treacă la următorul nivel, astfel că, în urma jurizării fotografiilor, 90 dintre aceștia vor fi aleși să participe la unul dintre cele 3 workshop-uri ținute de trei fotografi profesioniști. In cadrul workshop-urilor utilizatorii vor lucra cu noile modele ale seriei P50, iar fotografiile rezultate vor fi jurizate pentru alegerea câștigătorilor.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, cele mai recent lansate modele din gama smartphone, sunt în continuare disponibile online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere, la prețurile recomandate de vânzare de 5.499 lei, respectiv 6.499 lei.

De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns