Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • realme anunţă seria 9 Pro, echipată cu cameră foto Sony IMX766 și sistem dual de stabilizare a imaginii

realme anunţă seria 9 Pro, echipată cu cameră foto Sony IMX766 și sistem dual de stabilizare a imaginii

București, România,  16 februarie 2022 – realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă creștere din lume, lansează astăzi seria realme 9 la nivel global. Astfel, noua serie este prima din lume care folosește în segmentul mid-range senzorul foto Sony IMX766 cu stabilizare dublă de imagine. De asemenea, noua serie adoptă un design Light Shift “Chameleon”, procesor Dimenisty 920 5G și un display  Ultra Smooth cu 90Hz. realme 9 Pro+ este în același timp și primul smartphone din 2022 cu interfața proprietară UI 3.0 bazată pe Android 12. Seria realme 9 include modelele realme 9 Pro, realme 9 Pro+ şi realme 9i.  

 REALME 9

Cameră flagship pe un telefon mid-range

realme 9 Pro+ este un model ce adoptă cel mai bun senzor foto din segment. Echipat cu tehnologia ProLight Imaging și folosind senzorul Sony IMX766 cu stabilizare optică duală, EIS și AI Noise Cancellation 3.0, realme 9 Pro+ oferă cea mai bună calitate a imaginii dintre toate smartphone-urile din gama mid-range, calitate comparabilă cu cea a telefoanelor premium mult mai scumpe.

Mai mult, realme 9 Pro+ este printre primele telefoane care folosesc platforma MediaTek Dimenisty 920 5G, care  oferă cele mai bune rezultate în acest segment, cu peste 500.000 de puncte în testele sintetice. Echiparea sa cu un ecran Super AMOLED de 90Hz, oferă culori strălucitoare și o experiență fluidă, în timp ce senzorul de amprentă implementat în ecran, poate fi folosit pentru a detecta ritmul cardiac.

Modelul 9 Pro+ este proiectat de realme Design Studio™, în trei variante de culoare aducând un  suflu nou denumit Light Shift Design. Mai mult, telefonul oferă tehnologia Dolby Atmos cu difuzoare stereo și încărcare SuperDart de 60W care va oferi o încărcare de 50% în aproximativ 15 minute.

5G în segmentul mid-range – realme 9 Pro

Modelul realme 9 Pro folosește platforma Qualcomm Snapdragon™ 695 5G, oferind tehnologia 5G într-o gamă de preț accesibilă. De asemenea, oferă până la 13GB Dynamic RAM, un sistem de răcire pe lichid și un design Light Shift. Totodată, oferă și o camera triplă de 64MP cu modul Street 2.0 pentru fotografii de stradă reușite. Nu în ultimul rand, realme 9 Pro oferă un jack de căști de 3.5mm certificate Hi-Res și cea mai nouă interfață realme UI 3.0 bazată pe Android 12.

Next Level Power – realme 9i

realme 9i este mezinul seriei, dar aduce surprise neașteptate. Cel mai accesibil model al seriei, realme 9i, introduce prima platforma pe 6nm, Qualcomm Snapdragon 680, într-un segment de preț de sub 200 de euro. Cu ecran la 90Hz și memorie Dynamic RAM Expansion, este capabil să convertească stocarea internă în memorie RAM virtuală de până la 11GB RAM.

Seria realme 9 Pro şi o geantă specială pentru telefon, debutează la Paris Fashion Week

Tot astăzi, realme anunță o asociere cu brandul de modă  HELIOT EMIL, ca şi designeri invitaţi la realme Design Studio™ cu scopul de a reuni tehnologia și a moda sub un singur acoperiș. Design-ul Light Shift al seriei realme 9 va fi un trendsetter pentru alţi producători de telefoane, iar realme devine astfel primul producător care debutează în cadrul Paris Fashion Week.

realme Design Studio™ este o echipă de design independentă, specializată în design industrial. Este primul studio de design axat pe telefoane mobile, iar primii colaboratori au fost Naoto Fukasawa  și Jose Levy,  care au contribuit cu experința lor în proiectarea de noi trenduri. Scopul creării realme Design  Studio™ este de a construi un brand care nu oferă doar telefoane, ci și tendințe tehnologice pentru tinerii din întreaga lume care doresc un smartphone cu personalitate și cu un design care depășește toate așteptările.

Disponibilitate și preț

realme 9 Pro+ și realme 9 Pro vor fi disponibile în românia începând cu 18 Februarie.

În perioada 18 – 23 Februarie, telefoanele vor fi incluse într-un pachet promoțional la eMAG și Flanco:

  • Bundle realme 9 Pro+ (6 + 128GB) + castile Buds Air Neo 2 – 1699 RON
  • Bundle realme 9 Pro+ (8 + 128GB) + castile Buds Air Neo 2 – 1999 RON
  • Bundle realme 9 Pro 5G (6+128 GB) + castile Buds Air Neo 2 – 1399 RON
  • Bundle realme 9 Pro 5G (8+128 GB) + calştile Buds Air Neo 2 – 1499 RON

Lasă un răspuns