Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

DOC.ro – AFFIDEA I Hiperdia impreuna, alaturi de pacienti, 24/7

Bucuresti, 7 decembrie, 2021: DOC, cea mai mare comunitate bazata pe continut stiintific si promovare etica din Romania in segmentul de sanatate si ingrijire personala impreuna cu Affidea Hiperdia, singura subsidiara a unui grup european de servicii medicale private prezenta in Romania, unul dintre liderii europeni in servicii de diagnostic imagistic ultraperfomant, ambulatoriu si tratament al cancerului initiaza primul parteneriat strategic bazat pe un model integrativ destinat asigurarii accesului la ingrijire continua a sanatatii.

Razvan Predica, Country Manager, Affidea Romania

DOC – AFFIDEA I Hiperdia – Universul complet al sanatatii tale

 

Prin noul parteneriat, amplul proces de digitalizare pe care il deruleaza Affidea Hiperdia trece la un nou nivel de performanta, facilitand pacientilor inca un canal de acces rapid catre servicii medicale la standarde internationale atat pentru consultatii medicale, analize de laborator, cat si servicii de imagistica de inalta rezolutie. Platforma DOC va inlesni accesul rapid catre serviciile medicale ultraperformante pe care operatorul le realizeaza in cele 36 de centre medicale multidisciplinare din 22 de orase. DOC si Affidea Hiperdia impartasesc o viziune comuna: a actului medical continuu, oferind pacientilor o experienta 360°, complex, de la consultul medical in Centrele Affidea Hiperdia catre Universul DOC.

Dr. Oana Cuzino (1)

Misiunea DOC – Affidea Hiperdia Romania este de a oferi pacientilor o experienta completa, integrand instrumente de informare, educare, autoevaluare, consiliere pentru sanatate si stare de bine, identificarea si furnizarea de solutii complete de sanatate, simplificand accesul prin programare 24/7 la cele mai avansate si precise consultatii, investigatii, diagnostice si tratamente de inalta calitate realizate cu pasiune de o echipa cu o expertiza remarcabila.

„Pentru a ajunge cu adevarat la milioane de oameni interesati de sanatate in mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 si care ofera o experienta media 24/7 intr-o formula actualizata si interactiva, bazata pe tehnologia digital online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezinta singura alternativa ce poate adresa interesele si nevoile complexe ale oamenilor in ziua de azi!”, declara Doctor Oana Cuzino, Medic Primar  Geriatrie, Doctor in Stiinte Medicale si Fondator DOC.

Parteneriatul DOC – Affidea Hiperdia doreste sa amplifice beneficiile actului medical prin initiativele de comunicare continua din mediul virtual, asigurand astfel premisele cresterii calitatii vietii si longevitatii pacientului. La aceasta se va adauga extinderea paletei de servicii medicale la distanta, abordare necesara atat in contextul pandemic, cat si al realitatii vietii cotidiene.

“Acest parteneriat are o dubla semnificatie: pe de-o parte construim impreuna cu platforma DOC o solutie moderna, la indemana pacientilor prin care acestia sunt correct si rapid informati, avand acces facil la servicii medicale de top, insa, in acelasi timp, renumitul medic si personalitate media, Dr. Oana Cuzino – DOC devine Brand Ambassador al Affidea Romania.

 

Sanatatea pacientilor este prioritatea principala a Affidea Hiperdia, iar pentru aceasta in permanenta suntem atenti la nevoile lor medicale, punand un accent important atat pe tratarea afectiunilor, cat si pe preventia acestora. Medicina preventiva este un obiectiv strategic pe care il avem, iar impreuna cu Dr. Oana Cuzino consideram ca ii vom determina pe romani sa-i acorde atentia cuvenita,” declara Razvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

 

De la informare la tratament printr-un click in Universul DOC – Affidea Hiperdia

 

Romanii pot identifica online pe DOC.ro, prin intermediul unui chestionar de autoevaluare, daca sunt predispusi unui risc medical. Ulterior, pot merge intr-unul dintre cele 8 centre Affidea Hiperdia participante la campania cardio din toata tara si pot solicita gratuit, incepand cu data de 13 decembrie 2021, masurarea tensiunii arteriale, a pulsului, nivelului de oxigenare sau glicemiei.

Centrele Affidea Hiperdia care ofera gratuit aceste servicii, in perioada 13 Decembrie 2021 – 31 Ianuarie 2022 sunt: Hiperdia Ritmului Bucuresti, Hiperdia Oltenitei Bucuresti, Affidea Fundeni Bucuresti, Hiperdia Nicolae Titulescu Brasov, Hiperdia Calea Bucuresti Brasov, Hiperdia Cluj, Hiperdia Galati, Hiperdia Timisoara.

 

Boala hipertensiva este cea mai intalnita afectiune din Romania. La un esantion de 100.000 de pacienti in evidenta medicilor de familie, peste 13.500 (13.5%) din acestia sufera de aceasta afectiune. Pe locurile urmatoare se situeaza cardiopatia ischemica (6.2%), diabetul zaharat (4.4%) si bolile pulmonare cronice obstructive (2.3%).

Cifrele sunt ingrijoratoare in ceea ce priveste evolutia diabetului zaharat in Romania. Peste 850.000 de romani erau inregistrati cu aceasta afectiune in evidenta medicilor de familie la cea mai recenta ancheta de prevalenta, in 2019. Aceasta reprezinta o crestere de peste 40% a numarului de cazuri de romani care sufera de diabet zaharat, fata de anul 1997.*

In continuare, pentru cei care doresc sa acceseze consultatii specializate, Affidea Hiperdia ofera beneficii suplimentare, pentru a incuraja preventia medicala. De exemplu, in cazul in care un pacient solicita un consult cardiologic, beneficiaza si de o investigatie EKG gratuita.

 

Affidea Hiperdia Romania

 

Affidea Hiperdia Romania face parte din Grupul Affidea, liderul european in servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta, ambulatoriu si tratament al cancerului, care furnizeaza servicii medicale prin cele peste 308 centre, 11.000 profesionisti in domeniul sanatatii, 15 tari europene, 10 milioane de pacienti anual. In anul 2017, Grupul Affidea a achizitionat toate centrele Hiperdia din Romania, care au fost ulterior modernizate si dotate cu echipamente medicale de ultima generatie.

Affidea Hiperdia Romania, cu un numar de 36 de centre in 22 orase, pune la dispozitia pacientilor servicii medicale integrate (consultatii de specialitate, gama extinsa de servicii de radiologie imagistica si medicina nucleara ultraperformanta, analize medicale, tratament oncologic si chimioterapie) sustinute de o echipa medicala cu competente extinse si inalta expertiza profesionala, dobandite in urma pregatirii si perfectionarii permanente in tara si strainatate.

DOC – platforma integrata cu solutii pentru sanatate

Prin intermediul celor peste 9.800 de materiale scrise si video-urilor originale, de informare si educare pe teme de sanatate, stare de bine si lifestyle elaborate de Experti si specialisti in medicina si ingrijire personala, membrii Universului DOC beneficiaza de solutii complete pentru problemele de sanatate astfel ca, prin intermediul DOC Time si Health Shop, se bucura de servicii si produse inovatoare destinate sanatatii, frumusetii si starii de bine a intregii familii.

DOC – informatii medicale validate de experti

DOC este platforma prin intermediul careia zeci de Experti ofera recomandari de solutii sau produse valoroase pentru sanatate. DOC este sursa completa de incredere in cercetari medicale, diagnostic, tratament, profilaxie, ingrijire si frumusete, care urmareste sa ofere utilizatorilor sai experiente complete, de la informare, educare si autoevaluare, pana la identificarea si adoptarea solutiei necesare.

* Conform Raportului National al Starii de Sanatate a Populatiei realizat in 2019 de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Sanatate Publica si Centrul National de Evaluare si Promo

Lasă un răspuns