Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Parfumuri grațioase Emper

Parfumul reprezintă cea mai grațioasă manieră de a lăsa o urmă frumoasă în viața oamenilor. Deseori oamenii își doresc să fie diferiți, să fie la modă, să aibă cele mai scumpe haine, cele mai strălucitoare bijuterii, accesorii, pantofi; în ceea ce privește parfumul, se poate observa din primul moment dacă este unul de calitate sau nu. Un parfum de calitate persistă mai mult în timp, are un miros elegant, pregnant, ai nevoie de mai puține pufuri, pentru o mireasmă puternică, nu deranjează olfactiv persoanele din jur. Ai o singură clipă la dispoziție să faci o impresie bună, pentru o viață întreagă, așadar ce alegi?

Sigur te vei convinge să alegi parfumuri Emper, deoarece doar noi deținem secretul amestecului celor mai potrivite esențe, pentru un rezultat de excepție!

Categoriile de parfumuri și impactul acestora

Pentru a satisface exigențele clienților noștri fideli, am dezvoltat o serie de tipuri de parfumuri, împărțite în mai multe categorii de bază, astfel că oferim parfumuri citrice, condimentate, dulci, florale. Nu ne-am oprit aici, deoarece cererile erau tot mai mari, astfel am evoluat cu parfumurile cu tentă fresh, cele fructate, lemnoase și nu în ultimul rând cele orientale.

De-a lungul timpului au fost realizate multe filme având ca subiect, parfumul, amintim filmul Perfume, sau Parfum de femeie, fiecare dintre ele având în rolul principal o femeie frumoasă, o sticlă de parfum și o idee romantică în jurul căreia se clădește povestea. Știm că parfumul imprimă romantism, însă există și note care pot induce senzația de dinamism, de copilărie, de călătorie. Depinde de tine ceea ce dorești să imprimi în viața altora! Noi dorim să vă oferim într-o sticlă delicată frumosul sub cea mai fină înfățișare a sa.

Impactul unui parfum este unul pătrunzător, deoarece poate trezi anumite amintiri, poate naște altele noi, poate aduce senzații nemaiîntâlnite. Psihologii sunt de părere că un parfum poate influența o persoană emoțional prin legătura care se creează între factorul olfactiv și creier. Cu un anumit parfum, putem transmite încredere în propria persoană, lejeritate, prospețime, tinerețe, putere, jovialitate. Parfumul însă trebuie purtat cum se cuvine. Nu este suficient să avem un parfum măreț, acesta trebuie accesorizat cu gesturi elegante, vorbe calde, râs cristalin, totul adecvat miresmei alese și personalității. Anumite mirosuri sunt liniștitoare, altele dinamice, trebuie să cunoști această artă și să alegi ceea ce te reprezintă și ceea ce vrei să exprimi atunci când pășești în diferite locuri.

Când ne gândim la parfum, ne gândim și la împărtășire, deoarece atunci când ieșim din casă, vor beneficia de această mireasmă atât persoanele dragi din jurul nostru, cât și persoanele străine care ajung în preajma noastră, sau care trec pe lângă noi, dintr-un anumit motiv.

Nimic nu este mai frumos, ca un iz grațios, ales în concordanță cu anumite momente, anotimpuri, stări. Te poți rezuma doar la atât, sau putem continua alegând parfumuri în funcție de momentul zilei, dimineața fiind potrivit un anumit tip de parfum, iar pentru momentul serii, o altfel de mirească, una învăluită în mister. Secretele sunt multe, însă noi ne oprim aici, așteptând cu mare drag să ne contactați și să povestim tot ceea ce doriți să aflați în materie de parfumuri și nu numai!

Lasă un răspuns