Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Tratament Accent Prime de la Yiara

Clinica Yiara, din Bucuresti, a venit intotdeauna cu cele mai bune tratamente faciale si corporale pentru clientele lor. Un tratament relativ nou, insa cunoscut in toata lumea pentru eficienta, este accent prime. Asa cum ne-a obisnuit, tratamentele de la Yiara sunt cele mai bune de pe piata, acestea fiind realizate cu ajutorul unor aparate de inalta tehnologie si personal instruit si calificat pentru astfel de proceduri. Dar sa vedem ce este un tratament accent prime.

Accent Prime este un tratament care poate combina ultrasunete si radiofrecventa pentru a distruge celulele adipoase (ultrasunete) si a strange pielea (radiofrecventa). Acest tratament accent prime se concentreaza pe mai multe straturi ale pielii, oferind astfel rezultate mai bune si existand un nivel mai ridicat de control al tratamentului. Ecografia va viza celulele adipoase reusind sa le topeasca si apoi sa fie eradicate din organism prin sistemul limfatic. Puterea prin radiofrecventa este aplicata pe piele pentru a produce incalzire termica profunda a tesutului. Aceasta se aplica uniform si continuu, pentru a mentine temperatura perfecta pentru stimularea colagenului si elastinei care strange pielea. Combinand aceste doua tehnologii poti reduce depunerile de grasime si poti “strange” pielea lasata pentru a contura eficient corpul.

Trebuie specificat ca acest tratament nu este numai pentru corp, ci si pentru fata. In cadrul clinicii Yiara, tratamentul Accent Prime este folosit pentru pentru fata si gat, utilizand numai radiofrecventa, fata de corp unde, cum spuneam, este combinata metoda cu ultrasunete si radiofrecventa

Radiofrecventa este o tehnologie cheie in directionarea laxitatii pielii. Accent Prime este aprobat de toate forumurile nationale si internationale pentru tratarea acestei probleme. Radiofrecventa provoaca in mod eficient si continuu incalzirea termica a tesuturilor pielii pentru a stimula productia de colagen si elastina. Aceasta strange pielea in mod eficient si in siguranta pe zona gatului si a fetei.

Dupa cum vezi, acest tratament poate rezolva multe dintre problemele tale, atat in ceea ce priveste corpul, cat si in ceea ce priveste fata. Nu ezita sa te programezi din timp la Yiara pentru a beneficia de aceasta terapie minunata si eficienta. Iti garantam ca vei fi mai mult decat surprinsa de rezultatele obtinute!

Lasă un răspuns