Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Poti sa te recalifici la orice varsta!

Eurocor ofera o sansa egala tuturor celor care doresc sa se recalifice sau pentru cei care vor sa invete o meserie pentru prima data. Posibilitatea de a efectua cursuri la distanta atrage foarte multe persoane, mai ales in aceasta perioada in care a fost mai greu sa interactionam cu grupurile de persoane.

Pe site-ul Eurocor exista o multime de cursuri eurocor din toate domeniile pe care clientii le pot accesa cerand informatii online sau telefonice.

Invatarea cu materiale pe suport informatic se individualizeaza de modalitatile traditionale de invatare si printr-o serie de avantaje si dezavantaje pe care le prezinta aceasta tehnologie:

– flexibilitatea crescuta a materialelor si posibilitatea de aducere permanenta la zi si cu costuri minime;

– integrarea unei varietati de medii de invatare;

– accesul la o multitudine de alte resurse disponibile prin web;

– avantaje care fac posibila o motivare crescuta si o angajare mult mai activa a studentului in invatare.

Un curs de educatie la distanta trebuie sa vina si in intampinarea altor probleme specifice cu care se confrunta studentul la distanta, cum ar fi:

– starea de izolare a cursantului;

– dificultati de organizare a studiului si de rezervare a timpului necesar pentru acesta;

– gasirea echilibrului;

– lipsa motivatiei;

– lipsa resurselor de invatare cu care este obisnuit studentul;

– dificultatea in dezvoltarea unor deprinderi speciale.

Eurocor ofera facilitati moderne care implica in mod activ fiecare cursanti/studenti pentru a beneficia maxim de toate informatiile predate pe toata durata cursului. Facilitatile oferite prin cursuri la distanta ofera o perspectiva mai buna de viitor pentru multe persoane care doresc sa se recalifice sau sa castige competente in plus pentru o promovare la actualul loc de munca. Invatarea la distanta se individualizeaza si ea in raport cu cea traditionala, permitand prin integrarea diferitelor resurse multimedia o implicare mai mare a cursantului in invatare, si un control crescut al acesteia. Noile tehnologii informatice ofera numeroase oportunitati pentru invatarea studentului, dar o valoare deosebita o are conceptul de invatare cooperanta.

 

Lasă un răspuns