Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

De ce ai nevoie de casute de pasari in gradina ta?

O casă cu o grădină verde și luxuriantă este în sine un lucru frumos, care bucură sufletul și privirea oricui. Un astfel de loc te aduce mai aproape de natură și te ajută să-ți refaci dispoziția după o zi lungă și obositoare, fiind o oază de liniște și relaxare. Însă, cu puțină imaginație, poți face ca micul tău colț de refugiu să fie mai primitor și mai personal cu ajutorul unor decoruri de casă și grădină. Și desigur, nu numai tu te poți bucura de astfel de clipe frumoase, ci și unele vietăți mici și drăgălașe, care te încântă cu trilul cântecelor lor vesele și îți readuc zâmbetul în privire de câte ori le asculți: păsările. Micilor prieteni le poți oferi o casă de păsări pentru a se odihni sau înfrupta după ce au zburat îndelung.

Dacă vă interesează arta din lemn și sticlă, lucrările decorative de mozaic sunt perfecte pentru casa voastra.O sursă de inspirație pentru o grădină sau o casă (a ta sau a păsărelelor) mai cochetă este magazinul online Violetas Allerlei Shop, dedicat ție și micilor tăi prieteni. Fie că vrei să oferi casei tale un plus de stil cu ajutorul unor mozaicuri de perete în stil rustic, ori vrei să oferi un cadou inspirat, atunci acesta este locul ideal pentru a începe. Iar dacă vrei să ajuți păsările să treacă cu bine peste iarna care vine, atunci Violetas Allerlei Shop este magazinul Vogelhaus online de care ai nevoie.

Toate piesele decorative sunt realizate de Violeta, un meșter-artist în lemn, sticlă și ceramică care creează obiecte decorative unice. Combinația de elemente din lemn și pietre de sticlă a fost dezvoltată de către aceasta, fiind unică pe piața decorurilor de exterior.

Marele avantaj al acestor produse inedite este că sunt realizate cu atenție și pasiune, deoarece creatoarea lor a putut să își transforme hobby-ul într-o profesie. Toate produsele sunt realizate manual de către aceasta, fiind elemente decorative potrivite atât în exteriorul, cât și în interiorul locuinței. Și pentru că fiecare obiect este unic, inconfundabil și cu farmec natural, ai siguranța că nimeni altcineva nu mai deține astfel de decorațiuni care vor atrage privirea prietenilor și invitaților de fiecare dată.

Toate produsele de mozaic de perete sunt realizate manual, din combinații de bucățele de lemn natural, tratat cu uleiuri speciale pentru un plus de rezistență, de dimensiuni variabile și sticlă lucioasă de diverse culori, verde, turcoaz, roz, galben, albastru, negru, alb, oranj, pentru a oferi peretelui din locuință o notă de eleganță. Culoarea pietrelor de sticlă se potrivește natural cu lemnul prelucrat. Elementele de lemn și sticlă sunt se combină ingenios pentru a crea o paletă cromatică deosebită. Panourile de mozaic pot fi utilizate ca imagini sau în alte scopuri de decor și se adaptează foarte ușor diferitelor stiluri interioare. Creațiile moderne și atemporale conferă interiorului casei un fler aparte.

Dacă un mozaic de dimensiuni mari, cam cât un tablou, ți se pare exagerat pentru pereții din locuință, atunci poți încerca aplicații din lemn cu forme neregulate, pentru un plus de originalitate. Construite pe același principiu, din bucăți de lemn și sticlă polișată, ceea ce face aceste articole să intrige și să fie admirate, este forma originală, fantezistă. Efectul estetic este creat într-o interacțiune sofisticată de discuri de lemn și pietre de sticlă potrivite armonios în formă și culoare. Pietrele de sticlă formează un contrast fermecător și decorativ cu lemnul natural.

Dacă vrei să ieși în evidență cu un decor de exterior inedit, atunci poți încerca un număr de casă original. Produs din oțel inoxidabil, este acoperit cu un strat de doi milimetri de mozaic de sticlă de culoare maro și negru. Numărul poate fi fixat cu ușurință cu ajutorul a două dibluri și două șuruburi.

Dacă sunteți iubitori de păsări, atunci, casele oferite de magazinul vogelhaus online Violetas Allerlei vor oferi o pată de culoare în grădina dumneavoastră. Sunt ideale în timpul iernii, iar păsările se vor simți ca acasă în astfel de „vile”. Toate casele sunt lucrate cu grijă și dragoste pentru micile viețuitoare. Fiecare casă de păsări comercializată de magazinul vogelhaus online este realizată manual din lemn de înaltă calitate, cu acoperiș de șindrilă sau sticlă colorată în conformație de mozaic.

Combinațiile fascinante de culori ale acoperișurilor reprezintă un punct de atracție pentru păsări și le vor ajuta să se orienteze mai ușor spre casă. Combinația de alb și negru, de exemplu, creează o impresie nobilă a construcției. Toate casele sunt rezistente la intemperii, fiind potrivite pentru utilizare în aer liber. Amplasați casa într-un loc ușor accesibil păsărilor. Casele vin în două dimensiuni, cea mică fiind potrivită pentru spațiile semi-închise, precum balcoanele sau terasele. Toate casele sunt construite pentru a permite curățarea facilă a acestora. Nu în ultimul rând, casele de păsări de mici dimensiuni pot fi și un obiect de decor pentru interior.

Lasă un răspuns