Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • ÃŽn ce zone din Bucuresti poÈ›i găsi apartamentele potrivite

În ce zone din Bucuresti poți găsi apartamentele potrivite

A sosit vremea să te muți la casa ta și suntem siguri ca stiai de mult timp că trebuie să faci pasul acesta. Ai plănuit totul cu mult timp înainte, așa ca stii fiecare detaliu, vizualizezi orice colt a noii tale locuințe. Care trebuie neapărat să fie nouă, imaculată, astfel încât tu să o poți amenaja și aranja așa cum îți dorești. Parcă te vezi în mijlocul unei sufragerii goale, cu mirosul pereților proaspăt vopsiți și trei cutii de carton în care ai adus, pentru început, doar câteva lucruri personale. Nu ai nevoie de realitate virtuală pentru a-ți imagina casa mobilată, cu pereții plini de tablouri, cu o canapea sau o saltea moale, iar bucătăria care te invită, parcă, să savurezi un ceai care te va face să uiți de greutățile de peste zi. Totul este perfect, așa cum ți-ai dorit.

Dacă ești în căutare de apartamente noi București, prima dată trebuie să îți alegi o zonă unde te vei simți acasă, în largul tău. Ideal ar fi ca noua locuință să aibă acces facil la unul sau mai multe mijloace de acces în comun, locuri de relaxare și voie bună, cum ar fi un parc în care să alergi, cu cafenele unde să ieși cu prietenii, o zonă comercială de unde să-ți faci cumpărăturile rapid, pentru a te bucura de mai mult timp pentru tine.

Imoneria este o companie imobiliară care construiește apartamente noi București, complexe și ansambluri rezidențiale moderne în Sectoarele 2, 3, 4 5 și 6 ale Capitalei, cum ar fi Vitan, Titan, Dristor, Pallady, Mihai Bravu, Berceni, Brâncoveanu, Grozăvești, Crângași sau Fundeni. Fondată de doi ingineri contructori, Emil Bordei și Alexandru Mondescu, compania își propune, prin inovație și creativitate continuă, să dezvolte conceptul de inginerie imobiliară. Cei doi consideră ca este foarte important să ghideze clienții, pe o piață a achizițiilor imobiliare aflata în fază de proiect, pentru alegerea locuinței, atât din punct de vedere tehnic, cât și juridic.
Având o experiență solidă atât în domeniul ingineriei tehnice in construcții, cât și în domeniul financiar, piața de capital și cea imobiliară, fondatorii Imoneria vă pot da răspunsurile potrivite și pot găsi soluții pentru toate problemele pe care le ai atunci când doriți să achiziționați o locuință nouă.

Compania oferă mai multe beneficii celor care doresc să exploreze piața de apartamente noi București:
• Consultanță imobiliară gratuită, fără comision, datorită faptului că reprezintă direct diverșii dezvoltatori imobiliari
• Consultanță tehnică gratuită
• Consultanță financiară gratuită

Toate apartamentele noi din gama companiei sunt construite după cele mai noi norme europene, satisfacand toate standardele imobiliare curente și mulțumesc cele mai pretențioase gusturi, răspunzând cerințelor de confort pe care viitori proprietari le au în vedere.
Apartamentele corespund și răspund tuturor nevoilor, atât financiare, cât și de locuit ale viitorilor proprietari, firma punând la dispoziție locuințe de dimensiuni variabile, de la studiouri și garsoniere, la apartamente de două, trei, sau patru camere, până la apartamente extrem de generoase și spațioase, de tip duplex sau triplex, cu cinci sau șase camere, și chiar apartamente noi București de tip penthouse, pentru cei mai pretențioși, care își doresc libertate deplină și exclusivitate.

Dacă ești în căutare de apartamente noi București în zona Vitan, să știi că Imoneria pune la dispoziția celor interesați ansambluri rezidențiale în această zonă și în împrejurimi liniștite, precum București Mall, Dristor sau Mihai Bravu. Sunt apartamente cu 2, 3 sau 4-6 camere, iar cele de la parterul blocului au incluse în preț și o curte.

Dacă preferi, poate cartierul Titan, cu parcul său deosebit de frumos, IOR, sau zonele adiacente, Nicolae Grigorescu, Ilioara, Theodor Palady sau 1 Decembrie, atunci dezvoltatorul vine cu oferte avantajoase pentru apartamente de 2 sau 3 camere.
Apartamentele din zona Berceni, Apărătorii Patriei, Brâncoveanu sau Piața Sudului, se remarcă prin diversitatea compartimentării care se pretează la orice tip de amenajare, pentru toate gusturile.
Dacă îți place Sectorul 6, atunci poți încerca unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din zona Grozăvești – Crângași, lângă Politehnică, la cinci minute de statia de metrou Petrache Poenaru. Oferta este compusa din garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, care beneficiaza de finisaje luxoase. Zona beneficiază de extrem de multe centre comerciale și locuri de recreere.

Orice zonă ți-ar plăcea și orice preferințe ai avea referitor la suprafața apartamentelor, Imoneria este alegerea perfectă pentru achiziționarea de apartamente noi București.

Lasă un răspuns