Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Milestone Systems este prima companie care adopta Codul de Conduita G7 pentru Inteligenta Artificiala

Milestone Systems este prima companie care adopta Codul de Conduita G7 pentru Inteligenta Artificiala

Bucuresti, 14 martie 2024 – Milestone Systems, furnizor de software de video management, lider in domeniu, a decis sa adopte si sa implementeze Codul de Conduita G7 pentru sistemele avansate de Inteligenta Artificiala (IA), devenind una dintre primele companii care fac acest lucru.

Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems, spune:

Aveam nevoie de reguli pentru a asigura ca IA este dezvoltata pentru a servi omenirea. Dar companiile nu ar trebui sa astepte reglementari. Ele trebuie sa-si ia propriile masuri pentru a identifica si rezolva slabiciunile si capcanele IA pe care le dezvolta. Cand vine vorba de videoclipurile activate de IA, abia am atins suprafata beneficiilor si utilizarilor sale potentiale. Cu toate acestea, intelegem si unele capcane, cum ar fi partinirea si rezultatele false. La Milestone, luam masuri semnificative pentru a aborda posibilele riscuri ale instrumentelor noastre. Prin semnarea Codului de Conduita G7, vom continua sa ne concentram eforturile asupra construirii software-ului nostru cu incredere, transparenta si responsabilitate.

Codul International de Conduita pentru Organizatiile care Dezvolta Sisteme Avansate de IA are ca obiectiv promovarea utilizarii inteligentei artificiala in mod sigur, securizat si de incredere la nivel mondial. Acest cod a fost convenit de liderii G7 la sfarsitul lunii octombrie 2023, alaturi de un set de Principii Directoare pentru a le urma cele mai puternice democratii din lume atunci cand se dezvolta noile sisteme de IA. Decizia Milestone vine in timp ce Uniunea Europeana a convenit asupra propriului sau Act privind IA.

APRECIEM ACTUL PRIVIND IA

In recunoasterea importantei Actului privind IA, Thomas Jensen a spus:

In timp ce noi apreciem Actul privind IA, suntem constienti ca va dura un timp pana cand va fi implementat, posibil cativa ani. Intre timp, credem ca companiile ar trebui sa incerce sa fie inaintea reglementarilor. Nu trebuie sa ingradim inovatia, dar pentru a preveni o reactie publica si de reglementare, companiile de IA ar trebui sa incerce sa construiasca o IA de incredere. Adoptarea Codului de Conduita G7 este un astfel de pas pe care toate companiile ar trebui sa-l faca pentru a ajuta la asigurarea utilizarii responsabile a tehnologiei si la promovarea increderii publice in noile posibilitati pe care le prezinta.”

Codul de Conduita IA al G7 poate fi gasit aici: https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/library/hiroshima-process-international-code-conduct-advanced-ai-systems

EXPERIMENTEAZA MILESTONE IN ACTIUNE: PE 5 IUNIE 2024 LA BUCURESTI

Compania Milestone, alaturi de partenerii sai, va organiza ”Milestone Technology Day” pe data de 5 iunie la Bucuresti, Hotel Novotel, cu o demonstratie de tehnologie de ultima generatie si a inovatiei in domeniul sistemelor de video management (VMS). Evenimentul va aduce impreuna liderii din industrie, expertii si entuziastii care pot sa exploreze cele mai noi evolutii din domeniul solutiilor de supraveghere video si securitate. Participantii se pot astepta la prezentari de valoare, demonstratii practice, discutii de interes care vor pune in valoare angajamentul Milestone Systems de a modela viitorului tehnologiei VMS.

Pana atunci va invitam sa experimentati puterea si functionalitatile software-ului Milestone VMS printr-un Demo Trail exclusiv, o experienta de testare a celei mai noi solutii de video management.

Lasă un răspuns