Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Transformă-ți telefonul într-un instrument de lucru: cardurile SD pot stoca toate aplicațiile și fișierele tale importante

Transformă-ți telefonul într-un instrument de lucru: cardurile SD pot stoca toate aplicațiile și fișierele tale importante

În lumea dinamică de astăzi, în care mobilitatea devine o parte esențială a vieții profesionale, este esențial să valorificăm potențialul de creștere a productivității al telefonului nostru inteligent. Din fericire, este nevoie doar de câteva aplicații utile pentru a transforma telefonul într-un instrument veritabil de lucru.Iată o listă de cinci astfel de aplicații care te vor ajuta să-ți gestionați mai bine timpul și sarcinile, precum și să crești productivitatea și să îmbunătățești comunicarea.

Asana

Asana este un instrument de management de proiect care îți permite să creezi sarcini și planificări și să le atribui apoi membrilor echipei.Cu aplicația mobilă, poți să gestionezi proiectele și să le verifici progresul oriunde te-ai afla, să adaugi fișiere și să comunici cu echipa cu ajutorul comentariilor.

Slack

Vorbind despre comunicare, este imposibil să nu menționăm Slack. Probabil cea mai populară aplicație de comunicare concepută pentru lucru, îți permite să trimiți mesaje, fișiere și link-uri instantanee prin canale dedicate. Astfel, poți menține un flux adecvat de informații atunci când nu ești la birou, ceea ce este deosebit de important odată cu creșterea popularității modului de lucru de la distanță sau hibrid. Slack eficientizează și munca în echipă, deoarece este ușor să configurezi integrarea cu alte instrumente și să personalizezi canale individuale.

Google Workspace

Google Workspace, care include Gmail, Google Docs (Documente Google), Sheets (Foi de calcul) și Slides (Prezentări), oferă o gamă largă de instrumente pentru munca online. Editează documente, verifică-ți e-mailul, lucrează cu foi de calcul sau creează prezentări oriunde te-ai afla, cu ajutorul acestor aplicații mobile. De asemenea, poți sincroniza și asocia cu ușurință fișierele între diferitele instrumente, simplificând și eficientizând munca în echipă.

Lock Me Out

Dacă vrei să te asiguri că nimic nu îți distrage de la muncă, Lock Me Out te va ajuta să realizezi exact acest lucru. Lock Me Out îți permite să stabilești o limită de timp în aplicații sau site-uri individuale, ceea ce te poate ajuta să minimizezi factorii care îți distrag atenția și să îți eficientizezi munca.

Canva

Canva este o aplicație pentru crearea de imagini, prezentări și alte materiale vizuale.Este deosebit de utilă pentru cei care lucrează în social media și care de multe ori trebuie să creeze rapid conținut pentru a oferi un răspuns la evenimentele actuale. Aplicația mobilă dedicată le permite utilizatorilor să creeze conținut oriunde s-ar afla, iar interfața intuitivă îi ajută chiar și pe cei fără experiență în software de design grafic să creeze materiale vizuale cu aspect profesional.

Pe măsură ce munca ta evoluează și creezi mai multe fișiere, merită să investești într-un card de memorie precum microSD PRO Ultimate de la Samsung.Variantele de capacitate de 128 GB, 256 GB și 512 GB oferă, cu siguranță, un spațiu adecvat pentru stocarea datelor și instalarea aplicațiilor. Acest lucru elimină problema epuizării spațiului de pe dispozitiv, iar vitezele de citire de până la 200 MB/s asigură funcționarea fără probleme a tuturor aplicațiilor.

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre aplicațiile de productivitate disponibile pe piață, dar utilizarea chiar și a unora dintre ele poate accelera și simplifica semnificativ sarcinile zilnice, indiferent de domeniul de activitate sau de tipul de activitate. Ține minte că nu vei putea mereu să accesezi internetul, deci încă este indicat să ai copii de rezervă locale ale celor mai importante fișiere, stocate pe un card SD de mare capacitate sau pe o unitate externă.

Lasă un răspuns