Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Sony lansează INZONE Buds – căști de gaming cu adevărat wireless, cu cea mai mare autonomie din industrie, recomandate de Fnatic

Sony lansează INZONE Buds – căști de gaming cu adevărat wireless, cu cea mai mare autonomie din industrie, recomandate de Fnatic

  • INZONE Buds se alătură gamei apreciate INZONE, fiind primele căști de gaming cu adevărat wireless din această serie și oferind cea mai mare autonomie din industriei– de 12 ore – cu o latență scăzută de mai puțin de 30ms.
  • De asemenea, Sony prezintă și căștile wireless foarte ușoare INZONE H5 și o foarte așteptată variantă de culoare neagră pentru căștile INZONE H9.
  • Dezvoltate în strânsă colaborare cu renumita echipă de esports Fnatic, INZONE Buds și INZONE H5 sunt perfecționate pentru victorie.

Sony prezintă INZONE Buds – noile căști de gaming cu adevărat wireless, dotate cu renumita tehnologia audio de la Sony, concepute pentru a-i ajuta pe gameri să obțină victoria. INZONE Buds le oferă atât jucătorilor care preferă PC-ul, cât și celor care sunt fani consolă o experiență de joc imersivă, datorită sunetului personalizat, a celor 12 ore de autonomie a bateriei, o performanță de neegalatii, dar și a latenței scăzute.

Alături de acest nou model inovator, Sony lansează și căștile wireless INZONE H5, care oferă o autonomie uimitoare de 28 de ore de joc neîntrerupt, asigurând confort în timpul sesiunilor prelungite de gaming.

Ambele produse au fost concepute în urma unei colaborări cu renumita echipă de esports Fnatic, care va sărbători 20 de ani de activitate în 2024 și care a obținut anul acesta două titluri internaționale consecutive în VALORANT Champions Tour.

Mai mult decât atât, va fi lansată și noua variantă de culoare neagră a perechii de căști wireless cu anulare a zgomotului, modelul INZONE H9.

INZONE continuă să ducă la următorul nivel experiența de gaming pe PC și PlayStation cu un realism îmbunătățit în ceea ce privește experiența de audiție.

INZONE Buds

Sunet spațial 360 pentru gaming

Cu sunetul spațial 360 de pe căștile INZONE Buds puteți auzi direcția și aprecia distanța la care se află adversarul, astfel încât veți fi mereu cu un pas înaintea competitorilor. Datorită anilor de muncă pe care i-a dedicat dezvoltării tehnologiei de top dedicate căștilor, Sony a conceput căștile INZONE Buds pentru a oferi un câmp sonor adaptat utilizatorilor. Analizând nu numai forma urechii externe, ci și caracteristicile acustice ale canalului auditiv, INZONE Buds oferă un sunet spațial mai precis.

Cu funcția Sound Field Optimization, utilizatorii pot crea un profil audio personalizat prin fotografierea urechilor cu ajutorul aplicației pentru smartphone 360 Spatial Sound Personaliser. Apoi aceștia se pot bucura de experiența de gaming cu o precizie spațială de neegalat.

Căștile INZONE pot fi optimizate pentru canalul urechii utilizatorilor cu ajutorul funcției Sound Tone Personalisation. Pentru testare și ajustare, căștile redau multiple sunete și utilizează microfoane de feedback pentru a măsura modul în care acestea umplu canalul urechii. Pe baza analizei acustice, sunetul este apoi personalizat cu ajutorul aplicației pentru PC INZONE Hub, asigurând o experiență de audiție spațială care devine cu adevărat proprie fiecărui jucător în parte.

Dynamic Driver X
Prin reproducerea fidelă a fiecărui sunet din joc, de la explozii puternice la pași subtili, gamerii se vor simți complet învăluiți de lumea jocului. Acest lucru este posibil datorită driverului de înaltă performanță special proiectat – Dynamic Driver X – realizat pentru reproducerea frecvențelor largi, care a fost utilizat și pentru realizarea modelului WF-1000XM5. Structura diafragmei, care integrează materiale diferite pentru cască și pentru margine, asigură o distorsiune minimă și o calitate clară a sunetului, oferind un nivel de realism auditiv de neegalat.

Anularea zgomotului

Datorită tehnologiei Sony de anulare activă a zgomotului, căștile INZONE Buds blochează zgomotul de fundal, astfel încât vă puteți concentra asupra jocului.

Sesiuni de gaming la următorul nivel

Noul procesor L1 cu un consum redus de energie asigură o autonomie de până la 12 ore în căști, cu o durată de viață totală a bateriei de până la 24 de ore folosind carcasa de încărcare. Cu cea mai mare autonomie din industrie, căștile INZONE Buds sunt pregătite să susțină sesiuni de gaming și mai lungi și să revoluționeze jocurile.

INZONE Buds oferă o conexiune USB-C® prin care asigură latență de sub 30ms, ceea ce înseamnă că nimic nu-i va reține pe jucători în drumul lor spre victorie.

Confort sporit, mai mult gaming

Cu un nou design care reduce contactul cu urechea, utilizatorii se pot juca mai mult timp cu un confort sporit.

INZONE Buds sunt disponibile în două opțiuni de culoare – negru și alb – astfel încât să fie aleasă cea care se potrivește cel mai bine stilului fiecăruia.

Alte funcții

  • Microfon cu reducere a zgomotului bazată pe inteligență artificială: Captează eficient vocea chiar și în medii zgomotoase.
  • Funcții tactile: Funcții tactile personalizabile.
  • LE Audio: Autonomie a bateriei de până la 24 de oreatunci când sunt conectate la un smartphone.
  • Aplicație de smartphone: Compatibile cu aplicația Sony | Headphones Connect.

INZONE H5 

Cu o construcție ușoară, o presiune laterală mai mică și o reproducere avansată a sunetului spațial, castile INZONE H5 sunt pregătite pentru cele mai lungi sesiuni de joc. Modelul INZONE H5 dispune de o reproducere spațială avansată pentru a menține utilizatorii concentrați asupra jocului, precum și de un microfon direcțional cu braț pentru ca aceștia să se asigure că sunt auziți, ceea ce le face căștile ideale pentru cei care se află în căutarea victoriei.

Specificații cheie ale INZONE H5

  • Wireless: Conexiune wireless 2.4GHz.
  • Sunet spațial 360 pentru Gaming: Precizie cu poziționare 3D a sunetului.
  • Confort sporit: Greutate redusă, de doar 260g, pernuțe moi pentru urechi și un design cu presiune redusă pentru sesiuni de gaming prelungite.
  • Comunicare clară: Reducerea zgomotului bazată pe inteligență artificială și microfonul bidirecțional se asigură ca vocile se aud clar în timpul jocului.
  • Durata de viață a bateriei: 28 ore wireless.
  • Conexiune pe Fir: opțiune de fir de 3.5 mm.

INZONE H9 negru – o nouă variantă de culoare

Căștile INZONE H9, cunoscute pentru tehnologia excelentă de anulare a zgomotului, calitatea audio și confortul oferit, primesc o nouă și foarte așteptată versiune de culoare neagră.

Rafinate pentru victorie. Recomandate de Fnatic.

Fnatic CEO, Sam Mathews, a transmis: „Parteneriatul nostru continuă să împingă performanțele esports la cel mai înalt nivel, pregătind și sprijinind echipele noastre profesioniste pentru a funcționa la cel mai înalt potențial al lor. Una dintre primele noastre priorități ca parteneri a fost să aducem experiența competițională vastă a profesioniștilor noștri în procesul de dezvoltare a acestor căști.

Echipele noastre au consiliat Sony, remarcând că INZONE Buds ar fi o pereche de căști ideală pentru jocuri, cu o autonomie și un confort care pot rezista chiar și celor mai lungi sesiuni de gaming, cu un sunet imersiv pe care profesioniștii noștri se pot baza pentru a învinge concurența pe scena mondială.

Suntem încântați de faptul că fanii noștri de pe întreaga planetă au acum ocazia de a experimenta eforturile noastre de colaborare pentru aceste căști și că pot juca știind că sunt susținuți de profesioniștii lor preferați.”

Lasă un răspuns