Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, TikTok încurajează și susține grija pentru sănătatea mintală

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, TikTok încurajează și susține grija pentru sănătatea mintală

București, 10 octombrie 2023 – De Ziua Mondială a Sănătății Mintale și nu numai, TikTok recunoaște și celebrează forța, curajul și rezistența comunității sale, recunoscând că este Mai Bine Împreună atunci când există ajutor reciproc și bunăstarea mintală este o prioritate. Platforma are o comunitate puternică de oameni care au grijă de sănătatea lor și a celor din jur și care demontează mituri prin împărtășirea poveștilor cu impact real și resurselor necesare pentru cei care se confruntă cu astfel de probleme.

Parteneriat pentru susținerea sănătății mintale

TikTok continuă să ofere comunității acces la informații și resurse privind sănătatea mintală și colaborează cu parteneri și organizații din toată lumea pentru a comunica despre provocările din acest domeniu. De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, TikTok a încheiat un parteneriat cu Rare Impact Fund prin care sponsorizează Rare Impact Fund Benefit cu o donație de $250,000 pentru a susține activitatea globală a organizației. Rare Impact Fund a fost înființat de Selena Gomez ca parte a angajamentului său față de sănătatea mintală și acceptarea de sine.

„La Rare Impact Fund, suntem inspirați de tinerii care își folosesc vocea pentru a-și împărtăși poveștile personale și cu impact despre sănătatea mintală pe social media, acolo unde se întâlnesc zi de zi. Suntem încântați să avem alături în continuare parteneri precum TikTok, care susțin misiunea noastră de a reduce stigmatizarea bolilor mintale și de a inspira conversația pozitivă în jurul sănătății mintale și acceptării de sine. Așteptăm cu nerăbdare să creștem împreună accesul la educație și resurse pentru sănătatea mintală și să susținem tinerii din întreaga lume să îmbrățișeze propria lor călătorie în acest sens.” – Elyse Cohen, Vicepreședinte Social Impact & Inclusion la Rare Beauty și Președinte al Rare Impact Fund.

Conectarea comunității globale și promovarea bunăstării

Comunitatea globală TikTok încurajează crearea unui spațiu sigur și pozitiv pentru conversația despre sănătatea și bunăstarea mintală, hashtag-urile #MentalHealth, #SelfCare și #MentalHealthAwareness adunând +100 miliarde, +50 miliarde, respectiv +25 miliarde de vizualizări până la acest moment.

TikTok își continuă angajamentul de a susține sănătatea și bunăstarea mintală a comunității pe platformă și în afara acesteia. Platforma încurajează toți oamenii să afle mai multe despre și să promoveze #MentalHealthAwareness pentru a fi Mai Bine Împreună pe parcursul acestei călătorii.

Lasă un răspuns