Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • MOTOROLA & ANSWEAR te încurajează să îți arăți stilul unic și să îi inspiri pe ceilalți să facă la fel

MOTOROLA & ANSWEAR te încurajează să îți arăți stilul unic și să îi inspiri pe ceilalți să facă la fel

Poate nu te-ai gândit niciodată de ce alegi acei pantofi, care este accesoriul tău preferat sau de ce te atrag anumite piese vestimentare. Fiecare alegere este parte a personalității noastre, ne reflectă unicitatea și îi ajută pe ceilalți să ne descopere.

Motorola și Answear colaborează în cadrul campaniei „Mai mult ecran. Mai mult stil.”, care încurajează stilul autentic și curajul de a le arăta celorlalți cine ești cu adevărat. Alege să te exprimi liber prin modă, tehnologie și stil de viață și inspiră-i și pe ceilalți să facă la fel. Uită de reguli sau de ce este la modă, fii TU și alege ceea ce te reprezintă.

În perioada 10 august – 30 septembrie 2023, cei care aleg unul dintre cele două modele iconice, Motorola razr 40 sau Motorola razr 40 ultra și se înscriu în campanie, pot primi un voucher de reducere de până la 50% pe care îl pot folosi pentru a-și alege outfit-urile preferate de pe Answear.ro. Mecanismul campaniei este unul simplu: toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani care au achiziționat un telefon dintre cele două modele razr, în perioada mai sus menționată, trebuie să intre pe site-ul motorola.com, în landing page-ul dedicat campaniei, să înregistreze IMEI-ul și pot câștiga un cod de reducere Answear.ro, care va fi trimis pe adresa de email furnizată. Următorul pas este să își aleagă ținuta care se potrivește perfect cu noul razr și să o achiziționeze beneficiind de o reducere specială. Answear.ro oferă inspirație pentru ce își poate alege fiecare, însă decizia finală aparține celui câștigător. Cu un portofoliu de peste 500 de branduri internaționale, voucherele Answear.ro pot fi folosite pentru colecțiile noi disponibile în magazinul online. Regulamentul campaniei care include pașii ce trebuie respectați pentru înscriere, poate fi accesat pe site-ul motorola.

Noile modele razr sunt inspirate de tine, pentru tine. Flexibile, ușoare, performante și stylish, indiferent dacă alegi Motorola razr 40 ultra sau Motorola razr 40, acestea  îți pun în evidență stilul, odată asortate inspirat cu outfit-urile pe care le îndrăgești.

Motorola razr 40 ultra are un design modern și compact   –   fiind   cel   mai   subțire  smartphone   cu   clapetă   din industrie și având cel mai mare ecran extern de pe un telefon pliabil. Alege-l în culoarea care se potrivește cel mai bine personalității tale: Glacier Blue, Viva Magenta sau Infinite Black.

Totodată, razr 40 de la Motorola impresionează prin aspectul său elegant și distinct, combinând sticla Gorilla Glass și pielea vegană premium. Acesta vine în culori moderne, alese împreună cu experții Pantone: Sage Green – o nuanță contemporană de verde, Vanilla Cream – un clasic alb-crem și Summer Lilac – o nuanță mistică de mov.

Motorola și Answear te încurajează să fii tu și să îi inspiri pe ceilalți să facă la fel. Arată-ți stilul autentic și completează-ți outfit-urile cu un telefon cu design iconic, dar modern în același timp.

Lasă un răspuns