Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Garmin dezvăluie noua generație a seriei fēnix 7 Pro

Garmin dezvăluie noua generație a seriei fēnix 7 Pro

Ceasurile inteligente multisport premium, cu GPS și încărcare solară, au acum o lanternă LED la toate modelele, plus funcții inovatoare de performanță și upgrade-uri de mapare, pentru a ajuta sportivii și aventurierii să se antreneze intens.

Cu informații de performanță pro-grade, capacități suplimentare de mapare și urmărire a stării de sănătate și wellness, seria fēnix 7 Pro este construită pentru a cuceri fiecare zi. În plus, lanterna LED încorporată și lentile de încărcare solară pe fiecare model oferă o durată de viață a bateriei până la 37 de zile în modul smartwatch și până la 139 de zile în modul expediție1.

“De mai bine de un deceniu, mulți s-au bazat pe linia premium fēnix Garmin pentru toate aventurile lor și suntem încântați să avansăm cu funcțiile de antrenament și cartografiere în noua serie fēnix 7 Pro. Indiferent dacă alegi trasee mai puțin practicate sau escaladezi vârfuri înzăpezite, seria fēnix 7 Pro este partenerul ideal – indiferent de plan. ” – Alexandru Moise, Regional Sales Manager, Garmin România, Bulgaria & Rep. Moldova.

Ce este nou la seria fēnix 7 Pro

Lanterna LED încorporată

Disponibilă pentru toate opțiunile de dimensiuni de ceas, aceasta are intensități diferite, o lumină roșie de siguranță și modul stroboscop ce ajută la o mai mare vizibilitate după lăsarea serii.

Afișaj MIP de ultimă generație

Pixelii redesenați, lumina de fundal și lentila cu încărcare solară îmbunătățesc lizibilitatea, oferind luminozitate crescută, eficiența puterii și adaptabilitatea la diferite condiții de iluminare — toate fără a sacrifica performanțele excepționale ale afișajului MIP.

Senzor de frecvență cardiacă

Senzorii optici îmbunătățiți și algoritmii specifici sportului oferă o urmărire îmbunătățită a performanței pentru o varietate mai largă de activități, făcând mai ușor să obțineți o bună înțelegere a modului în care organismul răspunde la exerciții fizice.

Scor de anduranță

Măsurați cât de ușor este să susțineți eforturi prelungite, luând în considerare și date de antrenament precum VO2 max, sarcini de antrenament pe termen scurt și lung și multe altele din toate celelalte activități atletice.

Scor în pantă

Observați cât de ușor este să alergați pe teren înclinat vertical, măsurând puterea de rulare pe urcări abrupte și rezistența de rulare pe ascensiuni lungi, evaluând, de asemenea, progresul în timp, bazat pe VO2 max și istoricul antrenamentului.

Up Ahead (înainte pe rută)

Vizualizați anumite puncte de interes POI, cum ar fi stațiile de prim ajutor, chiar pe o hartă, pentru a înțelege mai bine ce urmează.

Suprapuneri pe hărțile meteo

Vizualizați mai ușor condițiile meteorologice viitoare.

Culorile reliefului

Citiți rapid hărți topografice pentru detalii importante.

Activități suplimentare preîncărcate

Rafting, motocross, overlanding și zeci de alte activități noi ajută utilizatorii să rămână activi.

Performanță la nivel înalt

Faceți față oricărei provocări cu zeci de aplicații sportive încorporate – de la drumeții și ciclism montan, până la antrenamente de forță – plus o suită îmbunătățită de instrumente de antrenament avansat.

În fiecare dimineață, sportivii pot primi un scor de pregătire pentru antrenament, cu scopul de a determina dacă este o zi bună pentru a forța sau nu, în timp ce alte metrici de antrenament avansate, cum ar fi scorul de alergare în pantă, scorul de anduranță, VO2 max, starea de antrenament și multe altele vor ajuta la evaluarea performanței generale.

În timp ce ieșiți pentru o plimbare cu bicicleta sau cu bicicleta, PacePro ™ oferă ghiduri de pace bazate pe datele GPS pentru trasee sau distanțe selectate, în timp ce ClimbPro afișează informații în timp real despre urcările actuale și viitoare. Mai mult, funcția de pace afișează un ritm de alergare echivalent, la același efort depus, pe teren plat sau pe urcare.

Pentru a vă pregăti mai bine pentru ziua cursei, widget-ul de cursă oferă sfaturi de antrenament, antrenamente personalizate zilnice sugerate și predicții de timp. De asemenea, sportivii pot vizualiza antrenamente personalizate zilnice sugerate care se adaptează după fiecare alergare sau expediție, pentru a se potrivi cu performanța și recuperarea, în timp ce contabilizează cursele viitoare care sunt adăugate în calendarul Garmin Connect ™.

Navigație de încredere

Creat cu caracteristici de mapare premium, seria fēnix 7 Pro este pregătită pentru fiecare aventură — indiferent cât de dificilă este calea.

  • Tehnologia SatIQ ™ și recepția semnalului multi-band, combinate cu multi-GNSS oferă o precizie de poziționare superioară în medii provocatoare, optimizând în același timp durata de viață a bateriei.
  • Hărțile TopoActive preîncărcate oferă mapare pe mai multe continente din întreaga lume2.
  • Hărțile în aer liber+3permit exploratorilor să primească un conținut de mapare premium, cum ar fi imagini prin satelit, hărți de teren, hărți TOPO îmbunătățite și mai mult chiar pe ceas.
  • SkiView ™ Maps permite schiorilor să vizualizeze numele pistelor și dificultatea lor, pentru mai mult de 2.000 de stațiuni de schi preîncărcate din întreaga lume, în timp ce Hărțile CourseView permit utilizatorilor să acceseze hărți color preîncărcate pentru mai mult de 43.000 de terenuri de golf in jurul lumii.

Zi de zi cu fēnix 7 Pro

Ajungând la a avea săptămâni de viață a bateriei – și încărcarea solară pentru a oferi un impuls suplimentar de energie solară – nu este nevoie de încărcare în fiecare seară. Drept urmare, utilizatorii pot primi informații despre sănătate și wellness în permanență, inclusiv pulsul Ox4 la încheietură și Body Battery™, pentru a găsi cele mai bune momente pentru activitate și odihnă, dar și monitorizarea avansată a somnului.

La trezire, utilizatorii pot primi un raport de dimineață care oferă o privire personalizată asupra somnului, a estimărilor de antrenament, a variabilității ritmului cardiac și multe altele. Pentru cei care plănuiesc o călătorie pe distanțe lungi, funcția Jet Lag Adviser le permite să introducă detaliile călătoriei în calendarul Garmin Connect și să primească îndrumări privind expunerea la lumină, programul de somn și exercițiul fizic potrivit.

Chiar și în timp ce mergeți, seria fēnix 7 Pro te ține conectat. Când sunt asociate cu un smartphone compatibil, toate notificările inteligente pot fi vizualizate chiar pe ceas, în timp ce funcțiile de siguranță și urmărire, cum ar fi detectarea incidentelor, asistența și LiveTrack5 permit sportivilor să lucreze liniștiți.

Utilizatorii pot, de asemenea, să scurteze timpul de plată cu Garmin Pay ™ și să descarce melodii de pe Spotify ®, Deezer sau Amazon Music (abonament premium necesar).

Rezistent, dar cu design actual, fiecare model din seria fēnix 7 Pro are un ecran tactil cu încărcare solară, butoane tradiționale și carcasă polimerică armată cu fibre, cu bezel și capac din oțel.

Mai mult, ceasurile inteligente sunt testate conform standardelor militare din SUA pentru rezistența termică, la șoc și la apă. Modelele disponibile includ: fēnix 7S Pro – 42mm, fēnix 7 Pro – 47mm și fēnix 7X Pro – 51mm, cu opțiuni pentru ediții standard și Sapphire. Prețurile de vânzare încep de la 4.209 lei. Pentru a afla mai multe, vizitează www.garmin.com/ro-RO/.

Produsele Garmin au revoluționat viața aventurierilor, sportivilor, exploratorilor off-road și pasionaților de mișcare de pretutindeni. Fiecare zi este o oportunitate de a inova și o șansă de a-ți depăși performanțele.

Lasă un răspuns