Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Samsung Soundbar, pe locul 1 în vânzările globale pentru al 9-lea an consecutiv

Samsung Soundbar, pe locul 1 în vânzările globale pentru al 9-lea an consecutiv

Soundbar-No.1

Samsung Electronics a fost recunoscut ca lider pe piața globală de soundbar-uri, conform firmei de cercetare de piață FutureSource Consulting. Un raport nou lansat și publicat pe 28 februarie afirmă că Samsung ocupă locul întâi pe piața soundbar-urilor pentru al nouălea an consecutiv, având o cotă de piață de 20.2% și contabilizând 18.4% din volumul vânzărilor din industrie în 2022.

Soundbar-urile Samsung, inclusiv gama premium Q-series, sunt realizate cu deosebită atenție și ajustate întocmai pentru a oferi o calitate puternică și captivantă a sunetului, compatibilitate îmbunătățită cu televizoarele și un design modern și elegant. Funcții precum SpaceFit Sound au fost lăudate de clienți și recenzori pentru modul în care reușesc să calibreze sunetul astfel încât să se potrivească proprietăților acustice ale fiecărui spațiu, pentru experiențe de sunet personalizate.

Mai mult decât atât, soundbar-urile Samsung au impresionat inclusiv experții din industrie și recenzorii, cu publicații precum AVForums selectând modelul HW-Q990B ca fiind câștigătorul premiului „Cel mai bun din clasa sa” pentru 2022, iar Newsweek comentând că modelul HW-S800B, deși într-o formă atât de compactă „oferă un sunet impresionant, care umple camera” .

Anul acesta, Samsung va duce gama de soundbar-uri la nivelul următor, cu sunete captivante ca de cinema și caracteristici audio premium, demne de a cuceri inimile consumatorilor și pasionaților de home theater.

Soundbar-No.1_Main2-845x563

▲ HW-Q990C

Modelul HW-Q990C de la Samsung este un soundbar de top din seria Q, cu un impresionant sistem de 11.1.4 canale și sunet Dolby Atmos. Este dotat cu cea mai recentă caracteristică Q-Symphony 3.0, care analizează și procesează canalele vocale și elementele audio pentru a oferi un sunet perfect sincronizat folosind fiecare difuzor din televizor și din soundbar. De asemenea, vine cu SpaceFit Sound Pro, care calibrează sunetele pentru a se potrivi proprietăților acustice ale fiecărui spațiu.

„Samsung este dedicat să ofere clienților săi o experiență de divertisment de top în propriile lor locuințe, care să le satisfacă nevoile în continuă evoluție”, a declarat Cheolgi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Soundbar-urile Samsung sunt partenerul perfect pentru televizoarele Samsung, cu capabilități de redare a sunetelor la cel mai înalt nivel și care aduc cu sine caracteristici audio inteligente și o conectivitate îmbunătățită.”

Potrivit Futuresource, piața globală de soundbar-uri a înregistrat o creștere constantă de aproximativ 5,7% în ultimii trei ani. Aceasta a înregistrat 23,16 milioane de unități vândute în 2022 și se așteaptă să ajungă la 26 de milioane de unități vândute până în 2025.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.samsung.com/ro.

Lasă un răspuns