Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Usoare, elegante si puternice: vivo prezinta smartphone-urile X Fold2 si X Flip care extind gama de flagship-uri pliabile

Usoare, elegante si puternice: vivo prezinta smartphone-urile X Fold2 si X Flip care extind gama de flagship-uri pliabile

vivo X Flip

București, 21 aprilie 2023 – vivo a lansat în China două smartphone-uri flagship pliabile: vivo X Fold2, un smartphone pliabil mare, de ultimă generaţie şi vivo X Flip, primul smartphone pliabil mic produs de vivo. Atât vivo X Fold2, cât şi vivo X Flip sunt echipate cu funcţii versatile şi au un design elegant, oferind utilizatorilor o experienţă deosebită, specifică modelelor flagship.

“vivo doreşte să creeze telefoane flagship pliabile care să ofere o experienţă de utilizare optimă fără a afecta performanţa, durata de viaţă a bateriei şi alte funcţii esenţiale. Găsirea unui echilibru între funcţiile tehnice şi design reprezintă întotdeauna o provocare în cazul telefoanelor pliabile, dar pasiunea companiei noastre pentru design şi inovaţie ne ajută să oferim produse care depăşesc aşteptările,” a declarat Huang Tao, Vice President of Product vivo.

vivo X Fold2 este un smartphone cu greutate redusă, care oferă performanţă îmbunătăţită şi experienţă premium la fotografiere folosind tehnologie ZEISS. vivo X Flip, cel mai nou model din gama de smartphone-uri pliabile, oferă un design elegant, deosebit şi performanţă uimitoare, specifică unui model flagship.

vivo X Fold2: o combinaţie perfectă de versatilitate şi aspect compact

Încă de la prima generaţie de smartphone-uri pliabile X Fold, vivo a pus pe primul loc performanţa specifică modelelor flagship şi experienţa optimă de utilizare. Pentru noua generaţie, specificaţiile flagship ale modelului vivo X Fold2 sunt comparabile cu cele ale telefoanelor nepliabile, iar smartphone-ul oferă avantajul unui afişaj mare, pentru o experienţă inovatoare. vivo X Fold2 are un ecran principal E6 de 8,03 inci cu rezoluție 2K+ și luminozitate maximă de 1.800 de niți, ceea ce îl face unul dintre modelele de top în rândul smartphone-urilor pliabile.  Atât afişajul interior, cât şi cel exterior au o rată de refresh de 120Hz.

Performanţele superioare ale smartphone-ului vivo X Fold2 sunt oferite de procesorul Snapdragon® 8 Gen 2 cu SPU îmbunătăţit şi stocare flash LPDDR5X şi UFS4.0. Acest smartphone foloseşte o baterie de 4800mAh, cu posibilitate de utilizare a unui încărcător FlashCharge wireless de 50W, pentru utilizare fără griji. De asemenea, vivo X Fold2 oferă o serie de alte funcţii excelente, inclusiv Senzor 3D ultrasonic dual pentru amprentă şi wireless lossless Hi-Fi.

vivo X Fold2 este cu 33 de grame mai uşor şi cu 2mm mai subţire decât modelul anterior, datorită îmbunătăţirilor aduse în peste 30 de domenii. Smartphone-ul foloseşte un element de îmbinare subţire şi rezistent, care îmbunătăţeşte stabilitatea şi rezistenţa la uzură, crescând durata de viaţă cu 33% în comparaţie cu modelul anterior. Elementul de îmbinare a primit certificare TÜV Rheinland pentru rezistenţa oferită chiar şi după 400.000 de plieri.

Acest smartphone foloseşte o cameră principală VCS True Color de 50MP şi asigură o experienţă profesională la fotografiere datorită ZEISS Cinematic Video Mode. Fucția ZEISS Imaging cu Free-Stop Shooting Experience le permite utilizatorilor să surprindă scene uimitoare precum cerul înstelat, printr-un simplu clic, cu ajutorul modulului suprapunere, fără a mai fi nevoie de trepied.

Folosind un afişaj mare, software-ul modelului vivo X Fold2 a fost gândit pentru a se potrivi în diverse spaţii de lucru şi medii de business, facilitând multi-taskingul. Funcţiile de suprapunere permit schimbarea rapidă a ferestrelor utilizate în diferite poziţii de pliere, precum şi urmărirea suprapusă a mai multor filmări şi realizarea de apeluri suprapuse.

Disponibil în nuanţele roşu, albastru şi negru, vivo X Fold2 păstrează liniile de design ale modelului anterior, folosind o combinaţie de piele vegană, sticlă şi modele triunghiulare la marginea camerelor. Design-ul elegant îmbină elementele tradiţionale din cultura chineză cu elementele de tehnologie modernă.

vivo X Fold2

vivo X Flip: o combinaţie de stil şi performanţă incredibilă

vivo X Flip, noul model compact inclus in gama de smartphone-uri vivo pliabile, se remarcă prin design-ul său modern, elegant şi portabil. Design-ul integrat include două camere într-un concept Dual Tone Step Design pentru efecte vizuale simplificate. Acest model foloseşte un afişaj exterior mare, iar design-ul oferă confort îmbunătăţit la utilizare. Cadrul median, realizat din aliaj de aluminiu folosit în industria aeronautică, oferă o structură mai uşoară şi mai stabilă. Ieşind în relief doar 3,15mm şi având o structură rezistentă, elementul de îmbinare uşor şi ultrarezistent contribuie la păstrarea design-ului delicat şi elegant al smartphone-ului. vivo X Flip are o grosime de 7,75mm când nu este pliat şi aproximativ dimensiunea unei pudriere compacte atunci când este pliat.

Smartphone-ul este disponibil în trei culori, iar culoarea Rhombic Purple este cea care iese în evidenţă. Liniile clasice deosebite şi pielea vegană conferă design-ului un aspect romantic, iar combinaţia unică de piele în relief şi cusături curbate îi oferă telefonului o textură uşoară şi armonioasă, pentru un aspect clasic şi elegant. Stratul de protecţie cu nanoparticule, rezistent la uzură şi murdărie şi design-ul pliabil şi comod previn urmele de amprente. vivo X Flip este disponibil şi în culorile Silk Gold şi Diamond Black.

Un smartphone sofisticat, vivo X Flip oferă performanţe imagistice avansate cu ajutorul tehnologiei ZEISS Imaging cu Free-Stop Shooting Experience, pentru o experienţă de fotografiere inovatoare. vivo X Flip oferă modul DV cu ajutorul căruia utilizatorii pot filma pentru vloguri sau pot face videoclipuri, inclusiv în medii obişnuite, folosind telefonul pe orizontală. Cu ajutorul funcţiei de înregistrare cu redare accelerată suprapusă, utilizatorii pot înregistra cu un singur clic scene precum momente din trafic şi cerul înstelat, fără să folosească un trepied. Folosind o cameră principală VCS ultrasensibilă de 50MP, tehnologie OIS şi modul ZEISS Style Portrait, acest model oferă numeroase stiluri de ton şi metode de înregistrare creativă, fiind un smartphone pliabil de dimensiuni mici cu performanţe optice incredibile.

Oglinda unică pentru makeup cu Aura Light a smartphone-ului vivo X Flip poate identifica feţele în mod inteligent şi poate adăuga efecte de makeup reale. Această funcţie oferă utilizatorilor posibilitatea de a încerca diferite stiluri de makeup pe care le pot suprapune pe imaginea lor atunci când fac fotografii. Funcţia de suprapunere din mai multe unghiuri le permite utilizatorilor să realizeze selfie-uri creative care par fotografiate de o altă persoană. Funcţia de înregistrare HD din mână permite fotografierea verticală şi orizontală, iar afişajul exterior oferă mai multe posibilităţi de încadrare.

De asemenea, vivo X Flip oferă o experienţă de utilizare fără griji, deoarece a obţinut certificare TÜV Rheinland în urma efectuării a peste 500.000 de teste de pliere. Ecranul rămâne perfect aliniat chiar şi după 10.000 de plieri, datorită structurii sale cu element de îmbinare arcuit şi sticlă ultra-tough (UTG). În plus, vivo X Flip foloseşte o baterie de 4400mAh, cu posibilitatea de a utiliza un încărcător FlashCharge de 44W şi tehnologie inovatoare cu acumulatori cu densitate mare de 4,5V. Deşi este foarte subţire, smartphone-ul oferă o durată mare de utilizare a bateriei.

vivo X Flip foloseşte platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1 şi un ecran nou pentru protecţia ochilor. Cu o rată de refresh de 120Hz, un refresh LTPO ajustabil şi diminuare a luminozităţii PWM de înaltă frecvenţă de 1920Hz, eranul oferă performanţă excelentă şi protejează ochii, reducând oboseala oculară.

Despre vivo

vivo este o companie de tehnologie care creează produse excelente, cu valoare bazată pe design, oferind astfel dispozitive și servicii inteligente. Compania își propune să construiască o punte între oameni și lumea digitală. Prin creativitate unică, vivo oferă utilizatorilor o viață mobilă și digitală din ce în ce mai convenabilă. Urmând valorile esențiale ale companiei, care includ Benfen *, orientate spre design și utilizator, dar și pe invățarea continuă și spiritul de echipă, vivo a implementat o strategie de dezvoltare durabilă, cu viziunea de a deveni o corporație de clasă mondială sustenabilă și durabilă.

În timp ce recrutează și dezvoltă cele mai bune talente locale pentru a livra excelență, vivo este susținut de o rețea de centre de cercetare și dezvoltare în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai și Xi’an. vivo se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație pentru consumatori, inclusiv 5G, inteligență artificială, design industrial, sistem de imagistică, și alte tehnologii emergente. vivo a înființat, de asemenea, o rețea inteligentă de producție (inclusiv centrele autorizate de vivo), cu o capacitate anuală de producție de aproape 200 de milioane de smartphone-uri. În prezent, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în 60 de țări și regiuni și este iubit de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

*„Benfen” este un termen care descrie filosofia „să facem lucrurile corect şi să le facem bine”, aceasta fiind descrierea ideală a misiunii vivo de a crea valoare pentru societate.

Pentru noutăţi despre vivo, accesaţi https://www.vivo.com/ro.

Lasă un răspuns