Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • KONICA MINOLTA PREMIATĂ CU BLI PICK AWARD DE CĂTRE KEYPOINT INTELLIGENCE PENTRU SERVICIILE DE PROCESARE A DOCUMENTELOR

KONICA MINOLTA PREMIATĂ CU BLI PICK AWARD DE CĂTRE KEYPOINT INTELLIGENCE PENTRU SERVICIILE DE PROCESARE A DOCUMENTELOR

București, 19 ianuarie 2023

Workplace Pure, platforma cloud de tip Software-as-a-Service dezvoltată de Konica Minolta, a fost premiată cu distincția Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Award de către Keypoint Intelligence, cel mai important evaluator independent de hardware, software și servicii de printare, pentru funcționalitățile de procesare a documentelor. Premiul a fost acordat pentru serviciile din platformă, apreciate pentru „procesarea documentelor oricând și de oriunde, experiența de utilizare facilă și intuitivă, administrarea simplă și directă”.

 

Workplace Pure, cunoscut anterior sub numele de bizhub Evolution, oferă acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la o platformă de servicii în continuă evoluție, inclusiv upload documente în cloud, printare din cloud, conversie și traducere a documentelor – toate automatizate și simplificate dintr-o singură aplicație.

Lee Davis, Senior Analyst în cadrul Keypoint Intelligence’s Office Group, afirmă:            „Workplace Pure este o platformă de servicii în cloud, pentru eficientizarea și simplificarea activităților de lucru cu documente tipărite sau electronice din companii. Soluția oferă multiple funcții de creștere a productivității, pe care utilizatorii le pot accesa la cerere: scanerea în cloud, convertirea documentelor în diferite tipuri de fișiere care pot fi căutate și editate, traducerea documentelor, tipărirea prin intermediul serviciului de printare din cloud și multe altele.”

Keypoint Intelligence subliniază utilitatea serviciilor Workplace Pure pentru companiile cu sedii multiple, pentru cele care adoptă un mod de lucru hibrid, cât și pentru toate celelalte. Găzduite în cloud și oferite sub formă de subscripție, funcționalitățile din platformă pot fi accesate cu ușurință de către utilizatori, oricând, de oriunde și din orice dispozitiv doresc.

Totodată, evaluatorul mai apreciază că datorită arhitecturii platformei Workplace Pure și a modelului de pricing, departamentele de IT pot economisi timp, reduce investițiile cu implementarea și mentenanța unei infrastructurii IT suplimentare și optimiza costurile aferente plății integrale a unui software, optând pentru un tarif predictibil, sub formă de subscripție. În plus, companiile pot achiziționa doar funcționalitățile de care au nevoie, cu posibilitatea de a adăuga oricând și alte servicii.

„Ne onorează distincția oferită de Keypoint Intelligence. Workplace Pure este o platformă în cloud, destinată activităților de lucru hibrid și centrată pe productivitate și colaborare în echipă, ce asigură acces 24/7 la o serie de servicii simple, standardizate și în continuă evoluție, ca Translate sau Cloud Print, cu disponibilitate imediată și sigură, indiferent de locația utilizatorilor. Platforma elimină provocările legate de partajare/sincronizare sau de securitate, oferind procese flexibile și automatizate, esențiale în procesul de Transformare Digitală a companiilor”, afirmă Philipp Schröder, Head of Portfolio Strategy & Management, Konica Minolta Business Solutions Europa.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a 32 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului fiscal 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Lasă un răspuns