Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • TP-Link lansează noi produse din gama Tapo, pentru locuințe smart accesibile, performante și eficiente din punct de vedere energetic

TP-Link lansează noi produse din gama Tapo, pentru locuințe smart accesibile, performante și eficiente din punct de vedere energetic

București, 15 Decembrie 2022 – TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță noi produse smart home din gama Tapo, menite să extindă ecosistemul de produse inteligente al companiei și să le ofere utilizatorilor noi alternative pentru locuințe conectate. Astfel, becurile inteligente Tapo L630 și Tapo L610, hub-ul inteligent cu difuzor Tapo H100, senzorul de contact inteligent Tapo T110, senzorul de mișcare inteligent Tapo T100, întrerupătoarele inteligente Tapo S220 și Tapo S210 și butoanele inteligente Tapo S200B și Tapo S200D se integrează perfect în locuințele moderne și vin să completeze gama de soluții oferită de TP-Link, cu produse inovatoare, fiabile, eficiente din punct de vedere energetic și cu un design armonios.

Mai mult, locuința este în permanență în siguranță, cu ajutorul noilor camere de supraveghere din gama Tapo, camerele duble cu acumulatori – Tapo C420S2Tapo C400S2 sau camera Pan/Tilt Tapo C225. Fiecare dintre acestea reprezintă o variantă ideală de a avea în vedere siguranța locuinței atunci când nu sunteți acasă.

„Noile dispozitive Smart Home Tapo de la TP-Link vin în întâmpinarea utilizatorilor noștri care își doresc să modernizeze și sa eficientizeze ecosistemul smart de acasă.  Aceste echipamente, din ce în ce mai performante, sunt menite să le facă viața mai ușoară, în mod inteligent. În punctul în care ne aflăm, nevoile în materie de smart home evoluează constant, iar accesoriile care pot ajuta la gestionarea mai facilă și mai rapidă a dispozitivelor conectate devin din ce în ce mai căutate de către utilizatori. Totul converge către un ecosistem în care, în final, dispozitivele inteligente vor fi direct interconectate și vor funcționa unitar, iar noi ne dorim să oferim deja această posibilitate către o plajă cât mai largă de utilizatori.”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Produse smart home performante, integrate în ecosistemul inteligent TP-Link Tapo

Noile produse din gama Tapo pot fi combinate, în mod inteligent, în kit-uri care să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și configura locuințe smart în cel mai ușor mod posibil. Dintre toate acestea, elementul central al unui kit inteligent este hub-ul inteligent cu difuzor Tapo H100, care acoperă toată suprafața locuinței, păstrând dispozitivele mereu conectate prin rețeaua Wi-Fi.

Un aspect esențial al hub-ului Tapo H100 este consumul de energie semnificativ redus, realizat la conectarea dispozitivelor smart, folosind protocolul low-power wireless, comparativ cu protocolul Wi-Fi, permițând senzorilor alimentați de baterie să aibă o durată de viață de 10 ori mai mare decât dispozitive care folosesc Wi-Fi. De asemenea, hub-ul poate controla până la 64 de dispozitive Tapo conectate.

O combinație bună, împreună cu hub-ul inteligent, o constituie senzorul de mișcare inteligent Tapo T100, care are o rază mare de detecție, de până la 7 metri, la un unghi de 120 grade.

Alarma de 90dB a hub-ului Tapo H100 se coordonează cu senzorul pentru a îndeplini și funcția de securitate atunci când acesta detectează mișcare. De asemenea, senzorul îi poate anunța pe utilizatori atunci când detectează mișcare prin intermediul notificărilor, perfect pentru situațiile în care casa rămâne goală.

Într-un mod similar, senzorul de contact Tapo T110 și hub-ul inteligent Tapo H100 funcționează la fel ca în cazul senzorului de mișcare. Senzorul de contact monitorizează și detectează atunci când ferestrele sau ușile sunt deschise sau închise și trimite notificări pe telefon. De asemenea, se poate programa în așa fel încât, atunci când utilizatorii ajung acasă, senzorul să declanșeze, spre exemplu, luminile Tapo.

Dintre toate aceste noi produse TP-Link Tapo prezentate anterior, becurile inteligente Tapo L630 și L610 pot funcționa fără a fi necesar hub-ul inteligent Tapo H100. Acestea oferă opțiunea de reglare a intensității, posibilitatea de a monitoriza cantitatea de energie folosită, consumând între 0.2 și 2.9 W, și pot fi gestionate prin control vocal, direct din aplicația TP-Link Tapo, gratuită și disponibilă în limba română. De asemenea, atât Tapo L630, cât și Tapo L610 pot fi programate, astfel încât să existe o administrare automatizată.

O altă formă de iluminare, mai ambientală de această dată, este banda LED Tapo L930-5, un produs Wi-Fi Smart, multicolor, ușor de instalat și extrem de ușor de folosit.

Dispune de diferite zone de culoare pentru personalizare, are efecte de lumini, se poate sincroniza cu sunetul și poate fi programat, inclusiv prin intermediul modului Away care face banda să pornească aleatoriu la diferite intervale orare, creând astfel impresia că cineva este acasă.

Alături de becurile inteligente se integrează cu ușurință și întrerupătoarele inteligente, mai exact Tapo S220 și Tapo S210, ambele putând fi montate cu ușurință, fără a fi nevoie de cablu și funcționând doar cu două baterii AAA 1.5 V. Mai mult, întrerupătoarele inteligente pot fi controlate de la distanță prin aplicația TP-Link Tapo sau local, prin control vocal, și pot fi programate pentru automatizare.

O altă metodă de alimentare o reprezintă prelungitorul inteligent Tapo P300, care oferă 3 prize, 2 porturi USB standard și un port USB-C, care oferă suport de încărcare rapidă la 18 W și poate fi controlat prin intermediul aplicației pentru a gestiona dispozitivele conectate.

Pentru utilizatorii care își doresc și mai multă autonomie și control asupra produselor inteligente din casă, pot achiziționa butonul inteligent Tapo S200B sau Tapo S200D. Acestea reprezintă modul prin care mai multe produse pot fi controlate simultan prin control tactil presetat – apăsare, apăsare de două ori, sau rotire. Astfel, utilizatorii pot controla multiple lumini, dispozitive electronice și alte gadgeturi Tapo prin intermediul unui singur buton, totul cu un consum redus de energie, bateria butonului având o autonomie îndelungată.

Nu în ultimul rând, siguranța și securitatea locuinței trebuie să treacă de pragul  închiderii tuturor geamurilor și ușilor înainte de plecarea de acasă. Ideal este să poți urmări ceea ce se întâmplă acasă, chiar și când nu ești fizic acolo. Prin intermediul noilor camere de supraveghere din gama Tapo, utilizatorii își pot monitoriza cu ușurință locuința de oriunde s-ar afla. Aceștia pot opta pentru variantele de sisteme de supraveghere cu 2 camere în același pachet, Tapo C420S2, care oferă înregistrare la rezoluție 2K QHD și înregistrare color chiar și în timpul nopții sau Tapo C400S2, care vine cu înregistrare 1080p Full HD. Ambele dispun de până la 180 de zile de funcționare în baza acumulatorului inclus, detectare inteligentă a oamenilor, mașinilor, animalelor sau altor obiecte prin intermediul inteligenței artificiale și comunicare bi-direcțională prin intermediul aplicației, datorită difuzorului și microfonului integrate.

Pentru utilizatorii care vor doar o singură cameră de supraveghere, Tapo C225 Pan/Tilt este răspunsul potrivit. Aceasta dispune de un câmp de vizionare de 360 grade orizontal, cu același sistem inteligent de detectare bazat pe inteligență artificială, senzor starlight pentru o imagine clară chiar și în condiții de iluminare scăzută și un mod de intimitate, care face capacul camerei să coboare peste lentilă atunci când acest mod este activat.

Astfel, datorită noilor produselor din gama TP-Link Tapo, utilizatorii pot, mai ușor ca oricând, să achiziționeze un kit format din multiple produse inteligente, începând procesul de transformare a locuinței într-una smart, cu un consum de energie redus și instalare ușoară a tuturor produselor.

O parte dintre noile dispozitive smart TP-Link Tapo pot fi deja achiziționate online sau direct din magazinele partenerilor noștri, la prețuri atractive.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței, IDC, TP-Link este liderul* pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și regiuni, servind peste 1.7 miliarde de clienți din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitează www.tp-link.com/ro sau urmărește-ne pe:

 *Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q2, 2022.

 

Unboxings dispozitive smart TP-Link Tapo:

Lasă un răspuns