Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

NOUTĂȚI DECEMBRIE

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Așezați-vă confortabil la cădură și îmbrățișați spiritul sărbătorilor căci luna decembrie se apropie cu desaga plină de filme și seriale care vă vor înveseli serile lungi de iarnă! La Disney+, luna decembrie înseamnă mai mult decât filme clasice de Crăciun (deși sunt multe și din acelea!): „Uite-i cum fug” ajunge pe platformă în această lună, plus episoade noi din Willow, Cine este familia lui Moș Crăciun?, American Horror Story și multe altele.

 

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

UITE-I CUM FUG [SEE HOW THEY RUN]

14 Decembrie

Exclusiv pe Disney+

Bun-venit la cea mai mare crimă care a fost pusă în scenă vreodată! În West End din Londra anilor ‘50, planurile pentru o versiune cinematografică a unei piese de succes s-au oprit brusc, după ce un membru esențial al echipei este ucis. Când inspectorul sătul de viață, Stoppard, și prietenul său nerăbdător, Constable Stalker, se ocupă de caz, cei doi se trezesc implicați într-o încurcătură demnă de romanele polițiste în lumea teatrului subteran sordid și plin de farmec. Cu cât investighează mai mult crima misterioasă, cu atât își dau seama că fac asta pe propria lor răspundere.

SINGURA NOASTRĂ ȘANSĂ [LA ÚLTIMA]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

2 Decembrie

Toate episoadele sunt disponibile

„Singura noastră șansă” este povestea suișurilor și coborâșurilor din relația dintre Candela și Diego, pe măsură ce îi urmărim într-o călătorie prin dragoste, prietenie și lupta pentru a-și urma drumul în lume. Serialul îi are în rolul lui Diego pe Miguel Bernardeau, unul dintre cei mai promițători tineri actori spanioli („Josefina”, „Élite”, „Todo lo otro”), și pe Aitana, senzația muzicală a momentului și cea mai importantă artistă pop din Spania („Mariposas”, „Formentera”, „Mon Amour – Remix”, „En el coche”), care o interpretează pe Candela. Acesta este, de asemenea, debutul Aitanei ca actriță.

O NOAPTE LA MUZEU: KAHMUNRAH SE REÎNTOARCE
[NIGHT AT THE MUSEUM: KAHMUNRAH RISES AGAIN]

Din 9 Decembrie

„O noapte la muzeu: Kahmunrah se reîntoarce” e un film de animație inspirat de binecunoscuta serie cinematografică. Slujba de vară a lui Nick Daley ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală e o muncă plină de provocări pentru orice elev de liceu. Din fericire, calcă pe urmele tatălui său și e familiarizat cu antica tăbliță aflată la muzeu, cea care readuce totul la viață la apusul soarelui. Nick se bucură să-și revadă vechii prieteni, pe Teddy, Sacagawea Rex și alții. Dar când apare Kahmunrah, regele maniac, și vrea să deschidă subteranele egiptene și să elibereze Armata Infernului, Nick trebuie să-l oprească pe conducătorul cel nebun și să salveze muzeul odată pentru totdeauna.

 

 

JURNALUL UNUI PUȘTI: RODRICK E CEL MAI TARE  [DIARY OF A WIMPY KID: RODRICK RULES]

FILM ORIGINAL DISNEY+

2 Decembrie

Exclusiv pe Disney+

Poznele buclucașe ale lui Greg Heffley, un elev de gimnaziu plin de angoase și predispus la dezastre, continuă în „Jurnalul unui puști: Rodrick e cel mai tare”, de data aceasta în prim-plan fiind complicata lui relație cu fratele său mai mare, Rodrick. Licean cu părul rebel, Rodrick este leneș și indisciplinat și petrece mult prea mult timp repetând cu trupa sa rock. Deși îi place să-l chinuie pe Greg, în cele din urmă are o afecțiune profundă pentru fratele său mai mic.

AVERE NAȚIONALĂ: PUTEREA ISTORIEI [NATIONAL TREASURE: EDGE OF HISTORY]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

14 Decembrie

Debutează cu premiera a două episoade

Viața lui Jess Valenzuela este dată peste cap atunci când un străin enigmatic îi oferă un indiciu despre o comoară veche de secole care ar putea avea legătură cu tatăl ei decedat în urmă cu mult timp. Jess are un talent deosebit pentru rezolvarea puzzle-urilor, iar abilitățile ei sunt puse la încercare pe măsură ce ea și prietenii ei urmăresc o serie de indicii ascunse în artefacte și repere americane. Dar va reuși Jess să îl întreacă pe un dealer de antichități de pe piața neagră într-o încercarea de a găsi cea mai mare comoară pierdută din istorie și pentru a descoperi adevărul despre trecutul familiei sale?

NEBUNUL NOSTRU [THIS FOOL]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

21 decembrie

Toate episoadele sunt disponibile

Julio Lopez este un bărbat de 30 de ani care încă locuiește cu părinții, care are o iubită cu care se vede intermitent încă din liceu și care caută orice scuză pentru a nu-și înfrunta problemele personale. Julio lucrează la Hugs Not Thugs, o organizație non-profit care se ocupă cu reabilitarea gangsterilor, unde se ceartă mai mereu cu Luis, vărul său mai mare, un fost gangster ieșit de curând din închisoare și care locuiește cu Julio și cu familia acestuia.

FAMILY GUY

SEZONUL 21

7 decembrIe

6 episoade noi

„Family Guy” continuă să-și delecteze fanii înfocați cu glume tăioase, parodii pertinente, animație spectaculoasă și muzică originală interpretată de orchestră. Încă de la debut, serialul a căpătat statutul de animație cult printre fani, iar vedeta sa în devenire, un bebeluș vorbitor, a devenit unul dintre cele mai apreciate personaje TV din toate timpurile.

Știai că?

  • Streaming de vacanță: Aveți nevoie de sprijin pentru a face mai plăcută perioada dintre Crăciun si Anul Nou?  Disney+ are o mulțime de seriale perfecte pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit: Anatomia lui Grey, This Is Us, Neveste disperate, Fetele de aur, O familie modernă, Cum am cunoscut-o pe mama voastră, Stagiarii, Betty cea urâtăși multe, multe altele!

 

  • Ce urmează în 2023: Noul an aduce și mai mult conținut pentru abonații Disney+ – saga de crime adevărate Bun venit la Chippendales, noul serial Fleishman are necazuri cu Jesse Eisenberg și Claire Danes, un nou serial original de comedie, Extraordinar, de la realizatorii lui Killing Eve, plus noi sezoane din The Mandalorian, Loki și multe altele!

 

 

CRĂCIUNUL PE DISNEY+

FAMILIE DE WEEKEND: EDIȚIE SPECIALĂ DE CRĂCIUN [WEEK-END FAMILY: CHRISTMAS SPECIAL]

9 Decembrie

MICKEY SALVEAZĂ CRĂCIUNUL [MICKEY SAVES CHRISTMAS]

2 Noiembrie

 

SCULPTURĂ ÎN ZĂPADĂ [BEST IN SNOW]

 

Disponibil pe Disney+

 

LICEUL MUZICAL: SPECTACOLUL DE SĂRBĂTORI

[HIGH SCHOOL MUSCIAL: THE MUSICAL: THE HOLIDAY SPECIAL]

Disponibil pe Disney+

LEGO RĂZBOIUL STELELOR DE SĂRBĂTORI

[LEGO STAR WARS THE HOLIDAY SPECIAL]

Disponibil pe Disney+

SPĂRGĂTORUL DE NUCI HIP HOP [THE HIP HOP NUTCRACKER]

Disponibil pe Disney+ din 25 Noiembrie

PENTATONIX: ÎN JURUL LUMII DE SĂRBĂTORI

[PENTATONIX: AROUND THE WORLD FOR THE HOLIDAYS]

2 Decembrie

Ice Age: A Mammoth Christmas

Disponibil pe Disney+

GREU DE UCIS [DIE HARD]

 

Toate filmele din franciza Greu de ucis sunt disponibile

SINGUR ACASĂ DULCE CASĂ [HOME SWEET, HOME ALONE]

Toate filmele din franciza Singur acasă sunt disponibile

CINE ESTE FAMILIA LUI MOȘ CRĂCIUN?
[THE SANTA CLAUSES]Disponibil pe Disney+
MARVEL STUDIOS PREZINTĂ: GARDIENII GALAXIEI: SPECIAL DE SĂRBĂTORI

[STUDIO MARVEL PRESENTS GUARDIANS OF THE GALAXY: HOLIDAY SPECIAL]

Disponibil pe Disney+

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adultii pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate prin parole

Acest e-mail conține informații esențiale privind serviciul Disney+. Politica Disney este de a respecta și proteja confidențialitatea persoanelor. Consultă Politica de confidențialitate sau află mai multe despre Drepturile tale de confidențialitate din Marea Britanie și UE. Acest e-mail a fost trimis de The Walt Disney Company Limited, strada Queen Caroline nr. 3, Hammersmith, Londra, W6 9PE, Marea Britanie. Număr de înregistrare 530051. Toate informațiile sunt corecte la momentul distribuirii. Dacă doriți în orice moment să nu mai primiți aceste e-mailuri, apăsați aici.

Copyright (Drepturi de autor) © 2022 Disney și entitățile asociate. Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns