Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Vodafone vine cu oferte pentru fiecare familie și buget de 200 de euro pentru beneficii, la alegere

Vodafone vine cu oferte pentru fiecare familie și buget de 200 de euro pentru beneficii, la alegere

Noii abonați pot opta pentru reducere la factură, extra-opțiuni sau dispozitive

București, 21 septembrie 2022 – Oferta Vodafone de toamnă aduce în prim plan diversitatea familiilor din România și pasiunile diferite ale acestora, fie că e vorba de seriale, tehnologie, sport sau cumpărături. Oferta include, astfel, servicii mobile, de televiziune și internet la pachet cu un buget de până la 200 de euro pentru clienții noi pe care aceștia să îl folosească sub formă de reducere lunară la factura de servicii, pentru a-și achiziționa telefoane sau gadget-uri sau pentru abonamente la canalele HBO și HBO Max.

Familiile sunt diferite, dar tehnologia este cea care ne unește pe toți. La Vodafone, celebrăm această diversitate și reînnoim constant ofertele de abonamente pentru a reflecta cât mai bine nevoile fiecărei familii, dar și pe ale fiecărui membru. Susținem libertatea clienților noștri de a alege ceea ce li se potrivește cel mai bine când vine vorba de soluții de comunicații și divertisment și cu un buget pentru beneficii suplimentare, pe care să îl folosească după nevoi și preferințe”, a declarat Nedim Baytorun, Director Consumer Business Unit Vodafone România.

Oferta Vodafone de toamna

Pentru familia „un serial pe weekend”, care face maratoane de film la sfârșitul săptămânii, beneficiul constă în accesul la canalele HBO și HBO Max inclus în abonamentul de servicii de TV și internet timp de doi ani. Familia „cea mai buna ofertă”, care caută permanent reduceri, poate opta pentru discount la plata facturii de servicii Vodafone. Familia „niciun selfie nepostat” și familia „stă bine pe tehnologie” pot folosi bugetul pentru achiziționarea de smartphone-uri și gadgeturi cu reducere de până la 200 de euro. Familia pasionată de sport, aflată mereu alături de echipa favorită, online, la TV sau în galerie, are acces la pachetul de canale SPORT și la cele mai importante competiții sportive împreună cu orice beneficiu, la alegere.

De bugetul de 200 de euro vor beneficia clienții noi care optează pentru pachetul cu televiziune și internet Home Deal cu 166 de canale TV (SPORT inclus) și NET Maxim (până la 940 Mbps viteză de download, în funcție de tehnologia disponibilă), la prețul de 10,9 euro/ lună, achiziționat împreună cu unul dintre abonamentele de servicii mobile cu prețuri începând de la 9 euro/ lună.

Pentru abonații existenți ai serviciilor mobile care optează pentru pachetul cu televiziune și Internet Home Deal cu abonament pe doi ani, Vodafone le oferă un buget de 100 de euro și flexibilitatea de a alege unul dintre cele trei beneficii.

De aceeași reducere și flexibilitate în alegerea beneficiului preferat se pot bucura și clienții serviciilor fixe care optează pentru un abonament de servicii mobile începând cu RED9, cu perioadă contractuală de doi ani.

Pentru clienții noi în rețeaua Vodafone care optează doar pentru servicii fixe sau doar pentru servicii mobile, bugetul oferit este de 50 de euro pentru alegerea beneficiului preferat.

Oferta este disponibilă până pe 31 octombrie a.c. Informațiile complete sunt disponibile aici.

Despre Vodafone

Unică prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicații și tehnologie din Europa și Africa, Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conexiuni, platforme, produse și servicii.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 47 de țări. La 30 iunie 2022, aveam peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 160 de milioane de dispozitive și platforme.

Am revoluționat segmentul fintech din Africa prin M-Pesa, serviciu care aniversează 15 ani în 2022. Este cea mai mare platformă fintech din regiune și oferă acces la servicii financiare unui număr de peste 50 de milioane de oameni într-un mod sigur, accesibil și convenabil.

Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, folosind tehnologia pentru a îmbunătăți viețile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei și pentru a facilita o societate digitală incluzivă și sustenabilă.

Ne-am angajat să reducem impactul companiei asupra mediului, astfel încât să putem atinge net zero al emisiilor din întreg lanțul nostru valoric până în 2040, ajutându-ne în același timp clienții să își reducă propriile emisii de carbon cu 350 milioane de tone până în 2030. Facem pași importanți în reducerea deșeurilor rezultate din dispozitivele mobile și în atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Credem în puterea conectării și în servicii digitale pentru a îmbunătăți societatea și economiile, lucrând alături de guverne pentru a digitaliza sănătatea, educația și agricultura și pentru a crea orașe mai curate și mai sigure. Produsele și serviciile noastre sprijină digitalizarea afacerilor, în special a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Strategia noastră de incluziune urmărește ca nimeni să nu fie lăsat în urmă asigurând conectare, dobândirea de abilități digitale și dezvoltarea de produse și servicii relevante, care facilitează accesul la educație, sănătate și finanțe. Ne-am angajat, de asemenea, să dezvoltăm o forță de muncă diversă și incluzivă, care să reflecte clienții și societățile în care activăm.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Lasă un răspuns