Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Orange Fab ajunge la 40 de startup-uri după includerea în program a patru noi companii de tehnologie

Orange Fab ajunge la 40 de startup-uri după includerea în program a patru noi companii de tehnologie

București, 21 septembrie 2022. Core Antivirus, Esave, Field OS și Stage One sunt cele patru startup-uri tech care intră, în această toamnă, în acceleratorul Orange Fab, numărul total al colaborărilor ajungând astfel la 40.

Dintre cele patru startup-uri admise în program, două sunt companii care prezintă soluții și tehnologii în domeniul securițății cibernetice, o temă actuală și de importanță strategică pentru Orange, în timp ce alte două completează oferta de produse și servicii IT&C oferite clienților de către Orange Business Services.

image001 (1)

Toate startup-urile beneficiază de mentorat pentru dezvoltarea produselor și definitivarea planului de afaceri alături de experții Orange și vor primi suport pentru granturi de cercetare și pentru implementarea proiectelor pilot alături de companii și de autoritățile publice. De asemenea, vor avea acces în laboratorul Orange 5G Lab, la echipamente și tehnologii de comunicații de ultimă generație, care să-i ajute să-și testeze și să-și optimizeze soluțiile bazate pe tehnologiile 5G și IoT.

Lasă un răspuns