Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

realme GT5 Pro a fost lansat oficial în China

Bucureși, România, 7 decembrie 2023 – realme a lansat oficial modelul GT5 Pro. Fiind cel mai puternic dispozitiv GT din toate timpurile, realme GT5 Pro redefinește ceea ce înseamnă un dispozitiv emblematic și oferă un salt înainte atât în ceea ce privește puterea de procesare, cât și capabilitățile camerei foto, folosind cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon 8 Gen 3 și primul obiectiv periscop din industrie cu senzor IMX890. realme vine cu un set de caracteristici interesante, inclusiv un sistem de răcire 3VC, un ecran uimitor cu o luminozitate de până la 4500nits, un design la modă, precum și o încărcare foarte rapidă și o durată de viață foarte lungă a bateriei.

Chase Xu , Vicepreședinte al realme, a declarat:

“În ultimii 5 ani, realme a atins o mulțime de obiective pe piața globală, s-a bucurat de momente de vârf și a dus la bun sfârșit provocări din nou și din nou. realme a stabilit în mod constant noi recorduri în industrie. În următorii 5 ani, realme va continua să adere la “strategia de înaltă calitate” și să creeze mai multe produse “leap forward” pentru a se asigura că va rămâne un brand competitiv în fiecare segment.”

Performanță de neegalat cu Snapdragon 8 Gen 3

realme GT5 Pro vine cu platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 3. Comparativ cu generația anterioară, performanța CPU este îmbunătățită cu 30%, performanța GPU este îmbunătățită cu 25%, performanța AI este îmbunătățită cu 98% iar eficiența energetică este îmbunătățită cu 40%. Cea mai recentă platforma Snapdragon este concepută pentru utilizatorii care au nevoie de putere brută, indiferent dacă este vorba de viteza de pornire a aplicațiilor, de FPS-urile din jocuri sau de procesarea imaginilor. Performanțele noului realme GT5 Pro sunt la cel mai înalt nivel, permițând utilizatorilor să se bucure de libertate în orice task.

Pentru a profita la maximum de SoC-ul Snapdragon 8 Gen 3, realme GT5 Pro este echipat și cu un sistem de răcire 3VC cu cea mai mare suprafață VC din istoria industriei, cu o suprafață de disipare a căldurii de până la 12.000 mm² și disipare rapidă a căldurii pe trei canale în zona plăcii de bază. Acum, disiparea căldurii funcționează mai rapid și mai eficient, astfel încât experiența în gaming cu realme GT5 Pro va fi mult mai bună. În plus, realme GT5 Pro lansează primul Geek Performance Panel 2.0 din lume, care permite utilizatorilor să personalizeze frecvența procesorului.

Experiență fotografică de neegalat cu senzorii dubli ai camerei Sony

realme GT5 Pro este echipat cu senzorul Sony LYT-808. Este cea mai mare cameră principală din istoria realme, cu o dimensiune a senzorului de 1/1,4 inch și o deschidere ultra-largă f/1,69. Acest senzor este capabil să îmbunătățească performanțele camerei foto în condiții de iluminare slabă, atât pe partea foto cât și pe partea de filmare. Împreună cu noul engine SuperLight Imaging și cu algoritmul ProLight, realme GT5 Pro oferă imagini uimitoare, oferind aceeași calitate precum a senzorilor de 1 inch.

Pentru a le oferi utilizatorilor o experiență completă realme GT5 Pro vine cu o cameră periscop cu senzor IMX890, stabilind un record în industrie. Este camera periscop cu cel mai mare senzor, similar în dimensiune cu senzorul camerei principale. realme a colaborat cu Qualcomm și ArcSoft pentru a lucra la hardware-ul optic, puterea de calcul a cipului și algoritmii de imagistică, aducând primul sistem de imagistică teleobiectiv super-core din industrie pentru a obține o calitate ridicată.

Experiență de vizionare de neegalat cu un ecran de 4500nits și rezolutie 1.5K

realme GT5 Pro și BOE au personalizat și lansat în comun ecranul de pe noul GT5 Pro, care nu numai că atinge cea mai mare luminozitate maximă din industrie, de 4500nits, dar atinge și prima luminozitate maximă manuală din industrie de 1000nits și luminozitate maximă generală de 1600nits, ocupând primul loc în industrie în cele trei categorii de luminozitate. În plus, ecranul are o rezoluție de 1,5K, 2160Hz PWM și 450PPI. Acest display consumă mai puțină energie și oferă o experiență de vizionare mai bună și este un echilibru perfect între calitatea ridicată a imaginii și consumul redus de energie.

Ecranul lui realme GT5 Pro utilizează tehnologia COP, cu o margine inferioară îngustă de 1,36 mm, un raport ecran-corp de 94,20% și suportă o rată de reîmprospătare inteligentă și variabilă cuprinsă între 0,5Hz-144Hz. În plus, fiind un ecran OLED oferă 1,07 miliarde de culori și dispune de Dolby Atmos și Pro-XDR. Suportă și detectarea luminii ambientale la 360 de grade și permite reglarea luminozității pe 20.000 de niveluri. Ecranul a obținut certificarea TÜV Eye Comfort 3.0 și este prietenos cu ochii utilizatorilor.

Experiență completă fără egal un flagship

În ceea ce privește designul, realme GT5 Pro este oferit în trei culori:Red Rock, Bright Moon și Starry Night. Red Rock și Bright Moon sunt realizate din nano-piele, care a fost testată pentru o rezistență la uzură de peste 500.000 ori. Este un material neted și delicat, dar rezistent în același timp. Starry Night folosește tehnologia AG glass, oferind aceeași senzație delicată și fină la atingere. GT5 Pro folosește un sașiu metalic din aluminiu super-rezistent, care îmbunătățește rezistența la cădere cu 40%.

realme GT5 Pro este primul telefon din industrie care lansează deblocarea rapidă cu ajutorul palmei. Atunci când ecranul este oprit, este suficient să deschideți palma și să o apropiați de ecran pentru a porni ecranul și a-l debloca rapid. Pentru prima dată un telefon este echipat cu un sistem de control al gesturilor folosind inteligența artificială. Sunt 12 gesturi ce pot fi folosite pentru a interacționa cu telefonul.

În ceea ce privește încărcarea rapidă și durata de viață a bateriei, realme GT5 Pro vine cu o baterie masivă de 5400mAh, încărcare rapidă de 100W și încărcare rapidă wireless de 50W, astfel încât utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la durata de viață a bateriei în niciun scenariu.

realme GT5 Pro vine cu interfața realme UI 5.0, aducând utilizatorilor o experiență de navigare mai eficientă și mai inteligentă. Este echipat cu funcții precum IR blaster, NFC îmbunătățit, motor liniar pe axa X, difuzoare duble Dolby Atmos, protecție IP64 pentru apă și praf, aducând o experiență de flagship mai cuprinzătoare.

Telefonul este lansat momentan în China.

Lasă un răspuns