Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

LG PREZINTĂ O „VIAȚĂ REIMAGINATĂ” LA IFA 2022

Compania prezintă produse și servicii

concepute pentru noi posibilitățși experiențe în viața de zi cu zi

BERLIN, 2 Septembrie 2022 — LG Electronics (LG) prezintă la IFA 2022 o gamă diversă de soluții inteligente concepute pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale consumatorilor.

În standul LG (Hall 18, Messe Berlin) de la IFA, vizitatorii sunt întâmpinați de uriașul televizor de 97 de inci OLED evo Gallery Edition. Cel mai mare televizor OLED din lume, modelul G2 de 97 de inci arată o dimensiune cu totul nouă a divertismentului acasă mulțumită calității imaginii OLED cu auto-iluminare și tehnologiei avansate de procesare a imaginii bazată pe AI. Câteva dintre cele mai recente televizoare premium cu ecran mare de la LG vor fi expuse la IFA, inclusiv modelul LG SIGNATURE OLED 8K de 88 de inci și micro LED-ul 4K de 136 de inci (3.840 x 2.160). Această soluție inovatoare de home entertainment oferă imagini la o calitate inegalabilă, la o scară spectaculoasă, asociind pixeli auto-iluminați de dimensiunea micrometrului cu un design modular.

LG-at-IFA_2 (1)

Vizitatorii standului LG vor avea și oportunitatea de a se bucura de o experiență captivantă de gaming pe OLED în zona cu design retro Flex Arcade. Aceștia vor putea încerca o varietate de jocuri pe consolă pe televizoarele OLED de ultimă generație de la LG, inclusiv pe primul televizor OLED flexibil de 42 de inci din lume – noul LG OLED Flex.

lg-styler-shoe-scaled (1)

Standul LG include și Lifestyle Zone, unde vizitatorii pot explora o gamă largă de produse și servicii LG care pot fi adaptate pentru a se potrivi oricăror preferințe. Lifestyle Zone evidențiază cele mai recente televizoare LG OLED Objet Collection, cele mai noi soluții audio, printre care boxa wireless LG XBOOM 360 și piese de mobilier și accesorii pentru casă de la brandul premium olandez Moooi.

LG-booth_97-OLED

Inovațiile expuse la IFA includ soluția LG de îngrijire completă a pantofilor, LG Styler ShoeCase și ShoeCare, modele de spălat și uscător AI care fac spălarea hainelor mai rapidă și mai convenabilă și Aero Furniture: un purificator de aer „de tip masă”, care estompează granița dintre mobilă și aparatele de înaltă performanță pentru îngrijirea aerului. De asemenea, participanții la IFA pot încerca cele mai recente monitoare LG care îmbunătățesc ergonomia și productivitatea la Ergo Monitor Workstation și selecția variată de display-uri de gaming din zona de joc UltraGear Gaming Monitor.

Experiența „Life, Reimagined” poate fi încercată vizitând standul LG la IFA 2022 (2-6 septembrie). Cei care nu pot participa vor putea în continuare să viziteze standul LG prin intermediul videoclipurilor încărcate pe canalul LG Global YouTube (www.youtube.com/GlobalLG).

Lasă un răspuns