Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Auto
  • Maini ingrijite cu produse de calitate premium

Maini ingrijite cu produse de calitate premium

Treburile de toamna aspresc mainile unei femei. Indiferent unde locuieste, ea pregateste atent fructele si legumele pe care le va conserva, curata de coaja, spala in mai multe ape, mesteca in tuciuri si oale. Manusile de unica folosinta ar impiedica-o sa faca totul asa de bine.

Destul ca se spala pe maini cu sapun si se dezinfecteaza de 10 ori, mai trebuie sa interactioneze si cu obiecte fierbinti. Pielea s-a asprit, fiindca nu s-au ales sapunul lichid si dezinfectantul cu rol protector de pe site-ul magazinului ExclusivCosmetics.

In stocul acestui magazin se gasesc cele mai bune produse, sunt livrate gratuit la comenzi de peste 190 de lei si in plus, cumparatorul primeste si un cadou util.

Dar haideti sa vorbim despre cele mai bune produse manichiura Exclusiv Cosmetics  care inlatura efectele vizibile pe care treburile de toamna le au asupra mainilor doamnelor!

Pielea uscata este inestetica si se impune a fi inlaturata si de pe fata, gat, parti vizibile ale corpului, dar si de pe maini si picioare.

SNB PEELING DE TEI PENTRU MANICHIURA este produsul ideal pentru exfoliere si mai are si parfumul divin de flori de tei.

Acest produs miraculos ajuta la inlaturarea delicata a stratului de piele uscata si la regenerarea acesteia, lasand in urma o piele hidratata, intinerita si elastica. Pretul de 32 de lei nu acopera beneficiile pe care produsul le are asupra pielii de pe maini si picioare datorita ingredientelor sale care asigura regenerarea pielii.

Crema are in componenta: glicerina, ulei de Jojoba, extract de tei, ulei de migdale, rozmarin, vitamina E si Bisabolol.

Tratamentul este simplu si se realizeaza parcurgand atent aceste etape:

  1. Se spala mainile foarte bine cu un sapun lichid comandat de la aceeasi sursa, fiindca nu contine substante care agreseaza pielea, ci dimpotriva compusi care curata in profunzime pielea, dar o si protejeaza si hidrateaza.
  2. Pe pielea curata se intinde produsul cu rol exfoliant uniform.
  3. Se maseaza usor mainile.
  4. Se sterge suprafata acestora cu servetele uscate sau dischete pentru demachiere.

Lasă un răspuns