Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Sesiuni de gaming pe mobile și TV, invitați speciali și multe surprize vă așteaptă la standul Samsung de la Comic Con

Sesiuni de gaming pe mobile și TV, invitați speciali și multe surprize vă așteaptă la standul Samsung de la Comic Con

București, România – 25 august – Între 26 și 27 august, participanții de anul acesta la East European Comic Con se vor putea bucura de numeroase activități și surprize la cornerul Samsung din cadrul festivalului. Vizitatorii standului sunt așteptați să testeze dispozitivele brandului și să descopere experiența inedită de gaming pe care o oferă noul telefon pliabil Galaxy Z Fold4, precum și seria Galaxy S22 deja consacrată. În plus, aceștia vor putea da startul unor sesiuni de joc în Fortnite, Wildrift sau PUBG alături de invitații Samsung.

Mai mulți ambasadori de brand Samsung, streameri și gameri români recunoscuți vor fi prezenți în cele 3 zile de eveniment la cornerul Samsung, unde îi vor invita pe vizitatori să se alăture unor sesiuni de gaming 1 la 1 împreună cu ei atât pe mobile, cât și pe televizorul Neo QLED (alături de o consolă Xbox).

Comic Con_PlayOnWithSamsung

Pentru prima zi de eveniment – vineri, 26 august– Samsung a pregătit:

  • De la 18:00 la 19:00 o sesiune de gaming cu un invitat surpriză, moderată de Bogdan Techeș;
  • De la 19:00 la 20:00 o sesiune de PUBG cu Tedereu.

Pentru sâmbătă, 27 august, programul din cadrul standului va fi:

  • De la ora 12:00 la ora 14:00 o sesiune de gaming pe mobile & TV cu echipa GRL Power: Antonia Nuckle, Irina Simion (Reddysh) și Ruxandra Mezin (Meowmy); acestea se vor juca cu participanții jocuri precum Fortnite, Dead by Daylight, Wildrift sau Mortal Kombat; sesiunile vor fi moderate de Octav „Ang” Cretu din partea Nexus;
  • De la 14:30 la 16:30 sesiune de FIFA cu Ovidiu Patrascu;
  • De la 18:00 la 20:00 va avea loc seminifinala PUBG #PlayOnWithSamsung pe canalul de YouTube al lui Tedereu, sesiune ce va fi difuzată live și pe televizoarele de la cornerul Samsung.

Programul zilei de duminică, 28 august, este următorul:

  • De la ora 12:00 la ora 14:00 sesiune de Fornite cu Maximilian Ioan
  • De la ora 18:00 la ora 20:00 va avea loc finala PUBG #PlayOnWithSamsung pe canalul de YouTube al lui Tedereu, sesiune ce va fi difuzată live și pe televizoarele de la cornerul Samsung.

Pe lângă sesiunile de gaming, participanții vor putea să își facă fotografii cu tematică cosplay într-o zonă special amenajată a standului, dar și să își testeze abilitățile de dans și să își măsoare ritmul cardiac sau nivelul de stres folosind Galaxy Watch5.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns