Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Huawei și AppGallery îi așteaptă pe vizitatori la ComicCon 2022 cu jocuri, produse noi și vouchere

Huawei și AppGallery îi așteaptă pe vizitatori la ComicCon 2022 cu jocuri, produse noi și vouchere

București, 25 august 2022 – Huawei Consumer BG vine, alături de AppGallery, la ComicCon, unde vor putea fi vizitați de pasionații de gaming și de iubitorii de gadgeturi la standul A13. Evenimentul se desfășoară în perioada 26-28 august la Romexpo. La standul Huawei & AppGallery, gamerii se pot bucura de jocurile preferate pe telefoanele HUAWEI P50 și Nova 9 SE, precum și pe monitoarele de gaming HUAWEI MateView 34”. Vizitatorii ComicCon pot vedea și testa produsele Huawei aflate la standul de prezentare, precum: tableta HUAWEI MatePad Paper, telefonul HUAWEI Nova 9, laptopul HUAWEI MateBook D16, monitorul de gaming HUAWEI MateView GT 27” și routerul HUAWEI WiFi Mesh 3.

Participanții la eveniment se pot distra la standul Huawei jucând popularul joc Angry Birds pe un ecran interactiv de mari dimensiuni. În plus, vizitatorii pot instala AppGallery, magazinul de aplicații al Huawei, unde se vor bucura de 10% Cash-Back și un cupon de până la 50% reducere pentru jocuri de strategie, precum: Evony: The King`s Return, Guns of Glory: The Man In The Iron Mask și Lords Mobile, dar și pentru jocuri de acțiune cum ar fi: FreeFire, PUBG și World of Tanks – Blitz. De asemenea, AppGallery oferă și o reducere de 20 de lei pentru o tranzacție de minim 40 de lei la jocurile din campania de vară.

Huawei x ComicCon (1)

„Ne dorim ca vizitatorii care vor veni la ComicCon să se bucure de experiența de utilizare oferită atât de device-urile Huawei, cât și de AppGallery, principalul nostru canal de descărcare a aplicațiilor într-un telefon Huawei. Vrem să venim cât mai aproape de utilizatorii noștri, într-un mediu plăcut pentru iubitorii de gaming și de tehnologie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a deveni mai familiari cu tot ce înseamnă Huawei și universul aplicațiilor care ne fac viața mai ușoară.”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

ComicCon este un eveniment care se adresează iubitorilor de gaming și tehnologie, comic books, filme, seriale TV, cosplay, manga și anime. Evenimentul a strâns în jur de 52.000 de vizitatori în 2019 și aproximativ 48.000 în 2018. Printre vedetele care vor fi prezente la eveniment anul acesta se numără Graham McTavish, cunoscut din serialele Outlander, Lucifer și The Witcher, Clive Standen, care a jucat în Vikings, Taken și Doctor Who, precum și Kevin McNally, actor din filme precum The Crown, Dr Who și Pirates Of The Caribbean.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai simplă – iar acest lucru face parte din strategia extinsă “1+8+N” a Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastră este de a crea o platformă de distribuție a aplicațiilor deschisă, inovatoare, accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja cu strictețe confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind unul din primele trei magazine de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigare & transport, știri, social media, shopping, modă și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, distribuțiile totale de aplicații depășind 432 miliarde în 2021.

Pentru actualizări regulate despre AppGallery, urmăriți-ne pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/AppGallery

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube: https://www.youtube.com/c/AppGallery/featured

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind o treime din populația lumii. Compania deţine 14 centre R&D în ţări precum Germania, Suedia, India şi China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive din gama wearable și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.huawei.com/en

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Youtube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns