Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • BenQ anunță lansarea a trei noi monitoare pentru jocuri și va prezenta proiectorul X3000i, premiat de EISA, la Gamescom 2022

BenQ anunță lansarea a trei noi monitoare pentru jocuri și va prezenta proiectorul X3000i, premiat de EISA, la Gamescom 2022

Bucureşti, România, 24 august 2022 – BenQ, brand global producător de electronice de larg consum, anunță că, pentru prima dată, vizitatorii Gamescom 2022 vor putea vedea noi monitoare de gaming din seria MOBIUZ și cele mai noi produse e-Sports  lansate sub brand-ul ZOWIE.

În perioada 24-28 August, la Köln, Germania, vizitatorii standului BenQ (standul A-031, Hala 08.1) vor avea șansa de a explora o realitate imersivă a jocurilor în timp ce descoperă următoarea generație de ecrane de top, concepute pentru toţi pasionații de jocuri. Această ediție va fi și mai specială pentru că se va desfășura atât în format fizic, cât și online.

„La BenQ, ne străduim continuu să le oferim jucătorilor cel mai avansat grad posibil de imersiune audio-vizuală și inovații de top ce includ inteligența artificială, totul  pentru a asigura o experiență de joc îmbunătățită. În acest fel, îi putem ajuta pe jucători să atingă o performanță superioară”, spune Steve Chu, președintele BenQ Europe„Deoarece scopul nostru este să creăm experiențe premium pentru jucătorii de toate tipurile, următorul pas firesc pentru noi a fost să aducem clienților noștri cea mai recentă tehnologie pentru ecrane care va schimba modul în care aceștia interacționează în lumile lor virtuale”, continuă președintele BenQ Europe.

benq gamescom

Gamescom este platforma globală perfectă care prezintă pentru prima dată cea mai nouă generație a noastră de monitoare pentru gaming, deoarece este unul dintre evenimentele de gaming de top din lume”, încheie Chu. „În aceste cinci zile, așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm la standul nostru pe toți vizitatorii show-ului și să le oferim ocazia de a experimenta pentru prima dată noile noastre modele de ecrane.”

Noua linie de produse MOBIUZ include modelele EX480UZ, EX270M și EX270QM.

MOBIUZ EX480UZ este primul monitor de jocuri BenQ echipat cu un panou OLED, diagonală de 48 de inchi, rezoluție 4K cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, un timp de răspuns ultra-rapid de 0,1 ms, culori True 10-bit și suport True Black HDR 400. De asemenea, modelul oferă FreeSync Premium și tehnologia HDRi de la BenQ, precum și un switch KVM, mapare a scenariilor prin telecomandă, opţiune Light Tuner și difuzoare treVolo. Prin urmare, EX480UZ este alegerea perfectă pentru utilizatorii care doresc să-și îmbunătățească experiența de joc.

EX270M și EX270QM sunt primele monitoare MOBIUZ care oferă rate de reîmprospătare de 240Hz și un timp de răspuns impresionant de 1msGtG, un nivel de performanță ideal pentru jocurile FPS. Modelul EX270M are, printre altele, un display FHD cu diagonala de 27 de inchi un panou IPS, precum și un sistem audio 2.1 cu două canale și un sistem audio treVolo subwoofer de 5W.

Modelul EX270QM vine cu un ecran QHD de 27 de inchi și un panou IPS cu certificare VESA HDR600. În plus, conectivitatea HDMI 2.1 asigură compatibilitatea VRR (rată de reîmprospătare variabilă) pentru consolele de jocuri de ultimă generație, garantând o performanță fluidă a jocului fără apariția unor întreruperi a imaginilor pe ecran. Atât EX270QM cât și EX270M vin echipate cu scenario mapping, telecomandă și Light Tuner.

ZOWIE, sub-brand-ul BenQ specializat pentru e-Sports, va fi de asemenea prezent la standul BenQ. ZOWIE, care a primit recunoașterea pe scară largă din partea jucătorilor de e-Sport pentru produsele sale de cea mai bună performanță, a devenit recent prin monitoarele sale, partenerul oficial pentru Valorant Challenger Tour EMEA 2022, un eveniment organizat de RIOT Games. La stand, vizitatorii vor avea șansa de a testa cele mai noi produse echipate cu tehnologia DyAc⁺™. În plus, toată lumea va avea șansa de a vedea la lucru instrumentul XL Setting to Share™, care permite partajarea setărilor de afișare cu alți utilizatori prin trimiterea acestora ca profil.

Mouse-ul din seria C de la ZOWIE și mouse pad-ul G-SR-SE de ultimă generație vor fi, de asemenea, disponibile pentru a fi testate la stand de jucători.

Toate monitoarele dispun de tehnologia BenQ Eye-Care. Acest lucru asigură o experiență de vizualizare flicker-free și o lumină albastră scăzută pentru vizionare confortabilă pe perioade lungi de joc. Toate monitoarele sunt, de asemenea, însoțite de suporturi reglabile pe înălțime pentru a asigura un confort maxim pentru jucători.

Mai mult, vizitatorii standului BenQ vor putea vedea proiectorul X3000i, recent distins cu prestigiosul EISA Award ca EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 la categoria „Home Theater Display & Video”. Pentru jucători, acest model aduce un „Fast Mode” preconfigurat, cu un buton dedicat pe telecomandă și timpi de răspuns până la aproape 4 ms la 1080p/240Hz (și 16ms pentru 4K/60Hz), împreună cu trei moduri de joc optimizate pentru diferite genuri.

Cele trei monitoare vor fi disponibile la precomandă din luna septembrie/octombrie. BenQ Mobiuz EX480UZ va fi disponibil la preţul de 1,999 EUR, EX270M la 399 EUR, EX270QM la 799 EUR. Pentru a afla mai multe despre monitoare, vizitați BenQ.eu.

 

***

Despre BenQ (Corporation)

Întemeiată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, BenQ Corporation este lider mondial în furnizarea de soluții și tehnologie umană, având ca scop îmbunătățirea fiecărui aspect al vieții consumatorilor. Pentru a-și realiza viziunea, compania se concentrează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de astăzi – stilul de viață, afaceri, asistență medicală și educație – cu speranța de a oferi oamenilor mijloacele de a trăi mai bine, de a crește eficiența, de a se simți mai sănătoși și de a îmbunătăți învățarea. Astfel de mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii încorporate orientate către utilizatori, de la proiectoare digitale la monitoare, afișaje interactive de format mare, produse audio, produse cloud pentru consumatorii finali, comunicații mobile și iluminare lifestyle. Because it matters.

Despre BenQ Group

BenQ Group este o corporație puternică cu venituri de peste 22 de miliarde de dolari, compusă din aproape 20 de companii independente care operează în peste 30 de țări în numeroase industrii, cu o forță de muncă combinată de peste 100.000 de angajați. Fiecare membru al grupului este un lider recunoscut în propriul său domeniu, contribuind la resursele vaste ale BenQ Group, la cercetarea și dezvoltarea extinse și punctele forte strategice distincte. Prin valorificarea specializării verticale a fiecărei companii pentru a crea o scalare reală pe piețele orizontale, BenQ Group controlează un lanț valoric extrem de eficient, cu capacitatea de neegalat de a furniza componente critice și soluții de clasă mondială în următoarele industrii: TFT-LCD, energie verde, chimicale fine și materiale avansate, iluminat, design IC, componente de precizie, integrare de sistem, afaceri de marcă și servicii. Grupul se angajează în afaceri profitabile și sustenabile care împărtășesc viziunea sa de lungă durată Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life. Companiile BenQ Gruop sunt: ​​BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (cel mai mare producător mondial de panouri TFT-LCD de dimensiuni mari), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Lasă un răspuns