Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • HUAWEI WATCH GT 3 Pro a primit premiul EISA pentru cel mai bun smartwatch 2022-2023

HUAWEI WATCH GT 3 Pro a primit premiul EISA pentru cel mai bun smartwatch 2022-2023

Distincția EISA confirmă poziția de lider în industrie a HUAWEI WATCH GT 3 Pro

 

București, 24 august 2022 – Huawei Consumer Business Group a primit un premiu important pentru HUAWEI WATCH GT3 Pro, din partea Expert Imaging and Sound Association. Dispozitivul Huawei a fost numit „cel mai bun smartwatch 2022-2023” de EISA. Asociația reunește peste 60 dintre cele mai respectate reviste internaționale specializate în electronice de larg consum, website-uri și jurnaliști, și a premiat HUAWEI WATCH GT3 Pro în baza recenziilor tehnice independente ale membrilor săi.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro_1

Este al treilea an consecutiv când Huawei primește acest premiu. Distincția este prima dintr-un lung șir de titluri prestigioase deținute de HUAWEI WATCH GT3 Pro, acesta din urmă primind și premiul Editor’s Choice din partea Android Headlines, Tech Advisor și PhoneArena, publicații care au remarcat „construcția de calitate superioară”, dar și „funcționalitățile bogate și variate” ale ceasului smart.

Jurații EISA au subliniat faptul că HUAWEI WATCH GT 3 Pro este „cel mai rafinat și perfecționat smartphone Huawei de până acum”. Ei au lăudat „designul clasic” și „elegant”, care cuprinde un „corp de titan, spate ceramic și cadran din safir” și un „ecran AMOLED clar” și „plin de culoare”. Totodată, jurații au apreciat sistemul „avansat de operare”, „multitudinea de aplicații și funcții”, rezistența la apă, durata de viață „exceptională” a bateriei, precum și funcțiile de monitorizare a nivelului de oxigen din sânge și de testare la stres.

Suntem extrem de onorați să primim premiul EISA «Cel mai bun smartwatch 2022-2023» pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro, mai ales că este al treilea an consecutiv în care ni se acordă această distincție. Huawei s-a dedicat întotdeauna utilizării tehnologiei cu scopul de a îmbunătăți și simplifica viața de zi cu zi a utilizatorilor, permițându-le să-și atingă obiectivele personale și profesionale într-un mod care să le sporească încrederea în sine. Cu multitudinea de funcții de urmărire a sănătății și fitness-ului, HUAWEI WATCH GT 3 Pro este exemplul perfect al modului în care tehnologia Huawei îi ajută pe utilizatori să fie mai fericiți și să-și manifeste cea mai bună versiune a lor.”, a precizat Kevin Ho, Chief Operating Officer, Huawei Consumer Business Group.

 

HUAWEI WATCH GT3 Pro încurajează un stil de viață sănătos

HUAWEI WATCH GT3 Pro este un model vârf de gamă, care reușește să combine în mod armonios un design rafinat cu funcții de ultimă generație, pentru a oferi utilizatorilor un accesoriu purtabil elegant, care este util în orice moment al zilei. Utilizatorii care aleg acest smartwatch se bucură de funcții de sănătate și fitness la un nivel ridicat de performanță. Iar mulțumită impermeabilității 5 ATM la 30 de metri adâncime, HUAWEI WATCH GT3 Pro poate să fie folosit și în timpul înotului și a altor activități acvatice, fără să existe riscul de a se defecta în contact cu apa.

Mai mult, dispozitivul are un timp de încărcare cu 30% mai rapid decât la ultima generație. Prin funcțiile de urmărire specializate, acesta contribuie la îmbunătățirea stilului de viață. HUAWEI WATCH GT3 Pro are peste 100 de moduri de antrenament, posibilitatea de analiză EKG, monitorizarea inteligentă a ritmului cardiac și tracker-ul HUAWEI TruSleep 2.0.

Acest smartwatch se remarcă printr-un aspect premium, în variante de culoare Titan sau Ceramic. Poate fi conectat cu ușurință la alte dispozitive, demonstrând astfel avantajele strategiei Huawei „1 + 8 + N” Seamless AI Life și contribuind la formarea unui veritabil ecosistem de dispozitive tech. HUAWEI WATCH GT3 Pro poate să se conecteze atât la alte dispozitive inteligente Huawei, cât și la telefoane iOS și Android.

Descoperă mai multe despre HUAWEI WATCH GT 3 Pro aici:

https://consumer.huawei.com/ro/wearables/watch-gt3-pro-titanium/.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns