Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Noile Galaxy Z Flip4 și Z Fold4, disponibile pentru precomandă la Vodafone, cu abonamentul RED Infinity 23, redus la 18 euro/ lună

Noile Galaxy Z Flip4 și Z Fold4, disponibile pentru precomandă la Vodafone, cu abonamentul RED Infinity 23, redus la 18 euro/ lună

București, 11 august 2022 – Vodafone România anunță disponibilitatea pentru precomandă a celei mai noi generații de smartphone-uri pliabile de la Samsung: Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, livrările urmând să fie efectuate începând cu 26 august a.c. Samsung Galaxy Z Flip4  în varianta de 128 GB poate fi achiziționat de la Vodafone împreună cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 18 euro/ lună, cu o perioadă contractuală de doi ani, rată lunară de 25 de euro și un avans de 408 euro. Samsung Galaxy Z Fold4 de 256 GB este disponibil cu același tip de abonament, încheiat pe aceeași perioadă de timp, dar cu o rată lunară de 30 de euro și un avans de 986 de euro. Ambele smartphone-uri pot fi achiziționate și fără perioadă contractuală la prețul de 1098 de euro cu TVA inclus pentru modelul Galaxy Z Flip4, respectiv  1796,4 euro (TVA inclus) pentru Galaxy Z Fold4.

Galaxy Z Flip4 oferă o experiență îmbunătățită la nivelul camerei, dând utilizatorilor posibilitatea de a filma videoclipuri hands-free sau de a realiza selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot îmbunătățit, toate la o calitate foarte bună, atât pe timp de zi cât și de noapte datorită camerei echipate cu un senzor cu 65% mai luminos, alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1.

Totodată, utilizatorii pot efectua apeluri, pot răspunde la mesaje, pot debloca mașina și chiar controla widget-ul SmartThings Scene direct din ecranul extern, fără a fi necesară deschiderea smartphone-ului.

samsung-galaxy-z-fold-2

Cu o baterie de 3700mAh și o încărcare mai rapidă (la 50% în aproximativ 30 de minute), Galaxy Z Flip4 le permite utilizatorilor să rămână conectați mai mult timp.

În materie de design, noul Galaxy Z Flip 4 vine cu o balama mai subțire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase, dar și posibilități de personalizare atât a ecranului extern, cât și a celui principal, cu fonturi, pictograme și modele disponibile în Galaxy Themes. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de cadrane de ceas și fundaluri în diferite formate: imagini, GIF-uri și chiar video-uri.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone Samsung de până acum, este și primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabil.

samsung-galaxy-z-fold-1

Cu un design compact și ușor, Galaxy Z Fold4 a fost conceput pentru multitasking facilitând utilizatorilor accesul la aplicațiile preferate și la cele recent folosite. Multitasking-ul este totodată mai intuitiv și mai ușor de realizat datorită noilor gesturi de glisare, care permit comutarea între afișarea aplicațiilor pe întregul ecran și ferestrele pop-up sau împărțirea ecranului în jumătate pentru mai multe variante de multitasking. Experiența este completă datorită noului S Pen, util în luarea de notițe și realizarea de desene chiar și din mers, fiind stocat acum în interiorul carcasei telefonului.

Galaxy Z Fold4 are un obiectiv de 50MP îmbunătățit, Space Zoom de 30x și o varietate de moduri pentru cameră, pentru fotografii și videoclipuri uimitoare. Dimensiunea mai mare a pixelilor, senzorul cu 23% mai luminos  și puterea de procesare îmbunătățită asigură totodată captarea de imagini clare chiar și pe timp de noapte.

Ecranul principal de 7.6 inci, mai luminos, și cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz oferă o vizionare mai bună, inclusiv a aplicațiilor de social media populare, cât și a celor de streaming video, în modul hands-free, datorită Flex Mode. Galaxy Z Fold4 este potrivit și pentru gaming datorită platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 și a tehnologiei hiper-rapide 5G.

samsung-galaxy-z-flip-2

În privința designului, Galaxy Z Fold4 are o balama mai subțire, o greutate mai mică și rame mai înguste, iar ecranul mai lat permite interacțiuni ușor de realizat cu o singură mână, atunci când este utilizat ecranul extern.

Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu rame și balama din Armour Aluminium, ecran extern și spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+ și ecran principal cu strat de protecție optimizat. Ambele modele sunt rezistente la apă, având IPX8.

Galaxy Z Flip4 este disponibil în culori cunoscute precum Bora Purple și Graphite, dar și în noile variante Pink Gold și Blue. Pentru Galaxy Z Fold4 opțiunile de culoare sunt: Graygreen, Beige și Phantom Black.

samsung-galaxy-z-flip-1

Despre Vodafone

Unică prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicații și tehnologie din Europa și Africa, Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conexiuni, platforme, produse și servicii.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 48 de țări. La 30 iunie 2022, aveam peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 160 de milioane de dispozitive și platforme.

Am revoluționat segmentul fintech din Africa prin M-Pesa, serviciu care aniversează 15 ani în 2022. Este cea mai mare platformă fintech din regiune și oferă acces la servicii financiare unui număr de peste 50 de milioane de oameni într-un mod sigur, accesibil și convenabil.

Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, folosind tehnologia pentru a îmbunătăți viețile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei și pentru a facilita o societate digitală incluzivă și sustenabilă.

Ne-am angajat să reducem impactul companiei asupra mediului, astfel încât să putem atinge net zero al emisiilor din întreg lanțul nostru valoric până în 2040, ajutându-ne în același timp clienții să își reducă propriile emisii de carbon cu 350 milioane de tone până în 2030. Facem pași importanți în reducerea deșeurilor rezultate din dispozitivele mobile și în atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Credem în puterea conectării și în servicii digitale pentru a îmbunătăți societatea și economiile, lucrând alături de guverne pentru a digitaliza sănătatea, educația și agricultura și pentru a crea orașe mai curate și mai sigure. Produsele și serviciile noastre sprijină digitalizarea afacerilor, în special a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Strategia noastră de incluziune urmărește ca nimeni să nu fie lăsat în urmă asigurând conectare, dobândirea de abilități digitale și dezvoltarea de produse și servicii relevante, care facilitează accesul la educație, sănătate și finanțe. Ne-am angajat, de asemenea, să dezvoltăm o forță de muncă diversă și incluzivă, care să reflecte clienții și societățile în care activăm.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Lasă un răspuns