Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • [Editorial] Călătoria spre noua generație inovatoare de telefoane pliabile începe azi

[Editorial] Călătoria spre noua generație inovatoare de telefoane pliabile începe azi

Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și șef al diviziei Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, discută despre modul în care evenimentul Unpacked de anul acesta se raportează la noul normal și ne oferă tuturor acces la experiența Galaxy, atât online, cât și offline.

 

De peste un deceniu, evenimentele Samsung Galaxy Unpacked reprezintă punctul culminant al inovației, ingineriei și celebrării – reunind comunitatea Galaxy din întreaga lume pentru a dezvălui cele mai recente inovații Samsung Galaxy.

De la prima ediție din 2009, Unpacked a fost mai mult decât o lansare de produs nou. Este un eveniment care reunește fanii Samsung și aduce o recunoaștere a eforturilor depuse de mii de angajați pentru a lansa un nou produs. Fanii Samsung au urmărit de-a lungul timpului evenimentele Unpacked pentru a experimenta următoarea generație de produse inovatoare Galaxy, lucru care reprezintă adevăratul spirit al Samsung și împinge industria mobile înainte.

Stephanie Choi

Pe măsură ce lumea se deschide către noi experiențe, dăm o nouă formă evenimentului Unpacked prin lentila filozofiei noastre Galaxy – aceea de a fi deschiși și în linie cu creativitatea cu care vine noua serie de telefoane pliabile. Ambiția noastră nu este doar aceea de a inova prin noi tehnologii, ci și în ceea ce privește abordarea noastră de marketing. Pentru a realiza acest lucru, ne asigurăm că experiența Galaxy este accesibilă tuturor.

Abia aștept să văd cum va răspunde comunitatea Galaxy la cea mai nouă lansare de telefoane pliabile. Ne vedem pe 10 august!

O experiență Galaxy îmbunătățită

În pragul următorului eveniment Unpacked, lansăm campania ,,greater than” care oferă o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă o lume mai bună cu noua lansare de dispozitive pliabile. Simbolul universal (>) sugerează cum forma unică a telefoanelor noastre pliabile nu reprezintă doar o schimbare la nivel de aspect, ci și în felul prin care interacționăm cu dispozitivele noastre.

Samsung depășește din nou așteptările privind ceea ce pot să facă smartphone-urile și aduce noi alternative de a lucra, de a te juca și de a capta viața în imagini cu această nouă serie.

Urmăriți aici Samsung Galaxy Unpacked 2022: Official Trailer

Lasă un răspuns