Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Seria HONOR 90 se lansează în România pe 6 iulie

Seria HONOR 90 se lansează în România pe 6 iulie

BUCUREȘTI, 21 Iunie 2023 – Noua serie HONOR 90, cea mai recentă iterație a gamei de smartphone-uri din seria N, va debuta pe 6 iulie, la Paris, în cadrul unui eveniment oficial de lansare. Seria include smartphone-urile HONOR 90 și HONOR 90 Lite ce vor fi disponibile în România, odată cu lansarea europeană.

Folosindu-se de tehnologii de ultimă generație și continuând strategia axată pe inovații centrate pe utilizator, HONOR lansează o nouă serie de smartphone-uri cu un design atractiv și performanțe remarcabile, stabilind astfel noi standarde în industrie. Noul HONOR 90 integrează o serie de funcționalități menite să surprindă utilizatorii și să redefinească experiența de zi cu zi.

Ultra Clear Camera și HDR

“Ultra Clear Camera” – o funcție care promite claritate și detalii excepționale pentru fiecare fotografie. Împreună cu impresionanta tehnologie HDR (High Dynamic Range), utilizatorii pot surprinde imagini uimitoare, ce redau culori realiste și un contrast dinamic incredibil.

Capacitățile excepționale de captură în condiții de iluminare scăzută permit utilizatorilor să își documenteze experiențele, chiar și după apusul soarelui. Fie că este vorba de o cină romantică la lumina lumânărilor sau de panorama uluitoare a unui oraș sub lumina lunii, HONOR 90 se remarcă prin capacitatea de a captura lumea din jur în toată frumusețea ei, asigurându-se că fiecare moment este imortalizat la o calitate deosebită.

Billion color display cu 120Hz

HONOR introduce „Billion color display”, o caracteristică disponibilă, de obicei, pentru segmentul premium al pieței de smartphone-uri. Astfel, HONOR 90 va fi capabil să afișeze o gamă largă de culori – aproximativ un miliard. Utilizatorii se pot aștepta la o experiență de vizualizare vibrantă și dinamică, folosind culori realiste și detalii incredibile. Fie că ne raportăm la videoclipuri, jocuri sau o simplă navigare, această caracteristică face o diferență semnificativă pentru experiența vizuală.

La caracteristicile avansate ale ecranului HONOR 90, se adaugă și o rată de refresh de 120 Hz. Ratele de refresh ridicate au devenit o caracteristică foarte importantă pentru utilizatori, deoarece permit o derulare mai lină, imagini mai clare și, în general, o experiență mai plăcută și mai receptivă.

Eye care features

În prezent petrecem nenumărate ore în fața ecranelor, de aceea protejarea sănătății ochilor noștri nu a fost niciodată mai importantă. HONOR acordă prioritate acestui aspect și introduce caracteristici care reduc emisiile de lumina albastră și ajustează luminozitatea și temperatura ecranului în funcție de condițiile de iluminare înconjurătoare. În acest fel, utilizatorii se pot bucura de conținut în confort, chiar și în timpul sesiunilor de navigare pe timp de noapte.

Design elegant

În ceea ce privește designul și construcția, seria HONOR 90 își propune să impresioneze. Smartphone-urile se vor distinge prin simplitatea designului subțire și elegant. HONOR a demonstrat în mod constant expertiza sa în crearea de smartphone-uri care nu numai că sunt atractive din punct de vedere vizual, dar oferă și o experiență tactilă excepțională.

Cu seria HONOR 90, HONOR continuă această tradiție de a crea dispozitive care îmbină fără efort estetica și ergonomia, asigurându-se că utilizatorii se vor bucura de un telefon elegant, durabil și de încredere. Totodată, smartphone-urile din serie sunt construite să reziste la șocuri și lovituri.

Autonomie de până la 2 zile

Cu o baterie impresionantă de 5000 mAh, seria HONOR 90 promite o autonomie remarcabilă de până la două zile. Indiferent cât de solicitantă este ziua, utilizatorii pot avea încredere că smartphone-ul va rezista o perioadă îndelungată.

Lasă un răspuns