Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Huawei susține transformarea digitală a industriilor prin cultivarea unui ecosistem de talente

Huawei susține transformarea digitală a industriilor prin cultivarea unui ecosistem de talente

București, 19 mai. Huawei a găzduit săptămâna aceasta Digital Talent Summit, în Barcelona, ​​unde și-a consolidat angajamentul de a susține și dezvolta abilitățile ICT din cadrul industriilor, pentru a sprijini transformarea lor digitală. Evenimentul a oferit oportunitatea unui schimb de idei în scopul explorării unor modalități de a cultiva talentul digital.

Potrivit raportului anual Huawei 2021, Huawei a fost al doilea cel mai mare investitor global în cercetare și dezvoltare. Peste jumătate dintre angajații săi fac parte din acest sector.

În contextul în ne aflăm în mijlocul celei de-a patra revoluții tehnologice conduse de 5G, AI și big data, Huawei continuă să oferă produse, soluții și servicii de ultimă generație consumatorilor globali, operatorilor de telecomunicații și clienților întreprinderi.

Peste 220 de milioane de dispozitive Huawei pentru consumatori au fost echipate cu sistemul de operare (OS) Harmony, iar Huawei Mobile Services (HMS) a devenit al treilea cel mai mare ecosistem de aplicații mobile din lume.

logo (1)

Pe măsură ce tehnologiile continuă să se dezvolte rapid, peste 170 de țări au adoptat și au lansat strategii digitale pentru viitor. Transformarea digitală necesită un număr mare de talente ICT, iar organizațiile cu autoritate prevăd un decalaj de peste 10 milioane de profesioniști în domeniu la nivel mondial în următorul deceniu.

Pentru a reduce decalajul dintre ofertă și cerere, Huawei a creat ecosistemul de talente „Three Trees”, care integrează educația, industria și abordări publice în zona de cultivare a talentelor.

Ecosistemul educațional Huawei are scopul de a construi comunități de talente, de a îmbunătăți abilități, de a dezvoltă standarde și a promova aptitudini.

Huawei colaborează cu universități și colegii, autorități educaționale și organizații internaționale, pentru dezvoltarea proiectelor în domeniul educației din întreaga lume, organizarea de competiții ICT și a târgurilor de locuri de muncă.

Până la sfârșitul anului 2021, Huawei Talent era disponibil în peste 170 de țări și regiuni. În ultimii trei ani, au lansat peste 260 de cursuri online care au ajuns la peste 1,21 milioane de cursanți. Platforma oferă mai multe metode de învățare, cum ar fi laboratoare online bazate pe cloud, cursuri live și examene simulate, asigurându-se că studenții învață atât prin teorie, cât și prin practică.

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Compania are 194.000 de angajați și operează în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi. Cu soluții integrate în patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – s-au angajat să aducă tehnologia digitală fiecărei persoane, locuințe și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată.

Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creează valoare de durată pentru clienți, fac eforturi pentru a oferi oportunități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile. La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Compania investește masiv în cercetarea de bază, concentrându-se pe descoperiri tehnologice care duc lumea înainte. Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/HuaweiEUNews

http://www.facebook.com/HuaweiRO

http://www.youtube.com/Huawei

Lasă un răspuns