Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Televizoarele Samsung din 2022 obțin certificare de reducere a carbonului de la Carbon Trust

Televizoarele Samsung din 2022 obțin certificare de reducere a carbonului de la Carbon Trust

Samsung își continuă eforturile de a crea produse mai durabile, în conformitate cu viziunea sa „Going Green”.

București, România – 27 aprilie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd., cel mai mare producător de televizoare din lume timp de 16 ani consecutiv, a anunțat că gama sa Neo QLED din 2022 a obținut certificarea „Reducing CO2” de la Carbon Trust, ca recunoaștere a eforturilor sale de a-și reduce amprenta de carbon.

Carbon Trust este o companie de consultanță globală în domeniul climei, ce are misiunea de a accelera trecerea către un viitor decarbonizat. Certificarea „Reducing CO2” înseamnă că amprenta de carbon a unui produs se reduce de la an la an. Evaluează cantitatea de GES (gaze cu efect de seră) generată pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului, utilizând standarde recunoscute la nivel internațional.

Anul acesta, 11 modele din gama de televizoare Samsung din 2022, inclusiv trei televizoare din seria Neo QLED 8K, trei din seria Neo QLED 4K, două din seria QLED, două din seria Lifestyle TV și un Crystal UHD TV, au obținut certificarea datorită scăderii greutății produsului și a consumului de energie în timpul utilizării.

Neo QLED 8K_ (1)

Samsung și-a luat de mult timp angajamentul să creeze produse inovatoare, dar și să modeleze și să implementeze tehnologii de durabilitate a mediului. În timpul evenimentului Samsung din cadrul CES 2022, Jong-Hee (JH) Han, vicepreședinte, CEO și șef al diviziei Samsung Electronics Device eXperience (DX), a dezvăluit viziunea companiei „Together for Tomorrow”, evidențiind angajamentul Samsung de a contribui la un viitor sustenabil, colaborarea fiind elementul central în prezervarea planetei noastre.

Neo QLED_Lifestyle TV_ (1) (1)

Ca parte a inițiativei, divizia Visual Display Business va folosi de aproximativ 30 de ori mai mult plastic reciclat decât în 2021 pentru a-și produce produsele. Samsung a dezvăluit de asemenea planul de a extinde utilizarea materialelor reciclate în toate dispozitivele mobile și produsele electrocasnice până în 2025.

În plus, Samsung a adoptat diverse practici durabile pentru a minimiza impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viață al produselor sale. Programul „Eco-Packaging” al companiei – care le permite consumatorilor să recicleze ambalajul produselor TV în piese de mobilier versatile – a primit un upgrade în acest an, ambalajele produselor folosind cu 90% mai puțină cerneală, îndepărtând totodată și capsele în timpul producției.

Samsung a extins, de asemenea, telecomanda SolarCell, care elimină risipa de baterii datorită panourilor solare încorporate, la toate modelele de televizoare în 2022. În plus, Samsung a dezvoltat și aplicat un nou material, realizat din materiale plastice reutilizate de ocean, pentru un monitor cu rezoluție înaltă – S8, pentru a reduce deșeurile marine și a minimiza amprenta asupra mediului.

Neo QLED_Lifestyle TV_ (3)

În calitate de lider de piață timp de 16 ani consecutiv, Samsung nu se concentrează doar pe progresele tehnologice, ci și pe inovațiile în jurul tehnologiei centrate pe om și asupra mediului. Samsung va continua să implementeze diverse inițiative de sustenabilitate și activități ecologice, în conformitate cu viziunea sa „Going Green”, a declarat Seokwoo Yong, Executive Vice President și Head of R&D Team, Visual Display Business din cadrul Samsung Electronics.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns