Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • SNEKI SNEK, MASCOTA RAZER, SĂRBĂTOREȘTE SALVAREA A 1 MILION DE ARBORI ȘI ANUNȚĂ UN NOU OBIECTIV PENTRU PROTEJAREA PĂDURILOR

SNEKI SNEK, MASCOTA RAZER, SĂRBĂTOREȘTE SALVAREA A 1 MILION DE ARBORI ȘI ANUNȚĂ UN NOU OBIECTIV PENTRU PROTEJAREA PĂDURILOR

Razer va spori eforturile sale de sustenabilitate prin stabilirea unui nou obiectiv pentru parteneriatul cu organizația Conservation International: protejarea a 10 milioane de arbori

 

 

BUCUREȘTI, 22 martie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), sărbătorește atingerea obiectivului de conservare a 1 milion de copaci, ca parte a campaniei desfășurate în parteneriat cu organizația nonprofit de protecție a mediului, Conservation International. Pentru a sărbători impresionanta reușită, Razer a lansat mult așteptatul hoodie cu design Sneki Snek și a anunțat un nou obiectiv deosebit de ambițios, salvarea a 10 milioane de arbori.

Picture1

Parteneriatul dintre Razer și Conservation International face parte din strategia de sustenabilitate a companiei, #GoGreenWithRazer, care se întinde pe o perioadă de 10 ani și are ca scop principal protejarea mediului înconjurător. Alături de comunitatea Razer, cele două organizații au reușit să contribuie la conservarea a aproximativ 2.000 de hectare de pădure, echivalentul a aproximativ 3.000 de terenuri de fotbal american. Campania este construită în jurul mascotei Razer, Sneki Snek, care a reușit să reunească comunitatea de fani în eforturile de conservare a arborilor. Ceea ce a început ca o schiță a unuia dintre designerii Razer, s-a transformat într-un adevărat fenomen alimentat de fani, Senki Snek inspirând nenumărate meme-uri, tatuaje și chiar și o pagină de fani susținută de comunitate. Pentru fiecare obiect promoțional Sneki Snek comercializat, Razer a donat o parte a încasărilor către Conservation International pentru a proteja pădurile lumii.

“Nu am fi putut atinge aceste rezultate impresionante fără comunitatea noastră deosebit de pasionată,” a declarat Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer. ”Inițial ne-am propus să contribuim la salvarea a 100.000 de arbori, o țintă care a fost îndeplinită cu ajutorul fanilor noștri în doar câteva săptămâni, făcându-ne să realizăm că împreună putem face mult mai mult. Acum că am trecut de un milion de copaci salvați, suntem încrezători că vom atinge și următorul nostru obiectiv: conservarea a 10 milioane de arbori.”

Fiind fidel spiritului Razer, noul obiectiv este deosebit de ambițios și își propune în colaborare cu Conservation International protejarea a nu mai puțin de 10 milioane de arbori. Razer va continua și cu tradiția de a sărbători atingerea diferitelor praguri prin lansarea de noi obiecte promoționale exclusive. Astfel pentru fiecare 250.000 de copaci conservați, Razer va lansa noi obiecte cu design-ul Sneki Snek, donând o parte din încasări către Conservation International. Noul obiectiv al campaniei își propune conservarea a aproape 20.000 de hectare de păduri și de specii pe cale de dispariție care depind de acest habitat.

“Protejarea naturii este una dintre cele mai importante măsuri prin care putem sprijini biodiversitatea și putem ajuta în problema schimbării climei,” a declarat Sarah Cragg, Partnership and Marketing Director, Asia Pacific, al Conservation International. “Eforturile Razer de a atrage atenția asupra provocărilor cu care se confruntă planeta noastră au oferit comunității și o metodă eficientă de a participa la acțiunile noastre. Suntem profund recunoscători pentru răspunsul venit din partea comunității și suntem încântați să ducem provocarea la următorul nivel.”

Ca parte a inițiativei #GoGreenWithRazer, compania vrea nu doar să coopteze comunitatea oferindu-i oportunitatea de a face diferența și de a contribui la inițiativele verzi, dar și să educe publicul. Anul trecut Razer a lansat seria de desene animate  Sneki Snek, pentru a atrage atenția comunității asupra problemelor de mediu cu care se confruntă planeta noastră și asupra felului în care pot ajuta. Primul episod al seriei a prezentat problema defrișărilor, evidențiind importanța protejării mediului de care depind atât de multe specii, o cauză deosebit de importantă pentru Sneki Snek.

Descoperiți mai multe despre eforturile de sustenabilitate întreprinse de Razer vizitând această pagină.

Puteți contribui la eforturile Razer și Conservation International vizitând această pagină.

 

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Lasă un răspuns