Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Soluții de securitate cu termoviziune MOBOTIX, disponibile în România prin intermediul Konica Minolta

Soluții de securitate cu termoviziune MOBOTIX, disponibile în România prin intermediul Konica Minolta

București, 22 martie 2022

 

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piaţa sistemelor de printare şi integrator de soluţii şi servicii IT, furnizează pe piața locală întreg portofoliul de soluții de securitate MOBOTIX, inclusiv gama de camere cu termoviziune. Din această gamă fac parte modelele de camere video inteligente și versatile, M73 și S74, cu design modular și senzori multipli.

 

Echipate cu senzori ce fac vizibilă radiația termică a unui obiect sau corp, camerele MOBOTIX cu termoviziune sunt sisteme proactive, capabile să înregistreze și să transmită instantaneu alerte despre zonele de risc, prin monitorizarea diferențelor de temperatură cu o precizie de 0.1°C, într-un interval de măsurare de la -40° C până la +550° C.

Utilities-min

Spre deosebire de camerele tradiționale cu senzori optici, camerele termice pot detecta diferențe de temperatură extrem de mici, afișându-le vizual în culori diferite și informa astfel prin notificări automate, ori de câte ori temperatura crește peste valoarea predefinită.

Tehnologia inteligentă a camerelor cu termoviziune acoperă cerințe specifice pentru o varietate de industrii, de la producție și industrie, companii de utilități și energie, construcții, transporturi și logistică sau industria alimentară, până la autorități, instituții publice și agenții guvernamentale.

Thermal Perimeter Airport-min

Pe lângă scenariile de securitate cele mai frecvente legate de protecția perimetrală, soluțiile cu termoviziune MOBOTIX sunt extrem de utile în diferite scenarii precum monitorizarea zonelor critice și de frontieră, supravegherea proceselor de producție, depozitarea, stocarea sau transportul de mărfuri și substanțe periculoase, detecția incendiilor în spații interioare sau la exterior, protecția și monitorizarea echipamentelor industriale, supravegherea lanțurilor frigorifice.

În plus, camerele MOBOTIX cu facilități de termoviziune, permit integrarea de senzori cu radiometrie termală. Aceștia sunt senzori calibrați de înaltă performanță ce măsoară radiația termică pe toată imaginea capturată, oferind o valoare de temperatură pentru fiecare pixel al scenei monitorizate. Radiometria termică permite totodată configurarea simultană a 20 de ferestre de monitorizare care pot genera alerte atunci când sunt depășite anumite valori prestabilite. Funcția este extrem de utilă pentru sectorul industrial și de producție, construcții sau transportul aerian și maritim, acolo unde spațiile de activitate se întind de obicei pe suprafețe foarte mari, precum fabrici, hale industriale sau depozite, șantiere, aeroporturi sau porturi maritime.

Sistemele MOBOTIX cu senzor dual beneficiază de o funcție specială de suprapunere a imaginii termice cu imaginea oferită de senzorul optic (Thermal Overlay). Cu ajutorul punctelor fierbinți din imaginea termică, se pot identifica echipamente supraîncălzite care funcționează defectuos și pot fi detectate surse periculoase de căldură sau foc. Astfel, această funcție poate fi utilizată extrem de eficient atât pentru detecția timpurie a incendiilor, cât și pentru prevenirea întreruperilor neplanificate și creșterea productivității proceselor din industria de producție.

Thermal Production 3-min

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a 30 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului fiscal 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

M73 camera-min

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Lasă un răspuns