Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Kingston Technology se situează în fruntea clasamentului ca furnizorilor de SSD-uri în 2021

Kingston Technology se situează în fruntea clasamentului ca furnizorilor de SSD-uri în 2021

Creșterea continuă din Q4 a consolidat poziţia de Nr.1 în clasament

București, România – 21 martie 2022 – Kingston Digital Europe Co LLP, producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, a anunțat astăzi că a încheiat anul 2021 pe locul 1 în clasamentul furnizorilor de SSD-uri pe canal. Cererea de SSD-uri până în Q4 2021 a rămas ridicată datorită creșterii continue în sectoarele Enterprise și OEM. În Octombrie 2021, Kingston și-a extins portofoliul prin lansarea a două noi SSD-uri M.2 NVMe PCIe Gen4 de înaltă performanță, KC3000 și Kingston FURY Renegade.

Datele privind cota de piață realizate de analiștii de la TRENDFOCUS au arătat că Kingston este furnizorul numărul unu de SSD-uri cu o cotă de piață de 22.2% reprezentând peste 22.3 milioane de unități vândute. Doar în Q4, cota de piață Kingston pe segmentul SSD a ajuns la 26.8%, arătând o creștere substanțială în ciuda lipsei continue de componente. Potrivit TRENDFOCUS, numărul total de unități SSD livrate în 2021 a fost mai mare față de 2020 cu 12.4%.

img (5)

Vânzările de laptop-uri au crescut cu 12% față de anul 2020, în timp ce vânzările de PC-uri au crescut cu doar 1%. Acest lucru reflectă adoptarea rapidă a unităților SSD, în special datorită dimensiunilor reduse, a consumului mic de energie și a performanței ridicate. Kingston își menține un avantaj competitiv lucrând îndeaproape cu furnizorii, partenerii și clienții săi pentru a se putea adapta nevoilor și condițiilor pieței în continuă schimbare.

“Anul 2021 a înregistrat o creștere de aproape 9% a livrărilor totale de PC-uri1, cel mai mare volum livrat din 2014. Tranziția cererii de PC-uri către modele comerciale a amplificat o rată deja ridicată de cerere pentru SSD-uri și a continua să alimenteze oportunitățile de creștere” a declarant Don Jeanette, Vicepreședinte TRENDFOCOUS.

“Rezultatele cercetării din 2021 validează prezența și poziția în creștere a Kingston pe piața de SSD-uri”, a declarant Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA. “Pe măsură ce sărbătorim aniversarea a 35 de ani, Kingston rămâne un producător consecvent și de încredere oferind soluții de stocare de înaltă performanță. În ultimul deceniu, am continuat să ne consolidăm portofoliul de produse cu oferte SATA puternice, precum și cu soluții distincte NMVe optimizate pentru notebook-uri și desktop-uri. Este nevoie de o întreagă echipă pentru a realiza această performanță și mulțumim pe această cale partenerilor, vânzătorilor și clienților noștri”.

 

1Nu sunt incluse și Chromebook-urile

Pentru mai multe informații vizitați  kingston.com.

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP şi Kingston Technology Company, Inc., fac parte din acelaşi grup (“Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de memorii din lume. De la centre de date la laptop-uri şi PC-uri sau dispozitive IoT, Kingston oferă soluţii folosite pentru stilul de viaţă, lucru şi joacă. Cei mai mari producători de computere din lume și companiile de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de fabricație, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia utilizată de lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre să vedem imaginea de ansamblu, să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre filozofia noastră Kingston Is With You, vizitați Kingston.com.

Lasă un răspuns